❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 575
  • 122
  •   3
Отговори
# 45
Момичета, отбелязвам се като първото мамче!
На 05.12.2025 г. Нашите момичета решиха, че ще ни изненадат и в 22:39 и 22:40 ч. се появиха. За сега са в кувьози, но се адаптират бързо. При мен възстановяването от секциото върви нормално.

# 46
Честито!
Бързо да качват грамчета и скоро да може да се гушкате свободно извън кувьозите! А на теб бързо възстановяване!

Колко големи се родиха и в коя седмица?

# 47
Честито, Слънчогледче 🩷

# 48
Ох, че хубаво! Честито и да са много здравички ❤ Бързо възстановяване 🍀

# 49
Ай, миличка, щастие. Бързо възстановяване на теб ти пожелавам и момичетата бързо да се адаптират и да качват. Скорошно гушкане и нанкане Simple Smile :*

# 50
На 05.12.2025 г. Нашите момичета решиха, че ще ни изненадат и в 22:39 и 22:40 ч. се появиха. За сега са в кувьози, но се адаптират бързо. При мен възстановяването от секциото върви нормално.

Честити радости! Бързо възстановяване!

Аз идвам с питане... Последно на третата ФМ преди 3 седмици бях с шийка 43мм, днес на преглед беше 28мм и това много ме притесни. Колко е при вас?
Иначе господина си върви все така голям - 2700гр

# 51
  • Русе
Ех, каква чудесна новина! Да са здрави и спокойни малките принцеси! Бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи ❤️

# 52
Честито! 🎊🎊🎊 Бързо възстановяване и бъдете много здрави и щастливи! Как се зарадвах. ❤❤❤

# 53

Честито!Да растат здрави ,весели и щастливи !Бързо възстановяване на теб !Направо ти завиждам вече ,така ми е тежко на мен ,не знам как ще изкарам един месец .А и една кашлица ме мъчи и ако не спре скоро мисля ,че аз също ще родя тези дни .

# 54
И аз съм със същата кашлица вече пет дни. И със същите опасения, че накрая от зор с тая кашлица ще родя Grinning Но още му е рано на моя бебок, да устиска поне до 28.12 трябва.

# 55
Честити бебчета!
Бързо възстановяване, и скоро да се гушкате вкъщи!

# 56
И аз съм със същата кашлица вече пет дни. И със същите опасения, че накрая от зор с тая кашлица ще родя Grinning Но още му е рано на моя бебок, да устиска поне до 28.12 трябва.

Направо е нещо страшно ,кашлям като стар пушач ,а никога не съм пушила .А нямам никакво други симптоми.Не знам с какво да я лекувам вече .Даже вече си ходя с превръзки ,че се напикавам на всяко кашляне 😄

# 57
Absent_, на мен шийка не са ми мерили от много време. С наближаването на раждането започва да се скъсява и да изтънява. Не се шашкай. При някои жени става по-бързо, а при други по-бавно. Всичко е въпрос на физиолиия. Simple Smile

# 58
Честито!
Бързо да качват грамчета и скоро да може да се гушкате свободно извън кувьозите! А на теб бързо възстановяване!

Колко големи се родиха и в коя седмица?
Точно 34 г.с. Едната е 2790 гр., а другата 2660 гр. Отоците, за които писах по-напред се оказаха началото на прееклампсия, наред с влошени кръвни показатели и кръвно.

# 59
Браво! За тези седмици са с чудесни размери! Успех и скоро гушкане! Heart

Общи условия

Активация на акаунт