Любители на кучета - 156

• 20 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Моята я взехме малтретирана, осиновявана и връщана. Така и не изкара опашката из под дупето, а вече 10 години ще стане, откакто живее като истинска кралица. Какво ли пази душичката й... Мрази найлонови торбички и картонени кутии, намери ли, изгризва ги с целия яд на света. Не искам да си представям какво са й причинявали. Отделно, че е раждала, а я взехме на няма и две години( по паспорт).

# 121
Гугъл ми сервира един колаж от снимки на Кардю и така хубаво си поплаках....ех.
Да са здрави вкички кучовци и техните човеци Heart

# 122
  • Враца
Само като чета , колко кученца са били малтретирани и то бебенца, направо ми идва...
Такава агресия напира в душата ми..
И наистина усещам, че мога да изтезавам мъчители на животни и на малки деца, без да ми трепне окото!

# 123
Аз се замислих, колко зли хора живеят около нас и между нас...и какво ли им е в душите да могат да нараняват беззащитни живи същества...

# 124
  • Варна
Понеже вече отдавна пиша тук, и почти само тук, зная повечето истории. Та, изводът ми е, че сме дали по-добри условия на клетите души, които пък спасяват нашите души! За което съм благодарна, на тях, на себе си и на всички вас, които ми "държахте ръката" в първите ми дни, които за мен бяха огромно изпитание Revolving Hearts

# 125
Бергичка видимо си е била добре при хората от които я осинових. Казвали й първо Точица. Heart Eyes. Изтърсачето била! Хъхъ

# 126
  • под тепетата
Аз затова винаги ще съм благодарна на Макс -  той  промени целия ми свят, мироглед, начин на живот.
Да ви разведря малко- избирах подарък за дружка. Сигурна съм, че ще му се зарадва!

# 127
  • Бургас
Ох, един такъв едва не изяде Елза днес. Ама тя първа почна, мята се към него като вълкодав! Има необяснима агресия към няколко кучета, сред които и мъжки. Не мога да си обясня защо. Никога нищо не са й направили, а някои даже и не й обръщат внимание. Само като подуши, че са минавали по улицата, и полудява - лае, настръхва, скача, озърта се да ги търси.
Наистина ми е странно каква е причината.

# 128
Не се сещам сега за смешни снимки на Кас, за това да ви покажа любовната история на Мег и Шон

# 129
Смешни ли снимки показваме? Имам!

Така спеше някога Simple Smile

# 130
  • София
Аз имам от серията с очила. Тъкмо за данък, че варих чак на 9 страница.

# 131
  • Бургас
Два броя погледи от мен Simple Smile
Стари са ми снимките, но тези две са ми любими. Ева - бебешки поглед “какво ме правиш”(бях я взела в мен, а явно не и се беше случвало често). Пипин размазан от кеф.

# 132
  • София
Толкова мило ми стана, че има и други осиновени кученца в темата. Heart
Снимките са страхотни, уникални образи си имате! Hug

Аз все отхвърлях мисълта, че Нарчето може да е бита и тормозена от мъж, но за съжаление, това нейно поведение говори точно обратното, колкото и да не искам да го вярвам. Не знам кой е бил този урод, но му пожелавам да му се случат доста неприятни неща.

Снощи легна до мен на дивана. Първо ме нацелува едно хубаво, после си сложи главата на рамото ми е заспа. Че и като засънува нещо - подритваше с крачета, правеше едни смешни физиономии с муцунката. Толкова ми е миличка, че направо се разтапям.

Тази сутрин като излязохме рано-рано, срещнахме Лиско - той е кучето на три блока, със собствена къщичка, завивки, храна в изобилие, къпан и обезпаразитяван. Нара така се зарадва като го видя, започна да тича в кръг около него, за първи път я виждам игрива навън. Ще започна да я водя в кучешки ограждения, за да може да си тича и играе.

# 133
Зара никога за четири години не е проявила агресия към кучета (и хора), но много се страхува от агресивни кучета. Даже само да подуши мястото, където са пикали, веднага й стават кашкавалени краката и започва да трепери. Хем съм благодарна, че е неконфликтна, обаче този страх прави разходките ни много трудни. Никой не я хапал, взех я бебе, не е тормозена уж, ама на... шубето е голям страх. Менте доберман ми се падна, ей. А един от доводите ми пред ММ за да я взема беше, че ще ни пази от мечки и вълци като ходим в планината. Дааа, елате да видите като я разхождаме привечер в Балкана какъв страх я гони. Simple Smile
И все по-нагла става, да се оплача. Снощи съм спала от 3 до 6, защото до 3 часа я гоних от леглото си и накрая просто вдигнах ръце и заспахме заедно. Втората наглост е когато ядем. Затваряме я в хола и тя започва Уау-уау, Уау-уау... гръмогласен лай без да спре. Същински Асен Василев... няма да стане тази вечеря по този начин! Joy
И третата наглост е да си просим игра с топката. В състояние е да скимти, хленчи, свири с часове, и те гледа втренчено. Направо ми идва да я убия, честно.
Обаче като си представя, че един ден няма да я има и.. ме избива на рев само от представата.

# 134
  • Бургас
"Менте доберман" JoyJoyJoy

И на мен ми се е паднал менте лабрадор.
Като беше по-млада, беше безконфликтна, но с възрастта взе да става заядлива.
Интересното е, че е избирателно и се случва изключително рядко, но каква е причината - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт