Термин Август 2026

• 7 674
  • 228
  •   3
Отговори
# 225
Моята АГ каза,че тамифлуто го дават след 12 седмица.

# 226
При мен грипа мина отвратително.. хванахме го докато бяхме във Виетнам, където казаха, че съм получила и бактериална инфекция (не знам, какво точно, но мъжът ми беше диагностициран с двустранна пневмония.) За инфекцията пих аугментин (в последствие аг тук, каза че в начална бременност е Ок). Но месец по-късно още влача кашлицата. И аз бях само на парацетамол, витамини и сироп за кашлица. Тук в Италия го водят вариант К, много по-агресивен от предишни години. Скорошно оздравяване на всички!

# 227
И моят син ми донесе грип от градината. За щастие го изкарах без темп и само с лека болка в гърлото, но при мен играе и ролята, че три години се ваксинирам, а и миналата година януари отново боледувахме с грип А вкъщи.

# 228
Здравейте отново,

днес бяхме на фм и всичко изглежда, че се развива прекрасно. Както бях писала преди няколко дни, заедно с часа, имах запазен и пренатален тест, като аз бях запазила най-разширеният пакет. При провеждане на интервю, гинеколожката ми каза, че абсолютно няма смисъл да се прави в нашият случай такъв, и че при липсата на аномалии в семейството, те винаги препоръчват да се започне с базовият пакет - тризоми + пол. Казаха ни същото, което и друга съфорумка беше писала по-рано - т.е. че микроделеции и кариотипи и т.н. са все още само изследвания и че няма достатъчно информация и гаранция за резултатите. Тестът, който направихме ние в Хуманитас е Prenatal Safe, иначе бяхме запазили Prenatal Safe Karyo Plus. Резултатите ще излязат на 29ти януари, като ако не дай си Боже има проблеми, ще звъннат по-рано (надявам се, да не получаваме изобщо обаждане).
Надявам се и желая на всички майки (а и на всички останали), на които предстои този тест, да бъде всичко наред и да се радваме заедно на бременностите ни!

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 18:13 от ReniDB

Общи условия

Активация на акаунт