❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 545
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
И аз се чудя какво да правя с малкият - той е 1ва градинска група в държавна (уточнявам, че са повече деца от на частна). Мислих да го спра след раждането , поне за 2 седмици , докато трае отпуската на ММ или поне до 45 дни... наистина не знам как са подходя

# 16
Моите деца са във втора и четвърта група, предварително ще ги спра само, ако минат на сборни групи.
Иначе като се роди бебето смятам да ги спра за две седмици.

# 17
И аз се чудя какво да правя с малкият - той е 1ва градинска група в държавна (уточнявам, че са повече деца от на частна). Мислих да го спра след раждането , поне за 2 седмици , докато трае отпуската на ММ или поне до 45 дни... наистина не знам как са подходя

И моят е в държавна иначе. Нямаме частна в града. Преди това няма да спирам, след това ще е по усет евентуално докато ММ е вкъщи, но пак не бих заради болести, а по-скоро за да сме заедно, да няма усещане че е изолиран.

# 18
Много съм досадна, но ако мога да си позволя да ви посъветвам ако има как да поразпитвате как са нещата в градината. Дали ще е учителката, дали медицинската сестра, дали други родители. Сега около празниците децата така или иначе ще намалеят, но например от догодина. Интересувайте се има ли много болни и отсъстващи (не да питате всеки ден, разбира се), пак казвам не е нужно да се вманиачаваме, но си има специфични вируси, които са опасни за бременни и бебенца. Например още като разбрах, че съм бременна, в градината, където работя (частна) имаше парвовирус и тогавашната ми АГ моментално ме спря от работа и ми даде болничен.

# 19
  • Русе
А майките с по-големите дечица (ученици) как ще процедирате с ограничаване на контактите?
 Ясно е, че от училище няма как да се спре детето. Аз мисля само в деня на изписването да освободя каката и на другия ден да си е на училище. Но какво правим с извънкласните дейности, ако ходи детето? Дъщеря ми ходи на танци, пеене и отделно по състезания по математика ..... вярно, че са все ученици и няма малки деца, но си е широк кръг контакти и просто не мога да взема решение как да постъпим.

# 20

Момичета, това нова игра ли е на HiPP? Защото продуктите са различни от кутиите, които получихме. Дали някоя от вас се е регистрирала вече?

# 21
  • 🌊
Това си тече като кампания отдавна, разликата е, че МОЖЕ да се спечелят, а онова с Фрош-Хип кода си е гарантирано.

# 22
Да и аз прочетох, че било томбола и теглели по 10 човека на месец. Ама вече като имам регистрация, предполагам че не важи…

# 23
  • Sofia
Пише, че е за новорегистрирани, ако на някой му се занимава с друг профил, може да спечели.
Мис Бейби, получи ли подаръка-робот? Интересно ми е дали си заслужава такава покупка.🙂

# 24
Какви хубави занимание има детето! Аз лично не мисля, че е редно да се спира, да не се окаже нож с две остриета, един вид психически "сега заради бебето, мен ме лишават от неща, които ме радват"... Де да знам, може и да греша... Просто се възхищавам на деца, които са така активни. Лично мнение, не съм много голям фактор...

А майките с по-големите дечица (ученици) как ще процедирате с ограничаване на контактите?
 Ясно е, че от училище няма как да се спре детето. Аз мисля само в деня на изписването да освободя каката и на другия ден да си е на училище. Но какво правим с извънкласните дейности, ако ходи детето? Дъщеря ми ходи на танци, пеене и отделно по състезания по математика ..... вярно, че са все ученици и няма малки деца, но си е широк кръг контакти и просто не мога да взема решение как да постъпим.

# 25
Джейн, благодаря за темата! Heart Exl Така като гледам, сигурно ще ни е последна преди да си гушнем бебоците. Relaxed

Като подхванахте темата за роднините, ми припомнихте много мили спомени от деня, в който прибрахме моето братче у дома. Ами, то си беше истинско събитие! У нас се бяха събрали не само всички баби и дядовци, а и куп приятели на родителите ми. Беше голямо вълнение около бебето. Бяха ми връчили тогава една видеокамера и само дето не съм легнала в кошарата при него на клиповете.
Аз тогава бях първи клас и въпреки че имаше бебе вкъщи, никой не ме е спирал от извънкласните ми занимания. Ходех си на кръжоци и на танци, а от училище ако ме бяха спрели сигурно щеше да избухне Трета световна война във вкъщи.
Първо бебе ще ни е на нас, но не смятам да го пазя като експонат във вкъщи. Само да си мият ръцете, да не целуват бебето и да не идват болни във вкъщи ми е достатъчно. И като се замисля, от всичките ни близки точно ние с мъжа ми сме тези, които в момента обикалят болници и кабинети, така че реално имаме най-голямата вероятност да се разболеем, а не хората, които ще дойдат да видят бебето. Smiley

# 26
Момичета,
Сменям малко темата, но от къде и какво еднократно бельо за след раждане да си купя? Предния път си бях взела на канпол, но момичето, с което бях в една стая, имаше еднократно бельо направо с превръзка и беше доста удобно и комфортно. Разбира се, не помня нито марка, нито нищо. Да сте виждали някъде нещо подобно?

# 27
Момичета,
Сменям малко темата, но от къде и какво еднократно бельо за след раждане да си купя? Предния път си бях взела на канпол, но момичето, с което бях в една стая, имаше еднократно бельо направо с превръзка и беше доста удобно и комфортно. Разбира се, не помня нито марка, нито нищо. Да сте виждали някъде нещо подобно?
Аз не съм мислила още, но тези на канпол 2в1 също са еднократни с превръзка. Погледнете ги има във Вис Виталис, но със сигурност и на други места продават.
Не съм много сигурна аз дали ще ползвам такива, като ги гледам на снимките всичките изглеждат ужасно неудобни.

# 28
Момичета,
И canpol имат такова еднократно с превръзка направо. Купих от вис виталис.

# 29
Относно бельото, от болницата ми казаха да не нося гащи за еднократна употреба, защото били неудобни. Поръчах си от тему бельо за бременни и си го нося от поне 2 месеца. Превръзки взех като начало на канпол, после ще видя как ми е течението и ще преценя.

Общи условия

Активация на акаунт