Ориентирали ли сте се към неинвазивен пренатален тест? С първата ми бременност правих само БХС, но сякаш, като се замислих в последствие, той не дава гаранции, а и информацията, която получаваме е доста ограничена.

Това, което ме притеснява тези дни е изместването на часа за слагане на инжекцията - сега съпругът ми я слага към 22:15ч., а за кръвните изследвания при хематолог (към проф. Паскалева ме насочи АГ-то) за преценка дали има нужда от продължаване на терапията след 12г.с. е нужно часът да се измести 4 часа преди лекарската консултация и съответно взимането на кръв. За да е възможно това, съпругът ми трябва в 6ч. сутринта да ми я бие, тъй като той тръгва много рано за работа. Вариант аз да я бия сама няма - не мога да се отпусна, за да вкарам сама иглата в тялото си. Хубаво, да речем, че за 5 дни преди изследванията ще действаме с инжекция в 6 сутринта, но ако не отпадне нуждата от терапия, не е окей да я бием всеки ден в този час с месеци, можем ли да върнем пак на стария час? Предполагам ще има пак някакви изследвания за преценка и проследяване напред във времето в този случай и пак ще имаме същия казус и нз до колко е окей n- на брой пъти да се сменя часът. Ако някоя от вас е имала опит с това, ще съм благодарна ако сподели.