Любители на кучета - 156

• 21 135
  • 738
  •   2
Отговори
# 225
  • под тепетата
Ех, какви снегове имаше навремето...Преди 13  години Broken Heart

# 226
Красив спомен на момчето ти ,мила bilqna_69.  Да,имаше повече снежни зими,декември

# 227
Еха Биляна страхотна снимка Heart Eyes
На мен във фейса само ми излизат спомени от предишни години със сняг и ми е едно такова носталгично.
Днес Кристал има рожден ден и типично като някое дете на рожденния си ден от 6ч сутринта е заскачала и пощуряла. Обикновено сутрин я взимам при мен на леглото, гушкаме се малко и тя си ляга долу в краката ми, НО днес буквално ми се качи на главата. Олиза ми лицето и очите милиони пъти и беше една такава развълнувана. Парти обаче ще има утре вечер, че децата са при баба и дядо, а ние с мъж ми сме днес и утре цял ден на работа. Успях за малко само да я снимам с подаръка.

# 228
Честит рождан ден на Кристал! Да е здравичка, още дълги години да щурее и ви радва.

Аз сняг не искам, миналата година и на Кас не му хареса, така че поне сме на едно мнение.

# 229
ЧРД на Кристал! Все така сладичка да е и да щурее още дълги години 🎂🍖🥰

Аз искам сняг!! 🥹 Искам като едно време в детството ми. Като бяхме деца, през ваканциите на село се мятахме от покрива на къщата в преспи 🙂‍↔️😂

# 230
Честит рожден ден на Кристал! Живичка и здравичка!
Макс обича сняг!

# 231
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на Кристал!
Хич не ща и да чувам за сняг. Идиличните картини да докато вали, после всичко е коловози, кал и мръсотия. Пия кафе на терасата по пижама и се наслаждаваме на слънцето

# 232
Честита да е малката Кристал.Щастлива и игрива,здравичка и палава!

# 233
Жива и здрава да е Кристал! Чудесна снимка, прекрасна елха и малката сладурка под елхата. Simple Smile

И аз не съм фен на снега. Красив е, ама аз искам да виждам земята. Сняг, лед, киша и кал.. нееее

# 234
Кога порасна това фъстъче Кристал? Да е жива и здрава и още по послушна! Kissing Heart

# 235
Честит рожден ден на Кристал! Да е здрава, игрива и гушлива! Heart

# 236
  • София
Честит рожден ден на Кристал!
Да е здрава, все така красива и послушна!

# 237
Ех, какви снегове имаше навремето...Преди 13  години Broken Heart

Макс беше маламут, нали?
Много внушителни кучета, те са създадени за сняг, а на фона на бялото са още по-красиви. Того ми е един от най-любимите филми, мога да го гледам сто пъти!

# 238
Vanne Макс е хъски, маламута е с по-дълга козина и по-голям от хъскито и много си приличат както Голдъна и Лабрадора.И още една разлика маламута е само с кафяви очи, а хъскитата със сини, кафяви, ралични, еднакви и тн.
Благодаря за пожеланията, живи и здрави да сте всички Kissing Heart

# 239
  • под тепетата
Точно, хъски беше Макс. Няма по- щастливо куче от хъскито в снега! Покрай него натрупах стабилна зимна  екипировка, че и хамути имаме.
 Кристал, честита да си, красавице! Здравичка и много глезена!

Общи условия

Активация на акаунт