Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 28 450
  • 492
  •   8
Отговори
# 375
Видях, че една от промоциите в Дерма акт е Биостимулация с полинуклеотиди PolyPhil Eye. Някой има ли впечатления за тази процедура? И още един въпрос, относно отстъпката за рожден ден - необходимо ли е преди това да си бил техен клиент или просто отиваш и казваш, че има РД?

# 376
Д-р Петкова е и страхотен дерматолог. Няколко пъти съм била при нея за кожни образувания.

# 377
Лиза, преди 1-2 страници писахме пак за рождените дни и отстъпките.
Полинуклеотидите са много хубава процедура/

# 378
Полинуклиотидите са хубава процедура. Трябват 2-3 процедури през 3 седмици. Ако имате хлътване под очите, няма да свършат работа. По-скоро подобряват качеството на кожата, евентуално фини линии, може да повлияят и тъмни кръгове. За хлътвания по-добре Jalupro Young Eye. Oт личен опит говоря.

# 379
Ща за финни линии кое  епо-подходящо , как мислите ?

# 380
Сега рекламират активно екзозоми, но собствени в Derma act. Това с екзозомите малко ми е като поредният маркетинг трик, тип PRP.

# 381
Аз Jalupro повече го харесвам, но съм правила и комбинации - първо слагам полинуклеотиди, след няколко седмици Jalupro. Тъмните кръгове изчезват моментално. За съжаление, ефектът не е вечен. Grinning

# 382
Алена беше писала за тях.

# 383
Аз съм твърдо Не за себе си относно екзозомите. Ползват се растителни заради регулациите и позитивите от тях май са само от изследвания, проведени от производителите им, което за мен е ненадежно и свързано с бизнеса и приходите им.

# 384
В Derma act има някаква машина, в която отделят собствени екзозоми. Но ги извличат от кръвна плазма, та малко ми изглежда като поредната глупост и то скъпа Grin

# 385
Аз имам линии под очите и ме дразнят безумно , та се чудя полинукеоиди ли какво да правя … правих една продецуеа Juvelook и умрях от болка , направо не знам дали бих си го причинил пак .
От мезотерапии те имах добър резултат преди години , но е страшно краткотрайно като ефект .
Имам много малко хлътване , бръчките ме дразнят .

# 386
Може да пробвате Jalupro, и то е намалено сега. Май 130 евро ми казаха, но пак се изисква поне 2 процедури. И от една ще има ефект, но не е сигурно колко ще е дълготраен.

# 387
  • в 1001-та нощ
Аз имам линии под очите и ме дразнят безумно , та се чудя полинукеоиди ли какво да правя … правих една продецуеа Juvelook и умрях от болка , направо не знам дали бих си го причинил пак .
От мезотерапии те имах добър резултат преди години , но е страшно краткотрайно като ефект .
Имам много малко хлътване , бръчките ме дразнят .

Кой ти причини това? С канюла или с игла беше приложен? Доколкото зная, може да се разтвори или с инжекционен разтвор, или с физиологичен. С инжекционен е пи-бързи, но после поставянето е доста болезнено и е желателно да се ползва упойка. Но пък добави ли се упойка, отокът е по-голям. Хубаво е било да изговорите това предварително. Предполагам, че затова е било болезнено, защото мен никога никак изобщо не ме е боляло.

# 388
В Derma act има някаква машина, в която отделят собствени екзозоми. Но ги извличат от кръвна плазма, та малко ми изглежда като поредната глупост и то скъпа Grin
Доколкото знам човешки екзозоми са забранени изцяло от регулаторните органи. Сега ако са собствени, не знам как го извъртяват... Grinning

# 389
С канюла ,мисля че и с упойка седях 😬после се възстановявах няколко дни и не ми се повтаря😬 ако ще помогне с линиите може би бих се замислила за две процедури

Общи условия

Активация на акаунт