Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 33 135
  • 557
  •   3
Отговори
# 135
Как ще изкарам празниците не знам,  стоя като мумия...

# 136
Ти пита ли Клаклова защо ти е сложила само на две, ако си искала на три? Честно казано, нямам спомен при мен колко точки бяха.

# 137
Elizabet, а Георгиевски какво каза за този резултат от ботокса?

# 138
А ако съм сложила Хармоника в края на август, след колко време би могло Скулптра? Половин година дали е достатъчно да е минала?

# 139
Ти пита ли Клаклова защо ти е сложила само на две, ако си искала на три? Честно казано, нямам спомен при мен колко точки бяха.

Не само, че я питах, а дори й казах, че първият път д-р Трендафилова ми е сложила еди си къде и искам и сега там, но тя отказа. Мисля, че не се чувстваше уверена и сложи в двете най-безопасни точки - слепоочие и долу в челюстта. Това честно малко ме разочарова и за пореден път си доказах на мен си , че Трендафилова е моят си лекар. Иначе Клаклова е много миличка, любезна и работи с много лека ръка.

kalina_pehlivanova, хубаво е да минат миниум 4 месеца,  най-добре 6.

# 140
Чак да е безопасно слепоочието, не е.
Друго искам да ви питам-в предаването "По действителен случай", ми прави впечатление, че инжекторите от Белисимо почти винаги поставя по малко филър в основата на носа между веждите по-точно в началото, където започва костта. Харесва ми ефекта някоя от вас правила ли си е, защото една от много рисковите зони?

# 141
Е не е точно слепоочието, ами горната част на скулата, под слепоочието. Не ми се обясняваше толкова подробно.
Сега си погледнах снимката, която направих точно след поставянето и ясно се вижда къде е убождането.
Абсолютно в най-безопасните зони работи Клаклова.

Никога не бих сложила филър около, на , в основата на носа. Страх ме е там категорично.

# 142
Elizabet, а Георгиевски какво каза за този резултат от ботокса?

Каза, че е добре, но аз не се одобрявам..

# 143
Ако асиметрията е била в устните, защо не сложихте филър, а ботокс?

# 144
е филър  и ботокс, като цяло ботокса беше по преценка на доктора, аз съм слагала само филър и мисля, че даже асиметрия се получи следствие на това, че не бях слагала 5 6 години, а не че е по рождение

# 145
Не знам кой специалист е посъветвал момичето за такава абсурдна процедура, от която тя дори е нямала нужда, ама да си хвърли дипломата, ако има такава. Тя има толкова хубава усмивка и устни, с равни и хубави зъби и нула асиметрия на лицето.
Абсурдно е това!
И да, не съм чувала асиметрия да се оправя с ботокс, с филъри - да, но ботокс..

# 146
Оправя се асиметрия с ботокс.

# 147
Масажирай зоната силно и енергично и прави топли компреси. На мен това много ми помогна за тежестта в челото. Също като спортуваш повече и ходиш и се потиш в сауната, ботокса отпуска по-бързо. Това споделям от моя опит и дано те отпусне бързо. 
Как ще изкарам празниците не знам,  стоя като мумия...

# 148
elizabet9119  кажи, че имаш херпес отдолу, който тръгва да излиза и за това така ти кривее и стоиш сериозна, че като се усмихваш те боли и то само, ако някой забележи и те пита . Simple Smile

Аз като ми писна да се крия и ми се искаше да съм сред хора, казвах, че нещо се мъчи ечемик да ми излиза и така малко ми е схлупено окото и айде готово, никой повече не обърна внимание. LaughingНяма пък да стоиш в най-празничното време от годината все да се криеш.

# 149
elizabet9119  кажи, че имаш херпес отдолу, който тръгва да излиза и за това така ти кривее и стоиш сериозна, че като се усмихваш те боли и то само, ако някой забележи и те пита . Simple Smile

Аз като ми писна да се крия и ми се искаше да съм сред хора, казвах, че нещо се мъчи ечемик да ми излиза и така малко ми е схлупено окото и айде готово, никой повече не обърна внимание. LaughingНяма пък да стоиш в най-празничното време от годината все да се криеш.

По принцип все се усмихвах, сега ходя като буреносен  облак, но 3 -4 месеца ще съм така, надявам се с моя карък да не държи 6 месеца

Общи условия

Активация на акаунт