Термин Август 2026

• 14 971
  • 495
  •   3
Отговори
# 465
  • София
Ние пуснахме Панорама и също сме в очакване.🫣

# 466
Стискам палци да не чакате много и да излязат добри резултати!🍀
Аз днес минах първа фетална, всичко е наред! С предна плацента съм, бебето беше с гръб през повечето време, но се видя всичко необходимо. Пуснахме и БХС, защото излезе висок риск от прееклампсия и ако излезе така, ще ми сменят натаспина с АП.
Слънце, при мен съня се подобри една идея след като намалих и вече спрях циклогеста. Но пак ми се спи в повечето дни де, без значение, че съм се наспала през нощта😀

# 467
Супер, че всичко е наред V Heart Eyes
Аз го спрях циклогеста преди по-малко от седмица. Моето АГ ми го спря директно в 11 г.с след последния преглед, малко ме беше шубе така, но не искам да поставям всичко под съмнение. Вчера заспах на дивана и побързах да се преместя в спалнята, докато си измия зъбите и легна и се въртях половин час в леглото. Grinning

# 468
  • София
Циклогест прогестерон ли е? Аз съм на Утрогестан и нямам търпение да го спрем!

# 469
Да, прогестерон. Вагинален или ректален на свещички.

# 470
Здравейте мамчета имам малки неудобен въпрос даже не знам как да го задам но казвам  🤷🏻♀😂
Искам да попитам как извършвате бръсненето на интимните части с тези големи коремчета 🤷🏻♀😔

# 471
На мен ми излизат такива видеа как партньорите помагат на жените си за това. Може би наистина е така, не знамм…. 😂🤷🏽♀
Здравейте мамчета имам малки неудобен въпрос даже не знам как да го задам но казвам  🤷🏻♀😂
Искам да попитам как извършвате бръсненето на интимните части с тези големи коремчета 🤷🏻♀😔

# 472
На мен лично мъжа ми вършеше тази работа, като бях  бременна с първото ни дете,даже сам предложи след като вече имах голям корем към 7-8 месец до края той ме бръснеше ,и сега няма да е по различно 😁 Ситуацията всеки път беше доста забавна и хумористична 😃

# 473
Аз се надявам козметичката ми да се съгласи да ми прави коламаска след като се появи коремчето. Въпреки че имам и някои съмнения за този подход, тъй като колкото и добра хигиена да спазват в салона, баш този период не е подходящ да им тествам хигиената. Но да се появи първо коремчето и ще видя как ще тръгне.

# 474
  • София
Аз нямам косми,благодарение на лазерната епилация.😁

# 475
И аз като Кашмир реших този проблем преди години 😅
Аз пък днес официално влизам в 15 гс, симптоми почти никакви, ама аз още от началото съм така. Четох онзи ден, че жените които имат много симптоми е защото качеството на спермата ма партьора е супер, та не знам дали да обвинявам партьора 😂 на женска консултация сме в понеделник и ще питам от любопитство. Някоя ако има повече адекватна информация да сподели 🤣 Вечер иначе усещам някакво бълбукане там долу, та няма да се учудя ако е девойката 😂 на нито един от последните ехографи не е стояла мирна.

# 476
Аз с първата бременност успявах да си се сгъна (понякога съм ползвала и огледало за по-лесно) и да се епилирам с епилатор. Надявам се и с тази да ми е посилно, но от сега ми става лошо като ми е стегнато на корема, та ще видим.

Кашмир, Рени, къде правихте лазера и колко процедури ви бяха необходими? Аз правих преди доста години, но ефектът не е продължителен както обещаваха. Опитвала съм и с домашни фотоепилатори, но абсолютно нищо не става. Обмислям след раждането да ида пак на лазер няколко пъти, но се чудя къде.

П.с. за да не спамим, ако няма други заинтересовани - може и на ЛС да дискутираме темата.

# 477
  • София
Търси Александритен лазер! Боли повече и е по-скъп, но ефектът е уау! Аз бях в Дермал лейз и правих крака, мишници и триъгълник. По около 6 процедури ми трябваха за окончателен ефект. Сега ходя на поддръжка,когато някой тръгне да се появява, не по-често от веднъж годишно.

Рени, аз не съм я чувала тази теория. От приятелки с по 4 деца от един мъж, знам че няма 1 с 1 еднаква по симптоми бременности.

# 478
Докато живеех в София, ходех в Инканто до София мол. Сега поддръжката си я правя веднъж годишно - я в Бургас (май вече няма Flushed) я в Милано.

Благодаря, Кашмир! Явно е поредната глупост, а пък и не задълбочих в проучването, просто ми попадна Sweat Smile

# 479
Аз съм почти 14-та вече и в последната седмица симптомите рязко спряха - само емоционалността (но доста по-обрано), подуването и проблемите със съня останаха - иначе всякакво стягане в гърдите, гадене и т.н. ги няма. Не знам дали да се притеснявам или е нормално, за пръв път ми е - между 5 и 12 седмица бях като ударена с мокър парцал по цял ден и ми се редуваха като по учебник.

Общи условия

Активация на акаунт