Термин Август 2026

• 8 216
  • 240
  •   4
Отговори
# 75
Еспресо, случи ми се преди няколко месеца, досега никога не ме беше боляло там. Точно по време на сън, няколко вечери подред много силна болка. Бяхме яли риба, но и едни пуканки вечерта и според мен беше точно от тях. ЛЛ ми каза да ям макарони и супи няколко дни, за да успокоя стомаха. Нещо ти е раздразнило, дори и еднократно, може да те държи няколко дни болката.

# 76
Благодари ти ,Vs, ще пробвам днес на диета.

# 77
Здравейте! Престрашавам се плахо да се запиша в темата. Предполаган термин края на август или началото на септември. Явно доста късна овулация е била, защото засякох положителен тест чак на 38 ден. След 1 спонтанен аборт преди 3 години и какви ли не процедури от тогава, коледното чудо се е случило естествено без изобщо да подозирам вече, че е възможно.
Днес видяхме гестационен сак с жълтъчно мехурче. Следващ преглед след 2 седмици. Дано да чуем пулс. Hands Pray
Успех на всички бъдещи мами!

# 78
Здравейте на всички,моят първи преглед още не е минал,след почивните дни ще отида и много се вълнувам ☺Днес обаче съм с главоболие и не знам мога ли да пия нещо или просто ще си лежа и ще чакам да отмине 🫨

# 79
Слънце 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Стискам палци това малко чудо да се развива все по-добре . Чакаме те със ❤
Videnova и аз бях с главоболие преди няколко дни , но не посмях да взема нищо . Пий повече водичка и почивай .

# 80
Здравейте на всички.. Записвам се много плахо във вашата тема, макар че по мои сметки и ако всичко е наред терминът ми трябва да е за началото на месец септември, но нищо не се знае... Все още съм в шок от новината... Разбрах, че съм бременна преди 2 дни на 30.12. Това беше и датата, на която трябваше да започне менструацията ми. Направих теста на шега, тъй като изобщо не вярвах, че се е получило този месец поради разни странични фактори. Със съпруга ми правим опити от 4 месеца. Оженихме се преди 2 месеца и нямаме други деца. Първа бременност ми е.Теста излезе положителен с доста ярка втора черта. Малко по-късно вечерта направих още един тест, който също беше положителен. Намерих работеща лаборатория вчера и си пуснах кръвни изследвания, които потвърдиха резултата. Извинявам се, че стана доста дълго, просто още не мога да повярвам какво се случва. След почивните дни ще си запазя час за преглед. Благодаря, че ме изчетохте. Честита Нова година на всички! Желая ви прекрасна година и прекрасни здрави бебчета.

# 81
Как върви гаденето при вас? При мен се засили тези дни, по - често вечер, със зор хапвам нещо, ябълките много ми помагат, само сухи храни ми се ядат и бебешки плодови пюрета. Направо като си представя като цяло храна и ми става много весело.
Режима ми за инсулиновата резистентност отиде на кино, сега съм в режим на оцеляване.😃

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 13:23 от Espresso

# 82
При мен вчера и днес почти не ми се гади и имам апетит, хапнах си доста. И естествено се притесних дали всичко е наред 😀
Преди това 2 седмици ядях на сила, за да не ми се гади, на обяд хлебни неща, а вечер кисело мляко и краставици. И аз съм малко притеснена дали е ок да ям всеки ден въглехидрати, ама като не мога друго..

# 83
Аз ям само мандарини и отвреме навреме хапвам по няколко лъжички супа,за да не припадна,но ми е постоянно лошо... Хапват ми се само плодове,дано скоро да мине това чудо 😅 Сега имам ужасна болка в таза. Заболя ме малко след първото секцио и сега пак започна да се обажда,но доста по-болезнено Sad

# 84
  • София/Дружба
На мен не ми се гади и не ми е лошо, но има храни, които връщам рязко и без предупреждение веднага след като ги изям... Карам предимно на картофена крем супа

# 85
Здравейте, момичета 😊

Аз разбрах на 18 декември, че ще имаме бебче, термина е 13 август, но предстои да потвърдим. Много се вълнувам, но съм и доста притеснена, защото ще ни е първо дете и непознатото леко ме плаши.

От следващия ден след положителния тест започна страшно да ми се гади и да повръщам. Много трудно го контролирам, стигнах до извода, че трябва да ям често и по малко, задължително с въглехидрат. Дъвките също са спасение. Нищо не ми е вкусно, ям насила.

Но по-гадното е липсата на всякакви сили, по цял ден лежа и ми се спи, въпреки 10 часа сън всеки ден. Сега бяха празнични дни и закърпих положението на работа, но не знам как ще издържа следващите седмици.

Чета, че е нормално да има умора, но не знам дали в такава степен е ок, при вас как е?

# 86
Честито, Ari, май повечето сме така , и на мен ми се спи по цял ден, макар че аз хубаво не успявам да се наспя вечер.

# 87
Момичета,в коя седмица ходихте на първи преглед и видя ли се сърдечен ритъм,аз търпеливо чакам моят преглед ,и не искам да избързвам за да се види направо всичко 🤍

# 88
На мен ми се гадеше само няколко дни. Сега ме боли стомаха често, особено вечер, гледам да ям по-малко. Имам и доста киселини. Първи преглед правихме в 5та седмица, но моята история е малко шантава и имах нужда да се успокоя. Не че помогна за дълго, мисля да запазя час за следващия петък. Хванах някакъв вирус и се притеснявам да не е нанесъл щети, няма да издържа по-дълго. За умората и аз съм супер изморена, но не знам от бременността, от почивката или от вируса. Ще видим с времето. С първата бременност можех да спя нон стоп. Grinning

# 89
В 6 седмица плюс 1 ден беше рано при мен, затова Аг ме вика в седма.

Общи условия

Активация на акаунт