Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 194
  • 506
  •   9
Отговори
# 345
Вие сте експерти, чета си ви редовно. Hug
Какво можете да ми препоръчате като за 30 годишна жена? Имам фини бръчици тук там, особено на челото като се смръщя и назолабиални.

# 346
  • Варна
Щом четете редовно, вероятно значи имате ориентация, колебаете ли се между някои продукти за да ви отговорят по-конкретно в темата? Иначе отговорът би бил -ботокс/ за бръчки по чело-това е/, някой скинбустер…но това вие вече го знаете:hugs:

# 347
Благодаря! Ботокс за чело знам, но другите процедури са ми тъмна Индия. Ще снимам после лицето да покажа.

# 348
Д-р Шаркова къде работи ?

# 349
КРР, май никой не е правил Lemon bottle, аз пък чакам ти да го направиш😛
И аз имам малко под брадичката.
Иначе най накрая осъзнах, че няма да стане с инжекционни процедури, определено ми трябва neck lift...
Другаде не виси, но шията...

# 350
Д-р Шаркова къде работи ?
Във V Derm, имат клиника на “Оборище” и на “Черни връх”.

# 351
  • София
Някой има ли впечатления от д-р Върбанова, работи в клиника Медкрос.

# 352
Имам час при Трендафилова края на месеца и ще видим какво ще каже. Склонна съм да пробвам Lemon-a и ще дам отзив.

# 353
  • Бургас
За жена 50+ ще има ли добър ефект ботокс за чело с вече видими бръчки или е вече късно да се започва ботокс

# 354
Здравейте,знам че това не е темата,извинете ме,може ли да ми плепоръчате за София къде може да се направи мекраблейденг на вежди ,жената е руса и се притеснява .

# 355
Има такава тема и вероятно ще получите доста инфо и там.

# 356
За жена 50+ ще има ли добър ефект ботокс за чело с вече видими бръчки или е вече късно да се започва ботокс
Не е късно. Моите бяха много и доста дълбоки, въпреки че бях доста под 50, когато започнах. Със съвсем гладко чело съм в момента, подновявам на 6-8 месеца.

# 357
  • София
Удачно ли е да се сложи ботокс само на две зони? Пачи крак и гневна бръчка. И при третиране на коя от трите зони има риск от “падане” на веждите?

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 10:07 от Skiorche

# 358
  • Там където
Не е късно. Моите бяха много и доста дълбоки, въпреки че бях доста под 50, когато започнах. Със съвсем гладко чело съм в момента, подновявам на 6-8 месеца.
Подкрепям. Аз имах дълбоки хоризонтални бръчки от дете и започнах късно ботокс- след 45. Сега челото ми е гладко. Обаче докторката ми сложи и малко филтър преди 2 години в средната част.

# 359
Моят лекар каза, че ако се наложи, ще сложи и филър, но смяташе, че ботокс ще е достатъчно и излезе прав. Qaki, добре е да споделиш името, защото филър в челото е много деликатно. Ако се е справила добре, е хубаво да се знае 🤗

Vderm (Шаркови) имат промоции. Филър и ботокс 20%, halo + bbl, морфеус и още нещо на 30-50%

Общи условия

Активация на акаунт