Може да е професионално изкривяване, но хуленето и заклеймяването на нещо, често е прикриване на друго. Реално, ако просто е въпрос на идеология, ще говориш за нея, без да се налага да хулиш другото, в което не вярваш. То е като политическите партии. Никога не съм имала доверие на партия, чиято стратегия е плюене на друга партия, а не фокус върху собствената идеология
Пък и щом са предлагали преди такава услуга и изведнъж са спрели, не е чиста работата, да знаеш
Не са се разбрали нещо за цени, по-скоро. Винаги са намесени пари. В този бизнес идеология няма
В по-добри отношения са с производителите на машини и затова промотират тях. Утре ще е друго и идеологията ще е друга. Ванеска, например също отрича филърите и настоятелно си промотира конците, като най-доброто, защото има финансов интерес. Нищо, че те са отживелица.Идеята ми е - не се доверявай сляпо, само заради джаза в чакалнята. Всеки си промотира своето, но това не означава, че е най-доброто и безопасното на пазара.
За пръв път чувам, че мануално премахване на невус е най-прецизното. С модерната медицина в момента, да режеш невус на ръка, ми е малко...касапско.