Любители на кучета - 156

• 20 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
ЧНГ на всички сърца! ЧРД на Рейна! Още дълги години да сме заедно!
Елза със закъснения Коледния подарък, понеже отсъстваше по празниците Simple Smile

# 586
Честита Нова година!
Здраве за семействата (кучовците са косматите и четирикраките ни деца) , щастие и късмет!
Прелестни са снимките! ❤️
Честит рожден ден на Рейна! Да ви е здравичка и игрива!

# 587
  • София
С малко закъсниние - честита да е Рейна! Жива, здрава, щастлива и игрива. Heart

Честита нова година на всички човеци и нечовеци в темата! Heart

Ние вчера направихме дълга планинска разходка и Нарчето беше истински щастлива. Припкаше като скална козичка. Снощи я изкъпах основно, изсуших със сешоар и сресах... като кадифе й е козинката! Днес ще ни идват гости специално да се запознаят с нея и да не се излагаме все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 588
Добро утро! Старбъкс предлагат кафе с котка Heart

# 589
  • Бургас
Това в България ли е?

# 590
Това в България ли е?
Даааа, в Бургас Плаза Simple Smile
Отпред си има панички с храна и вода, явно си я обгрижват. Черна котка е на късмет!

# 591
Мисля, че и в Галерията си гледат една котка отвън, но май без да я пускат вътре.

# 592
  • Бургас
Тази котка беше в Нечовешкия магазин, живееше вътре и най-грубо ръководството на Галерията забрани да я пускат.
Сега я виждам в Нечовешкия магазин до В.Априлов.

В София ми направи впечатление - молът на Ч. връх, до градинката на НДК беше пълен с кучета, и големи, и малки, в началото на декември.

В Бургас си оставаме селяндурски град.

# 593
Едно време, когато в Плазата имаше зоомагазин, можеше с кучета вътре. Водила съм предния ми кавалерчо на KFC и не е имало проблем, освен че той умря от страх в мола и не повторихме. Сега май вече и там не може.

# 594
  • Mediterraneo
Ако отрия котка в кафене, напускам директно. Сори, алергична съм, не харесвам котки, отишла съм да пия кафе, не за нещо друго.
Кучета пускат от известно време и в нашия селски търговски център. Водили сме я нашата 1-2 пъти, ама я не е за такива места, прекалено е плашлива от хора около себе си.

# 595
Моята душа е котешка, като един интроверт котката е мехлем за душата ми. От двадесет години в дома ми има котки, допреди черната чумка сутрин пиех кафе в леглото с мъркаща котка върху гърдите. Която от време навреме отъркваше бузи в моите. Simple Smile
Но... но, откак станах пишман кучкарка, моята интровертна душа се гърчи всеки божи ден, принудена да пие кафето надве-натри, да върви след кучето в тревите и да гази акита, да я познават всички в махалата и да води дълбокомислени разговори с познати и непознати хора. Joy
Пиша го с ирония, но и с тъга, защото ми липсва много предишното спокойствие. Но да не си помислите, че не обичам кучета. О, не, напротив. Обичам ги, всички животни обичам. И последната си хапка ще дам на гладно животно. Просто по душа не съм кучкар, а коткар. Simple Smile

# 596
  • София
Аз и котки и кучета обичам, че измии, гущери, зайци, морски свинчета, пилци, абе всичко що се движи.
Но моето антисоциално куче не е съгласно да вземем друг добитък.
За много години.

# 597
  • Бургас
Аз все още не знам дали обичам повече кучета, или котки...
Ако можех, щях да имам и двете, но ММ не харесва котки.

# 598
И Гинче не харесва котки...особено малки сладки котенца. Направо изпада в истерия, ако са ѝ в периметъра( сестра ми има доста котки и като идем е голям цирк и се налага да я държа на ръце и да я успокоявам). Та, явно котенце не можем да гледаме заедно с нея, но не съм се отказала с идеята за още едно кученце, но тук пък трябва да се преборя със съпротивата на половинката, че нещо се опъва...

# 599
  • Пловдив
Честита Нова Година! Здрава, благословена и мирна да е!
Честита Рейна на много патерици!
И аз не съм голям фен на котките, но трябва да споделя, че Дон Томазо не е котка всъщност (той е куче под прикритие). Вкъщи обаче по празниците е зоологическа градина, защото синът и снахата бяха вкъщи с двете си котки. Саско няма драми с котките и те с него. Но Арда иска да си играе, скача подскача и ги стресира.

В търсене съм на нов диван, евентуално да има място и за нас. Blush

Общи условия

Активация на акаунт