Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 30 417
  • 522
  •   3
Отговори
# 210
Аз правих три процедури в дермаакт (период есен-зима-пролет), пак за белези от акне (имам и вдлъбнати белези/неравности, като едната буза ми бе много зле). Смея да кажа, че ефекта се разкрива с времето и съм доволна. Даже хора, които не са ме виждали дълго време, веднага отбелязваха промяна на състоянието на кожата ми.
Сега...в Дермаакт наистина е повърхностен. В Белисимо, например, предлагат три нива и съм виждала техни пациенти, третирани доооста дълбоко. Аз при тях правих 1 микронидълинг и реших да не повтарям - за мен лично, лазера е по-добрата опция, но никак не е зле да се съчетават двата вида 'увреждане' за постигане на по-добри резултати.
В Reversed пак предлагат две нива на третиране с CO2 и тяхната машина е топ. Те са на Черни Връх (но нямат промоции).

Ако петната са по-червеникави, може би Пикошур би дал добри резултати.

# 211
  • София
Благодаря! Бяхте ми много полезни! Hug
Ще мислим по нататък за милкронидлинг, за да видим от какво ще се повлия кожата най-добре.
Смея да кажа, че ефекта се разкрива с времето и съм доволна.
Улавям се за изречението ти и искам да вярвам, че наистина е така!  Силно се надявам, че кожата още регенерира и си произвежда нужният колаген и ще видим тепърва резултатите!

# 212
  • София
Копче, за съжаление с една процедура или един метод няма да стане, отделно гаранция-Франция какво ще де случи.Нещата са проба-грешка и постоянство.Аз от няколко год. обмислям лазер за петната, но не знам на кой да се спра, защото резултат никой не гарантира.

ДХЗ, зависи от петната.
Пикошуър с 2 процедури ми изчисти на 50% най-тъмните петна и д-р Малев, който ми го прави, препоръча да продължа с MOXI.
На предходната промоция в Дерма-акт имаше намален BBL heroic и реших да пробвам него. Отидох директно за процедура при д-р Петкова, но тя отказа, защото било мелазма и можело да се влоши положението. Тя също препоръча да продължа с MOXI. Изключително компетентна и много човечна, работи с лазери в Дерма-акт, Драгалевци, отдели ми много време безплатно.
В новите промоции има 2 процедури МOXI, на 12 имам час за първата, силно се надявам на добър резултат.

Тъй като 2-те процедури МОХI са заедно с BBL heroic, а аз него не бива да го ползвам, мога ли да го разделя с дъщеря ми? Някой дали е ползвал по този начин промоции в Дерма-акт? В противен случай ще го направя на шия, деколте или ръце.

# 213
Мисля, че
можеш да го разделиш.

# 214
В Дерма акт кой препоръчвате за ботокс в три зони и да не падне клепача.Правила съм при Георгиевски и Трендафилова,но и двамата ги няма  сега,за края на януари.

# 215
И аз това се чудя. Понеже имам още предплатена сума и трябва да я използвам там. Хаджийска на мен не ми отваря добре погледа с ботокс, само Трендафилова и Георгиевски. Чилингирова за трети път ме връща, уж и се струвам хремава, аз си имам перманентно запушен нос, заради изкривена преграда, отделно и ми отказва да изпълни протокола, който с Георгиевски бяхме обсъдили за лицето ми и който правим от години и имахме план да освежим и надградим след бременността. Според мен вероятно се притеснява, че няма да успее да го направи добре, защото трябва прецизна работа с канюла. Хаджийска последните пъти също не ми хареса как ме направи и сега се чудя какво да правя. Имам едни 2000 лв предплатени там. Клаклова дали може да работи прецизно или и тя е от по-плахите? Обмислям евентуално да се върна при Хаджийска, от няма къде... или да чакам Трендафилова, гледам, че стана активна в Инста,.може да реши да се върне на шестия месец.

# 216
Препоръчвам д-р Битолска. Резултатът при нея и при д-р Георгиевски за мен поне е същият. И при двамата съм слагала ботокс в 3 зони.

# 217
Клаклова за мен е прецизна и хич не е плаха. Даже я разпитах за скулптра - в колко и кои зони слага, защото коментарът на Хелена много ме изненада. Както и очаквах, каза, че зависи от нуждите и особеностите на лицето, върху което работи.

Имай предвид, че съм силно пристрастна, защото само на двама лекари давам да ми пипат лицето последните четири години, и Клаклова е един от тях. С мен поне досега няма грешка тя.

# 218
При Клакова съм  поставяла скулптра -2 пъти и съм много доволна,но за ботокс не знам.

# 219
  • София
Както са написали и другите, от енда процедура едва ли ще видите резултат, колкото и да се надявате, хубаво е наистина да ви насочи и лекарят- колко и какви. Аз правих 3 пикошур за петна и няма абсолютно никакъв ефект. Още повече, че др Малев не покри точно тези, които специално му казах, че искам да махна. Много се бях издразнила. След това се наложи да го замести друга лекарка и тя вече ме мина както трябва. Но пак- резултат нямаше. Изобщо никой никога не се е ангажирал с мнение това правилна стратегия ли е или не, нито пък как да продължа. Но аз и друг път съм казвала, че при мен не се е случвало лекар да се ангажира, макар да съм казвала, че искам план и нямам проблем със заплащането.
Относно ботокса, моите вежди и клепачи 5 мес. въобще не са почнали да се вдигат, а гневната вече ме пуска...ще си чакам и ще слагам само гневна.

# 220
  • София
Аз, лично, слагам ботокс само на гневна бръчка.
Държа много на естественото движение на веждите и свободното им повдигане. Само веднъж ботоксирах цяло чело и веднага ми клепнаха клепачите, които и без това са генетично паднали. Супер изморен и вял вид ми придаваше!
Имам  си собствената теория, че дори така -поставяйки ботокс само в една зона, се тонизира мускулатурата на веждите, в положителна посока. При мен.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 11:43 от kopche

# 221
Чилингирова не се притеснява от канюла- слагала ми е под очите скинбустър, на лицето Радиес няколко пъти, на брадичката филър неведнъж , явно е на друго мнение относно процедурите и не иска да се ангажира с чуждо виждане.

# 222
Въпрос към правилите CO2 лазер за заличаване на белези от акне.

След колко време от процедурата виждате резултат?
Миналият понеделник дъщеря ми (21г.) си направи процедура в Дерма Акт. Кожата и се възстанови светкавично бързо - като след слънчево изгаряне, но за жалост и белезите са си все там. Зачервена беше интензивно първите 3-4-5 дни. Нямаше белене на люспи на кожата, просто ...кир ефект, като от ...неправилен избор на крем за лице.
Започва да се притеснява, че напразно се подложи на този лазер....А, уж, това бил златният стандарт в заличаването на белези.....

Аз съм правила поне 3 СО2 лазера в дерма акт и 2 микронидлинга и не забелязвам ефект върху белезите ми. Както казаха останалите - явно при тях е по-повърхностен СО2 лазера.

Иначе аз също се доверявам на д-р Клаклова, но не съм слагала ботокс при нея. Последно слагах при Битолска и ми държа значително по-малко отколкото при Трендафилова.

# 223
Машината се настройва колко да е дълбоко изгарянето, а това се решава от лекаря.
Моята приятелка правеше на друго място, повърхностен пак, но ѝ се появи бенка на брадичката.Така че не бих се подлагала на много дълбоко третиране.
Въпросът с белезите е многокомпонентен и за съжаление, трудно лечим.Ако ставаше с
една процедура и един апарат, щеше да е лесна работа.

# 224
Машината се настройва колко да е дълбоко изгарянето, а това вероятно се решава от лекаря.
Моята приятелка правеше на друго място, повърхностен пак, но ѝ се появи бенка на брадичката.Така че не бих се подлагала на много дълбоко третиране.
Въпросът с белезите е многокомпонентен и за съжаление, трудно лечим.Ако ставаше с
една процедура и един апарат, щеше да е лесна работа.
Да, бях помолила лекарката да ми направи по-дълбок, но започна да ми обяснява, че това си е програмирано и нямало как. А това не е така, решетката се настройва и каналчетата, които прави лазера могат да са по-нагъсто.
За дълбочината не знам, все пак дължината на вълната не се променя.
Но е факт, че явно така си го правят в Дермаакт, по-повърхностен (хем да минимизират рисковете и възстановителния период).

Общи условия

Активация на акаунт