Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 36 267
  • 630
  •   6
Отговори
# 585
Аз слагам ботокс от 10 години. Като кажа, че имам и всички са учудени как така, не личало и имам мимика. Не знам как за околните е странно. ММ също не знае какви процедури си правя, знае само, че отивам на дерматолог. Не ми е казал, че изглеждам странно Grin
Може да е професионално изкривяване, но хуленето и заклеймяването на нещо, често е прикриване на друго. Реално, ако просто е въпрос на идеология, ще говориш за нея, без да се налага да хулиш другото, в което не вярваш. То е като политическите партии. Никога не съм имала доверие на партия, чиято стратегия е плюене на друга партия, а не фокус върху собствената идеология Grin
Пък и щом са предлагали преди такава услуга и изведнъж са спрели, не е чиста работата, да знаеш Grin Не са се разбрали нещо за цени, по-скоро. Винаги са намесени пари. В този бизнес идеология няма Simple Smile В по-добри отношения са с производителите на машини и затова промотират тях. Утре ще е друго и идеологията ще е друга. Ванеска, например също отрича филърите и настоятелно си промотира конците, като най-доброто, защото има финансов интерес. Нищо, че те са отживелица.
Идеята ми е - не се доверявай сляпо, само заради джаза в чакалнята. Всеки си промотира своето, но това не означава, че е най-доброто и безопасното на пазара.

За пръв път чувам, че мануално премахване на невус е най-прецизното. С модерната медицина в момента, да режеш невус на ръка, ми е малко...касапско.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 15:04 от KPP

# 586
На мен ми е интересно, че има дерматолози като тях. До колкото знам самата д-р Попова е разградила филърите си. Между другото, прави ми впечатление, че и докторки от Дерма акт са разградали филърите си и сега са с доста по-тънки устни и нормални брадички. Дали е от здравословна гледна точка или модата се е променила, не мога да преценя.

# 587
  • София
Аз пак казвам, че естетичните (разкрасителните) процедури изобщо не са им основния бизнес. Никъде няма да видиш и публикуван ценоразпис или реклама на такива, въпреки че ги извършват. Лазерите се използват и за лечение на много други проблеми и кожни заболявания. Иначе той като професионалист, предполагам вижда ботокса на всяко лице (може да си е професионално изкривяване) и му изглежда неестествено. Ето и alia е споменала за напълното разграждане на филърите на д-р Попова, която избрала да заложи на Морфеус и IPL. (Не казвам, че при мен ще работи, ако изобщо се навия)
Опитах се по-горе да опиша какво ги различава от масовката:).
Скрит текст:
Има различни видове бенки и за всяка се използва различно премахване. Моето беше от онези висящите на врата, които закачаш постоянно. Имам и червени (черингиоми), които пък ще махне с лазер. Както и кератози, които ми изясни, че се остъргват механично.  На сина ми махна бенка със скалпел, която даде на хистология, защото е от вид, който може да се изроди в нещо лошо и се отстранява още в детска възраст по определен начин. За тези неща му имам 100% доверие като водещ специалист и нищо касапско не виждам в действията му.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 22:59 от Skiorche

# 588
Д-р Попова преди време ми помогна да си оправя едни пигментни петна, които ми се бяха получили след пилинг, нищо че използвах слънцезащита и беше през зимата. Даде ми някакъв крем, там се приготвя в клиниката, не знам какво съдържаше. Каза ми да не си правя никакви лазери и щуротии за петната. Обаче наистина се изчистиха от крема, така че съм доволна.

# 589
А коя точно е д-р. Попова, че и аз съм яко петносана?

# 590
Д-р Людмила Попова, преди кабинетът се намираше на бул. България в София, сега не знам. Преди около 5 години съм ходила.

# 591
Потърсих информация за дерматологичната клиника на д-р Попова, но за съжаление не открих сайт с информация за лекарите и цените, освен Google отзиви. Сигурно нямат нужда от популяризиране, щом се чака толкова време за консултация, но все пак е хубаво да може да се види предварително какви процедури предлагат и какви са цените им, за да си прецени човек дали да се насочи към тях. Не обичам да ме изненадват със сметката накрая, както са написали в отрицателните отзиви някои пациенти.

# 592
Аз съм изключително доволна от д- р Попова. Преди години ме излекува от периорален дерматит, който никой не можа преди нея, да оправи много дълго. Премахна ми и папиломи по врата без лазер, а с ножици и те никога повече не ми излязоха.

# 593
Лично аз се радвам, че има И такива клиники, които не са фокусирани единствено върху естетиката като основен бизнес модел. И могат да си позволят да се водят от лични принципи и убеждения.

# 594
Здравейте, аз се включвам да кажа, че утре имам час за скулптра и съм много притеснена. Гледам едни видеа в ютюб и направо си ме е страх. Страх ме е пт болката основно и от това дали лицето ще ми се промени. Моля ви, някой да напише как преминава процедурата. Аз съм в дермаакт при Трендафилова.

# 595
Гледах Ивайла Бакалова днес при Лора Крумова и честно казано се изненадвам да я вида така състарена..а е само на 44 г. Изглеждаше поне 10 г отгоре..
Виждам ясно че има ботокс, но от него ли не знам но под очите има силно изразени бръчки. Възможно ли е от него да са се засили тези под очите.. И шията и изглежда силно състарена. Мисля че не поставя филъри в устните вече и те са се смалили. Възможно и да е спряла изцяло
Не го казвам, като критика, по-скоро ми стана мъчно, знам че тя като модел доста добрия външния си вид. Едва ли не полага грижи. Единствено бих допуснала, че може да е пушач.
Според мен при нея е рязко навлизане в менопауза и липсващ естроген, силен стрес може би. Понеже и аз съм тръгнала натам, я гледах със свито сърце. Как мислите, тя е оставила нещата на естествения си цикъл или просто не се грижи достатъчно за себе си?

https://www.youtube.com/watch?v=7UJ7yyGtU_Q
* в репортажа се включва от 7-8 минута

# 596
  • Варна
Няма болка никаква, защото се слага с канюла, нито ще ви се промени лицето драстично. Не се притеснявайте излишно, за хубаво ще е. Скулптра е изпитан продукт FDA одобрен, поставянето беше буквално за минутки при мен.
А Ивайла от години изглежда така видоизменена и състарена…

# 597
Ивайла никога не е изглеждала добре, отделно е много слаба, отделно имаше голям стрес да, с мъжа си, малко дете..С фина кожа и никакви мазнини как да изглеждаш добре в една възраст?!
Тя имаше силикон в устните, почти съм сигурна.Те са ѝ увеличени още
отпреди 25г , тогава в Бг не помня да слагаха хиалурон.

Видях я, тя си е, нищо фрапиращо и различно.Шията ѝ си е нормално изглеждаща за годините.Устните са нейните.

# 598
  • в 1001-та нощ
В последните години ми прави впечатление, че има нещо много странно около устата.

От това което виждам, мисля че има правена блефаропластика.

Може и да е правен някакъв лифтинг и това около устата - да е в резултат на него.

Шията наистина не изглежда да е обгрижвана.

# 599
Тя имаше странна брадичка, може би има ортодонтско лечение.Но си е ок, не виждам нищо фрапиращо като промяна.

Общи условия

Активация на акаунт