Любители на кучета - 156

• 20 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит рожден ден на Чарли. Много да го слушате и да получи най-хубавите подаръци.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 00:01 от Milena_318

# 616
ЧРД на Чарли! Жив, здрав, все така прекрасен и  много обичан, гушкан и черпен да е! Sparkling Heart

# 617
  • Dublin
Честит рожден ден на Чарли Simple Smile Все така със светнали очички да е Two Hearts

Аз все пропускам някой рожденник, не е нарочно, просто съм блейка на моменти..със закъснение честито и на Рейна Two Hearts

# 618
  • София
И Рейничка и Чарли да са живи и здрави. Много дълги години да са обичани и глезени.

# 619
  • Mediterraneo
Прекрасен Чарли, да е здрав и послушен!

# 620
Честит рожден ден, Чарли! Жив и здрав да си, и много черпен през новата година, затова че си се разминал без торта за празника !! 😜🎁❤️

# 621
Какъв е усминат и красив този рпжденник Чарли 😍 Нека е здравичък, глезен и обилно черпен с лакомста с повод и без повод

# 622
  • тук-там
Милена, весело е у вас! Simple Smile
Няма по-хубаво от пълна къща с деца и животни.
Аз откакто се помня съм кучкарка. Харесвам котки, но кучетата са ми на сърце. Сега водя преговори с ММ да си вземем дворното куче от село. Тя е страхотна! Но няма хигиенни навици, не е живяла вътре и според него няма да свикне да си върши нуждите навън. Но кучетата са умни и приспособими, не знам... Вие как мислите?
Дворното куче следва да е научено да върши работите навън. Аз знам за много случаи на прибрани дворни кучета и не съм чула да имат проблеми с хигиенните навици.
Чарли, да си жив и здрава и още дълго да радваш своите хора!

# 623
  • Варна
Честити да са Рейна и Чарлюшата! Tada
Следващия път когато се наложи на Чарли мамата да се качи на подиум за награди разни, моля, да го вземе и него на президиума - заслугата е И негова!!! Stuck Out Tongue

Днес си мисля разни мисли, това по повод на Рейна. Вече силно вярвам, че кучетата приличат на стопаните си в някаква степен и идват при тях по някаква причина. Винаги когато чета за нейната история, когато я виждам на снимка, си представям Тарталета - спокойна, ведра, удовлетворена.

Разказвала съм ви нашата съвместна история с двете маймуни - дойдоха при нас малко, след като загубихме внезапно и за кратко време близки хора. Затова ги намерихме, според мъжа ми, защото зет ни обожаваше животни и винаги имаше покрай себе си куче, брат му пък прибираше всякакви кучета, а свекърва ми има много общо в характера с Буря /това според мъжа ми пак/. Рая пък е като да е моята майка в нейното тяло. Та все си говорим, че са преродени души и затова са ни открили.

Простете емоционалния ми изблик, обещавам отново да си мълча дълго време! Hug

# 624
  • София
Много ви благодарим на всички за пожеланията!
galenaa, не спирай да пишеш, ама пускай снимки на разкошните Рая и Буря! 🥰😍

# 625
Честит да е Чарлюшата!Нека дълги години носи щастие на своите хора! Мила Galenaa,много ми е приятно да чета постовете ти!  
Скрит текст:
Опит за селфи и по парченце от леля ви RooRoo и Лори за поздрав На воля по Рилските поляни    

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 19:47 от Roo Roo

# 626
  • под тепетата
Roo, това се казва 2 в 1!
 Поздрави , макар и със закъснение и от нас  за Чарлюшата! Здрав, черпен и все така обичан и даващ вдъхновение в офиса!
 Galenaaa имам удоволствието да я познавам наживо. Хич да не си мисли да ни отсвирва! Kissing Heart
 Ние, т.е. аз оцелях при голямото завръщане. Е, малко ме събори на отбивката на магистралата  Ози от мерак да не изтърве дядо си. Аз пък от страх да не стане беля не пусках рулетката. Една синка имам само. Може да се каже, че Калмвета свърши някаква работа.
 На Лео не му се чу гласеца през целия път в багажника. Голям и празен е, да не си помислите, че сме го завряли в котешка кутия Grinning

# 627
Билянка, кучовците колко време ще са гражданье?

# 628
  • под тепетата
Ако питаш мъжо, брои дните кат в казармата - 58 Joy Зависи какво ще е времето около 3 март. Миналата година застудя и април беше ужасен.

# 629
Е, приятно изкарване с тримата мъже! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт