Термин Август 2026

• 8 449
  • 244
  •   2
Отговори
# 60
Съжалявам, Nevena!

# 61
Съжалявам ,Невена...

# 62
  • София
Nevena, съжалявам! Април месец загубих бременност, бях 9г.с. А ето сега отново съм бременна.  Знам, че я момента не ти е особена утеха, но бременността, която приключва толкова рано, е поради ембрион който има хромозомни аномалии. Приеми го за по-малкото зло! Пожелавам ти скоро отново да се запишеш в редиците на бременните!❤️

Та аз плахо се записвам тук. Надявам се този път до финал.🤞 Още не съм била на преглед. По ПРМ терминът ми е 2.9,но предвид че ще бъда секция, ще съм с августовксо бебе.😍 Весели празници на всички и леко бременеене!

# 63
Здравейте,тихичко се записвам и аз с положителен тест 🤍 Закъснението ми е 7 дни ,странно ми е че чертата не е много наситена . По мой сметки късна овулация съм имала. Имам момиченце на 4 г и се надяваме всичко да е както трябва сега 💙 Теста е от днес ,а преди Коледа правих и имаше едвам забележима чертичка 🩷

# 64
Момичета, вие как сте с гаденето? Аз не повръщам, но всеки ден имам гадене, но не е сутрин веднага след ставане, както уж е нормално, а през деня - преди обед и след обед. Като хапна нещо ми отминава.

# 65
V_sS , аз съм по абсолютно същия начин като теб

# 66
Момичета, вие как сте с гаденето? Аз не повръщам, но всеки ден имам гадене, но не е сутрин веднага след ставане, както уж е нормално, а през деня - преди обед и след обед. Като хапна нещо ми отминава.

Повръщам абсолютно всяка сутрин и нямам апетит до след обяд. Вечер си хапвам 😅

# 67
Съншайн, успокои ме, че си мислих вече, че аз нещо не съм наред, понеже всички говорят за сутрешно гадене.
Габриела, дано повръщането скоро премине! Аз пък на обяд мога да ям на корем, но вечер на сила хапвам малко салата/таратор.

# 68
Vs_s по същия начин съм, появява си от нищото гаденето и веднага гледам да хапна нещо и отминава, единия ден късно станах, и без малко да повърна ,набързо два резена ябълка и всичко се оправи. Понякога е вечер, друг път на обяд.
Днес бях на първи преглед, видя се плоден сак и жълтъчно мехурче. Другата седмица вече за пулс.
Как се предпазвате от грипа, особено мамите с друго дете?

# 69
Гаденето ми беше намашяло 7ма седмица. Влезнах в 8ма и беше ужас! Почти по цял ден, след обяд беше най-силно.
Умираммот страх от болести, а с 2 деца се чуествам като под обсада 😁. Малката ще я спра от детска, но големия няма как да не ходи на училище. Още от септември им давам един сироп за имунитет (доволна съм много от него, вече 2 години)  вит. Д пият, курс респив@кс направихме и се надявам да удържим фронта!

# 70
Здравейте,

И на мен понякога ми се гади, но не е в определена част от деня.
Иначе вкъщи едното дете беше болно от грип, засега не се зарази никой друг. По принцип нищо не правя, понякога се филмирам, заради вирусите, но бързо ми минава, че то ако взема за всичко да мисля трябва да откача.
Иначе изведнъж сякаш качих някакви килограми и корема ми е подут. Сега съм  в 8+5 г.с.

# 71
Vs_s по същия начин съм, появява си от нищото гаденето и веднага гледам да хапна нещо и отминава, единия ден късно станах, и без малко да повърна ,набързо два резена ябълка и всичко се оправи. Понякога е вечер, друг път на обяд.
Днес бях на първи преглед, видя се плоден сак и жълтъчно мехурче. Другата седмица вече за пулс.
Как се предпазвате от грипа, особено мамите с друго дете?

Аз имам дете на 5г,което си ходи редовно на градина,но преди 2 седмици я спрях. Наду ми главата,че това е тормоз и не иска да стои вкъщи,та мисля да я пускам на градина пак. Така и така баща ѝ постоянно ми носи вируси вкъщи,поне да не я тормозя... Попринцип се разболявам много често и тежко,но с първата бременност от никой не ме е хващало,надявам се и сега да се размина. Попринцип съм на обратно от другите хора. Когато съм бременна не боледувам,а когато не съм се прибивам да боледувам 😅 На мен АГ ми каза само "Честито" и ми даде да си снимам от компютъра на телефона,но като гледам снимки на други мами,които са били в 5г.с виждам,че на техните снимки в матката се вижда кръгче като балон,а при мен се вижда бяло и извито като с на долу. Не знам кое как се нарича,не съм запозната 😅. Много ми е странно.

# 72
Здравейте, пак съм с въпрос, на някоя случвало ли й се е в даден момент да има болка вечер, докато спи ( тъпа болка) в областта на слънчевия сплит. И преди ми се е случвало, примерно ,ако съм направила прекалено голяма пауза с храненето, но сега естествено се филмирам, че е язва,предвид бременността. Много гадно се чувствам , ако трябва да бъда честна, чудя се все така ли ще се тревожа до 9- ти месец. Възможно ли е натаспина да ми дразни, аз го пия сутрин след хранене, уж не е като аспирина за дразни стомаха, или нещо да съм прекалила с джинджифила и лука тия дни, предвид че се боря и с цистит.

# 73
Случвало ми се е преди, когато прегладнея и ям. Особено ако ям банан на гладно е страшно! Нещо като колит е при мен. Следи по кие време на деня е и след какви храни.

# 74
Алис, само по време на сън, ще следя дали не е, където съм яла лук. Не е типична болка в корема като бодеж, друг тип е, дано да е нещо временно.

Общи условия

Активация на акаунт