❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
По въпроса с кърмата и помпата. Баткото беше 8 дни в интензивен сектор, малкия сега 5. Таткото ми донесе първата вечер помпата, стерилизатора. Дадох всичката коластра и кърма също. Взимах шишенца стерилизирани от неонатологията

# 571
Скъпоценна, не се надявай, хаха. Цедих с надеждата да предизвикам контракции, ама уви… Истината е, че ще се роди, когато е готово, май няма сила на света, която да предизвика естествено раждането. Ако откриете някоя - кажете, че и аз вече не издържам Cry

# 572
Аз от днес официално съм в клуба на преносващите. Grin
Бях на преглед по този повод и всичко изглежда в норма - води, плацента, кръвотоци. Така че напълно спокойно мога да си чакам още поне седмица. Всеки ден ще си ходя на тонове де. Но прегледа за разкритие го отказах. Обаче мисля, че ми се е появила въпросната лилава линия, още изобщо не се подава, но я има, та си мисля че не е изключено да имам 2-3 см. Grinning
Не засичам никакви стягания, на тоновете излизат някакви контракции, но абсолютно не ги усещам и коремът ми не се втвърдява от тях. Това със смъкването не знам дали се е или не се е, реално долната част не е паднала надолу, но най-горната част остана напълно празна, та не знам това ли е, или има още да „пада“.
Бебокът е супер активен и мърда с голяяяма амплитуда - разтърсва ми се целия корем от единия до другия край. А вече и доста често разни движения ме пробождат болезнено в разни места, та определено се опитва да се позиционира. Друг симптом мисля е, че доста по-често си изчиствам червата - откакто почнах желязото стана голяма мъка, а сега е като без него. Laughing
Та хем се чувствам супер и все едно може да си откараме още месец така, хем всяка нощ очаквам да се събудя с контракции. Засега не правя нищо да ги предизвикам, защото искам той сам да си го реши, без да го „гоня“. Blush

# 573
На мен лекарят ми каза секс ако искам по рано да се роди но аз няма да рискувам …

# 574
Аз започвам да се пооправям, кашлицата намаля драстично, гърлото направо изчезна, остана само проклетата хрема. Индикации за раждане нямам никакви.
Секс изобщо не ми се прави, едва мърдам, хапвам храни, които да предизвикат и течности, които също да предизвикат ама не не иска това дете и туй то.
Бременността ми е много ограничаваща, все едно имам белезници и искам да приключва вече. Страшно много ми е тежко и неудобно във всяко отношение.
Бебето яко мърда и шаверка, и ми създава дискомфорт и при движение, и при лежане.
Лилавата линия на дупето я бях засякла веднъж преди 2 седмици и оттогава в няма.
Сега ме притеснява повече как да стимулираме гърдите след секцио, защото нещата на там отиват.... Отворена съм откъм съвети, за да ми се получат нещата.

# 575
Споделете къде трябва да я търсим тази лилава линия Grinning

# 576
Между бузите на дупето.

# 577
Между бузите на дупето.

А как успяваш да видиш там? Аз не мога да се наведа, за друго не знам Grinning

Моето тази вечер е хипер активно, около час и половина не спря да се върти, усещам ужасно напрежение и болка във влагалището, боцкаща болка, за тежестта там даже не ми се говори. Не знам какво прави, но ме измъчи.
Според чат джи пи ти при трета бременност е възможно да е толкова активен няколко дни преди раждането, но не вярвааам.
Иначе обичайно не е толкова активен определено. Не знам и дали се намества в таза, защото АГ каза, че при втора и трета бременност бебето слиза надолу чак в активната фаза на раждане.

# 578
Хаха, ще ме съсипеш. Не се навеждай, завърти се и си разтвори бузите на дупето. Лилавата линия започва от ануса и върви нагоре към кръста. Ако я нямаш, тоест е бледа бяла линия, значи не е знаело позиция, така де, да те натиска по точният нерв, за да получиш разкритие.

Всичко, което изпитваше ти, го изпитвам и аз. Даже преди малко се разплаках от шута в ребрата...

Между бузите на дупето.

А как успяваш да видиш там? Аз не мога да се наведа, за друго не знам Grinning

Моето тази вечер е хипер активно, около час и половина не спря да се върти, усещам ужасно напрежение и болка във влагалището, боцкаща болка, за тежестта там даже не ми се говори. Не знам какво прави, но ме измъчи.
Според чат джи пи ти при трета бременност е възможно да е толкова активен няколко дни преди раждането, но не вярвааам.
Иначе обичайно не е толкова активен определено. Не знам и дали се намества в таза, защото АГ каза, че при втора и трета бременност бебето слиза надолу чак в активната фаза на раждане.

# 579
Хммм, имам такава линия, около 2 см е, ама колко е показателна не знам, четох теорията, дано е вярна. Така или иначе ако не тръгне сам, то имаме дата за индуциране, но все пак.. искаше ми се нещата да се развият естествено.

# 580
Според мен не е вярна теорията с линията. Аз я имах от няколко седмици, но се стигна до индуциране. Стискам палци и ти желая успех 🍀(контракциите бързо да ти правят разкритие😃)!
Хммм, имам такава линия, около 2 см е, ама колко е показателна не знам, четох теорията, дано е вярна. Така или иначе ако не тръгне сам, то имаме дата за индуциране, но все пак.. искаше ми се нещата да се развият естествено.

# 581
А имаше ли някакво разкритие като те приеха?

# 582
Аз започвам да се пооправям, кашлицата намаля драстично, гърлото направо изчезна, остана само проклетата хрема. Индикации за раждане нямам никакви.
Секс изобщо не ми се прави, едва мърдам, хапвам храни, които да предизвикат и течности, които също да предизвикат ама не не иска това дете и туй то.
Бременността ми е много ограничаваща, все едно имам белезници и искам да приключва вече. Страшно много ми е тежко и неудобно във всяко отношение.
Бебето яко мърда и шаверка, и ми създава дискомфорт и при движение, и при лежане.
Лилавата линия на дупето я бях засякла веднъж преди 2 седмици и оттогава в няма.
Сега ме притеснява повече как да стимулираме гърдите след секцио, защото нещата на там отиват.... Отворена съм откъм съвети, за да ми се получат нещата.

За стимулиране моят съвет е на всеки 3 часа започваш с цедене, било то с помпа или на ръка. Важно е да си постоянна, дори през нощта 🫠 ако имаш електрическа помпа използвай комбинираната функция(ако я имаш), която е стимулиране и цедене, а не направо цедене (с първата бременност направих тази грешка и си разраних зърната).

# 583
Ex, Деси. Ей сега отивам да се дупя пред огледалото Laughing
Мъжът ми само това не беше виждал в последните 9 месеца, съвсем ще се хване за главата.
Аз за стимулирането масажирам на ръка и после 5 минути функция масаж и после цедене 5 минути на средна степен и ги въртя. Вчера вечерта имах грандиозен успех- около 5 мл и от двете гърди за 30 минути SatisfiedSatisfied

# 584
  • София
При мен такава линия няма. Ясна е работата... Мен мъжът ми ме провери, умряхме от смях и двамата. 🤣
До последно се надявам на чудо и да тръгне сама, но уви...

Общи условия

Активация на акаунт