Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 37 359
  • 649
  •   6
Отговори
# 645
Жаки, виж ФДТ на Loreal True match

Таман 3 имам😂😅 номер 3 и 4 май бяха неутрален и студен подтон…
И скъпи пробвах все съм като с чужда глава😅😂
На МаС един пъж жълта ме прави изобщо… само греди.
На Клоран един така най бива .. на тъмно:) за заведение съм ок, през деня не. Затвоа само ББ крем и айде:)

# 646
Аз съм с фдт 2N2  Estee Lauder double wear - страхотен цвят. Няма розово, жълто, абсолютно неутрален цвят. Пробвала съм десетки от супер скъпи до бюджетни, но никой не ми дава точно такъв цвят - цветът на моята кожа. Допреди две години кожата ми беше комбинирана и много  ми допадаше този фдт - безупречно покритие и не мърда цял ден. Сега явно в прословутата перименопауза кожата ми стана нормална към суха и вече не ми стои добре double wear може би само за лятото в супер жегите.

# 647
Аз съм с фдт 2N2  Estee Lauder double wear - страхотен цвят. Няма розово, жълто, абсолютно неутрален цвят. Пробвала съм десетки от супер скъпи до бюджетни, но никой не ми дава точно такъв цвят - цветът на моята кожа. Допреди две години кожата ми беше комбинирана и много  ми допадаше този фдт - безупречно покритие и не мърда цял ден. Сега явно в прословутата перименопауза кожата ми стана нормална към суха и вече не ми стои добре double wear може би само за лятото в супер жегите.
И аз откривам за себе си, че какъвто и фондьотен да ползвам, скъп, евтин, вече не стои добре на нормална към суха кожа, впива се и личи..
И аз като, Жаки, преоткривам BB кремовете, само те стоят естествено и рязко започнах да не слагам почти никакъв грим точно заради това.
Сега съм в чудене да пробвам един на Erborian , страхотни коментари чета, че хем покрива, хем не изсушава и е с озаряващо действие... Ако някой го е тествал ще се радвам да сподели (макар че не сме в темата с това)

# 648
Морска феичка, не бих сложила
още, макар само от тази снимка да не мога да добия представа за пропорции.Ще
има миграция, отсега го виждам.Това е много филър за кратко време.

# 649
Малко оспамихме с тези фон дьо тени, но и аз задам моите 5 стотинки по темата-и скъпи съм ползвала, и какви ли ми, последното ми попадение на Colistar

Общи условия

Активация на акаунт