Термин Август 2026

• 11 643
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм решила да раждам в Шейново.
Следя се при д-р Вецев и заради това съм избрала тази болница и всъщност изобщо не е лошо там, въпреки че е държавна.

А мислите ли вече къде ще раждате, при кого ще се следите? Hug Виждам, че доста от вас минаха вече феталните и това са следващите важни въпросителни.

# 376
Аз моята АГ не си я сменяю, на тази жена дължа сина ми, ппдкрепяла ме е и ми е помагала адски много, в съшото време има опит с проблемни рискови бременности, та където е тя и аз след нея. Вече над 12год. си е в Щерев и пак там мисля да раждам. Много съм доволна и от болницата и от персонала.

# 377
Аз ще се следя в Надежда при д-р Михайлович , смятам и там да раждам.

# 378
Аз ще съм в Токуда, защото съм чела, че там е много добре, имам травми от държавните болници и имам огромни травми от Надежда, затова в случая решихме, че пари за най-важното нещо в живота ни - няма да пестим.

# 379
Живот и здраве и аз мисля в Токуда. Там раждах и сина си. За сега обаче съм при друга лекарка, много мила, и ще ми е трудно да и кажа, но... дано ме разбере.

# 380
Дано наистина са толкова добри, колкото всички в този форум и далеч не само споделят. Защото Надежда също е много прехвалено и възвисявано, но до момента, в който си нормална бременност (каквато се моля и се надявам този път да съм), ако случайно нещо не ти е наред... жална ти майка... личен опит два пъти...

# 381
Мисля че навсякъде могат да се прочетат и положителни и силно отрицателни мнения, включително и за Токуда. То за това и изборът е толкова труден. Аз съм решила да изчакам ФМ и тогава да го мисля, да разпитвам познати и т.н. Имам приятелка, която ражда в Св. София със Зебрите и искам да събера мнение и са тях. Много ми се иска таткото да присъства.

Общи условия

Активация на акаунт