Любители на кучета - 156

• 21 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
ЧРД на Кристал, ЧРД на Арес със страшното име, да са здрави, черпени и щастливи!

# 256
Честита годинка на Арес!
Още дълги години да посрещате прзници заедно! ❤️

# 257
  • Пловдив
ЧРД на всички пораснали! Да са здрави и обичани, гледани и нахранени, чесани и ресани!

Арда не я поканихме на празненството, защото нямаше да има снимки...

# 258
Саско се е изпънал като войник, обаче котакът, котакът... много готина снимка Heart Eyes

Честит да е Арес, жив и здрав и много обичан! Щракнат е в най-подходящия момент, бих казала Simple Smile

Зара и зимното море.. любимото Крайморие, този път на централния плаж. Тича, скача, пи вода от морето, едно щастиво куче. Видяхме медуза, и лебед, и много патки Simple Smile

# 259
  • под тепетата
Ехей! Честити рожденици! Здрави да са и Арес, и Шошко! Сладко -сладко да си похапнат от апетитните торти!
Vanne, скоро ще го помириша  и аз зимното море, ще тичам , ще скачам ...е, вода няма да пийна Laughing Това ми прилича на водни кокошки, не на патки.

# 260
  • тук-там
Честито на всички пораснали четириноги и на техните хора! Радвайте се един на друг.
Саско ми напомни, че и милата ми Мокка скоро щеше да навърши 6 Sad Заедно си ги отглеждахме с Иланг.

# 261
Ето и обещаните снимки. Голяма хитруша от истинския огън от свещичката я е страх, а от фалшифия на камината не. Обаче как угасихме пламъка веднага я отпочна, естествено първо с ягодите Joy

# 262
Честити прекрасни рожденици!Щастие ,здраве за тях и обичните им хора!🍀

# 263
  • под тепетата
Много засмяна и с вкус рожденичка! Естествено, че от ягодите Joy

# 264
Аууу чудесна торта и чудесна млада мома Simple Smile

И ние днес бяхме по плажа.
Щастлива Берга!

Мокри само лапичките и тича с вълните. Видя доста кучета и контактува с тях. Доволна съм, хубаво е да има запознанства.

# 265
  • София
Красоти! Прекрасни рожденици! Живи и здрави да сте, дълги години да радвате двукраките си стопани, а те замяна да ви служат вярно - с лакомства, чешкане и разходки!!!
Готови ли сте за празниците?
За нас следващата седмица ще е тежка от към събития... като почнем със "Сграда на годината" и след това купон след купон (сега било парти, не купон!). Децата тъжни, че не могат с нас, но баба им ще ги гледа, а Чарли ще чака у дома купонджиите. Да ни оплаче човек 😊😇
Тук бърша лапи на "звяра":

# 266
Честито и на Арес! Да е здрав, игрив и да попръцква по-малко Smiley

Завидях на Кристал за ягодките.
Нашата елха днес е припаднала. Минус 5 топки съм, май ще я прибера.

# 267
  • София
Честити да са рождениците Саско, Кристал и Арес! Здрави и игриви да са!

# 268
Мтз, не знам какво се е случило с Мокка, но наистина съжалявам, помня я още като бебе, когато пишех в темата, мисля никът ми беше Хибискус. Наистина запомнящо се куче беше, то и Нъки си е хубавец, пък и послушник за пример. Да ви подминават беди вече и всички да са здрави!

Нашата елха е в саксия и на шкаф качена, Тара отдавна не я закача, но дъщеря ми ще и види сметката за 3 минути.

Да се оплача аз, онзи ден изпекох домашни бисквити със сини сливи и ябълки и познайте дали децата не са нахранили кучето с десетина. Резултатът е 4 кървави изхождания вчера и 2 днес до обяд.. минаваме на диета пак, само да се обърна и някой я храни с нещо, лошо ми е вече..

# 269
Честити да са Кристал, Арес и Саско!
Здрави, щастливи, обгрижвани да са!
Страхотни торти имат рождениците, сладко, сладко да си ги хапват.

Общи условия

Активация на акаунт