Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 788
  • 516
  •   6
Отговори
# 315
Cristi, какво ти е мнението за Хало?

# 316
И аз много искам да разбера какво си е правила Мария Илиева на лицето, за да изглежда така след такова сериозно отслабване... тя сама сподели в предаване, че е ударила 100 кг и спомена, че ще пусне влог как е постигнала отслабването си, но аз лично не вярвам да сподели "тайната" си.

# 317
E , то голяма “тайна” .🤣😬

# 318
Мария Илиева дама сподели, че
е била 100кг и ѝ личеше.Но не вярвям сега да е 50кг на нейния ръст.Но браво да отслабването, стига да не е само с медикаменти и на това да разчита.
Отивам да гледам Хармоника в Дерма колко е.

# 319
Скрит текст:
Гледам в момента Мария Илиева в Тази събота и неделя по БТВ. Много добре изглежда в лицето. Слабо лице, но стегнато. Линията на челюстта е много добре. Изобщо по нищо не може да се каже, че е отслабнала над 50 кг. Какво ли прави, за да е така?

При мен 4 месеца  след ботокса при Георгиевски челото все още е бетон. Не мога грам да го мръдна, а това на мен ми е много силна мимика. Такова нещо не ми се беше случвало. Само малко над едната вежда леко мърдам и се виждат бръчки при вдигането, всичко останало е пълен блокаж. Аз ви казах, че поне 70 единици ми наблъска. Голямо бодене беше - отстрани, в средата, в косата...чудо беше. Поне клепачът се пооправи, но все още не е в изходящото си положение.
Как е отслабнала над 50 кг? Не е вярно това. Вие я изкарахте че е била 100 кг, Виждам я доста често на живо и винаги си е била добре.
Сега наистина отслабна доста, но тя никога не е била над 60-65 кг. В момента поне за мен в лицето много и личи, някак чертие са са изострили, на мен много не ми допада, но си изглежда добре, а не си прави доколкото знам инвазивни процедури. Мисля че само бустери слага.

Офф, хубаво добре. 40 килограма са, не 50кг.

https://www.youtube.com/shorts/dcnQsLosZDw

# 320
Аа, ако я гледаме в това предаване- там ползват филтри.Така че на живо дали е толкова стегната- не е ясно.

# 321
Гледах я по БТВ днес, при Мондьо от линка не знам дали ползват филтри. За толкова свалени килограми и то при почти 50 годишна жена, много е добре.

# 322
Мария Илиева дама сподели, че
е била 100кг и ѝ личеше.Но не вярвям сега да е 50кг на нейния ръст.Но браво да отслабването, стига да не е само с медикаменти и на това да разчита.
Отивам да гледам Хармоника в Дерма колко е.

# 323
Гледах я по БТВ днес, при Мондьо от линка не знам дали ползват филтри. За толкова свалени килограми и то при почти 50 годишна жена, много е добре.
При Мондьо видимо са филтри, а за килограмите съм пропуснала да чуя.
Виждала съм я и в по-пълната и фигура, след раждането, но не ми изглеждаше 90 кг..
Тя е висока около 170 см и едва ли е по-малко от 55 кг в момента, но изглежда доста слаба, наистина. В моите очи лицето и е доста изпито и чертите изострени, но аз не виждам подобрения.
Освен това е на 48 години, все още няма 50.

# 324
Здравейте, бихтели ми казали къде в Мед.рудник има кадърни жени,които поставят мигли?

# 325
След драстично отслабване, а и бързо( сякаш бързо стана), няма как да се запази лице на 30г жена.И аз нямам 50г, ама лицето ми не стои залепено за черепа, както е при нея.
За мен са филтри това и явно някаква намеса.Не вярвам да е оперативна, обикновено се прави при стабилизиране на килограмите и след период, даден на кожата да се възстанови.
С това искам да кажа да не се поддавате на медийни внушения, че останалите жени са перфектни, а ние не сме и да търсим постоянно начини да изглеждаме като тях.

# 326
  • Варна
Изключвате ли да е правен ендоскопски лифтинг при Мария? Абсолютно е невъзможно и преди и след отслабване да има такова лице и опъната кожа без някаква по-сериозна намеса.

# 327
Възможно е да е направен и такъв лифтинг.Не го изключвам.

# 328
След драстично отслабване, а и бързо( сякаш бързо стана), няма как да се запази лице на 30г жена.И аз нямам 50г, ама лицето ми не стои залепено за черепа, както е при нея.
За мен са филтри това и явно някаква намеса.Не вярвам да е оперативна, обикновено се прави при стабилизиране на килограмите и след период, даден на кожата да се възстанови.
С това искам да кажа да не се поддавате на медийни внушения, че останалите жени са перфектни, а ние не сме и да търсим постоянно начини да изглеждаме като тях.
Тук съм напълно съгласна. Не трябва да се връзваме на инстаграм и Тв как изглеждат. Иначе конкретно Мария бори яко сенки под очите, на живо се виждат (сега може и да ги е оправила), но съм и виждала кожата отблизо и си изглеждаше чудесно, освен сенките под очите.

# 329
Написала съм ПОЧТИ на 50 г,не че е на толкова или 48 г според вас не са почти 50 г...., може би е по-близо до 30 ?!
И ако четете или гледате интервюто щяхте да видите, че е била 100 кг и при свалени 40 кг значи в момента е 60кг.
За мен има поне колагеностимулиращи, може и лазаер Морфеус или нещо друго за стягане. Но при всичките загубени килограми и при жена която НАБЛИЖАВА 50 години за мен има някаква намеса.

Пак да се повторя, гледах я днес в Тази събота и неделя по БТВ. Там не говореше за килограмите, затова пуснах интервюто при Мондьо, а не че съм впечатлена от това как изглежда при него, за да ми пишете, че при Мондьо се ползват филтри. Ми четете хубаво не между редовете Simple Smile  Вече и ако в БТВ ползват филтри, не знам кое е реално и кое не.

При Мондьо видимо са филтри, а за килограмите съм пропуснала да чуя.
Виждала съм я и в по-пълната и фигура, след раждането, но не ми изглеждаше 90 кг..
Тя е висока около 170 см и едва ли е по-малко от 55 кг в момента, но изглежда доста слаба, наистина. В моите очи лицето и е доста изпито и чертите изострени, но аз не виждам подобрения.
Освен това е на 48 години, все още няма 50.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 14:40 от *Hellena*

Общи условия

Активация на акаунт