За обувките с любов! – 1

• 19 886
  • 305
  •   3
Отговори
# 300
Детската номерация е до н.38. Малко по-тесни са.

# 301
И аз преди да започне да ми пада сводът на стъпалата, се намъквах в детска номерация без проблем.
С времето свикнах да търся и повече пространство около пръстите, не ми е достатъчно комфортно, когато са прекалено "прибрани", затова и при възможност взимам половин номер по- големи, с което опцията за детски колекции тотално замря. Grinning

# 302
Детската номерация е до н.38. Малко по-тесни са.
За момчетата е понякога до 39 номер включително, а за момичетата до 37, така че аз винаги преглеждам детските щандове Joy

Не съм забелязала да са ми по-тесни, сега си разходих новите маратонки, страхотни са просто!

Иначе точно детските и цветово повече ми допадат обикновено, а Puma, Fila, Skechers, Nike - дори бих казала, че правят една идея по-гъвкави обувки за децата, отколкото за възрастните.

# 303
И аз с 36-37 си намирам съкровища в детска номерация, което значи, че дъщеря ми скоро няма да може да носи обувките ми 🥳🥳🥳.
Прада Мери Джейн-четата са прекрасни и ще се моля на боговете на ремонтите да бъдат снизходителни, за да мога да ги прибера.

# 304
  • Шоплука
Късметлийки сте вие с тези детски номера, но при мен за съжаление не е опция.
От Масимо си взех тези - много са удобни

Тука този чехъл е една идея по-неудобен за ходене - само за работа и на обратно, не бих си го причинила да трамбовам много с него.

С долните вече ходенето е изкуство, супер неудобни са, но аз упорито ги мъча

# 305
  • София
Аз с чехли, за жалост, не мога да ходя. Единствено, ако са с разделител за пръстите. Иначе имам чувството, че ще ги изтърва Grinning
И аз съм купувала детски, но при някои модели си личи и има малка разлика (обикновено са по-заоблени отпред). NB 327 по спомен май бяха така... Имам детски Jordan-и и те са значително по-удобни от другите.
Последната ми любов от няколко години е това. Буквално не мога да ги скъсам от носене. Ползвам ги и за спорт, но и с дънки са ми супер. (абе фен съм си на Nike аз).

Общи условия

Активация на акаунт