❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 575
  • 122
  •   3
Отговори
# 60
Аз също съм 34г.с и я измериха 2100 ,а вие с близнаци и с тези размери си е повече от супер .Браво на тях ,скоро да се гушкате 🥰.

# 61
Честито, Слънчогледче,
Бързо възстановяване на теб, бъдете здрави и скорошно гушкане в къщи ❤

Момичета, отбелязвам се като първото мамче!
На 05.12.2025 г. Нашите момичета решиха, че ще ни изненадат и в 22:39 и 22:40 ч. се появиха. За сега са в кувьози, но се адаптират бързо. При мен възстановяването от секциото върви нормално.

# 62
Момичета, “хълцат” ли вашите бебета? При себе си наблюдавам от около месец вече такива движения, но напоследък е ежедневно и продължително. Сега вече от около 20 минути “хълца”, преди поне не беше толкова продължително.  Притеснявам се дали е нормално, че в интернет информацията е малко раздвоена.
Не знам как иначе да ги нарека, затова кавичките 🙃

# 63
Хълца поне по 2-3 пъти на ден, всеки път различно - между 5 и 20 минути. Не се притеснявай, това е хубаво, значи че се развиват дробчетата 🙂

# 64
Здравейте какво мислите за този
сет на Mustela
Мисля че за първо време ще е добре и в сладка чантичка

# 65
А как усещате хълцането? Аз идея си нямам как се усеща. Имам едни моменти, в които през 1-2 секунди все едно удря на едно място в продължение на минути и даже става досадно, но го усещам по-осезаемо като легна, макар че и седнала ми се е случвало. Такова ли е или бъркам?

Moonstone123, аз на мустела не съм фен. Взема съм на тьопфер, в момента ползвам крема за зърна и съм много впечатлена и доволна.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 07:56 от ДесиИ

# 66
На 05.12.2025 г. Нашите момичета решиха, че ще ни изненадат и в 22:39 и 22:40 ч. се появиха. За сега са в кувьози, но се адаптират бързо. При мен възстановяването от секциото върви нормално.
Честито ! Да са живи и здрави и с много късмет! Бързо възстановяване! Как се казват госпожиците? Имам познати, които в 37 ма седмица седмица родиха момиче с такова тегло така, че твоите са си супер Simple Smile

# 67

Честито щастие ! Нека бъдат здрави и заобиколени от обич!

А как усещате хълцането? Аз идея си нямам как се усеща. Имам едни моменти, в които през 1-2 секунди все едно удря на едно място в продължение на минути и даже става досадно, но го усещам по-осезаемо като легна, макар че и седнала ми се е случвало. Такова ли е или бъркам?

Да, това е хълцане - движение на еднакви периоди, на едно и също място. На ден при мен има поне по 2, 3 периода на хълцане.

# 68
Да, точно такова е усещането при мен. Като ритмично туптене/потупване. Понякога така застава, че точно в пъпа ми го усещам и така 20 минути 🥲

Аз се притеснявам може би, защото аз ако хълцам по 20 минути няма да ми е окей.

# 69
Слънчогледче, честита радост! Да се възстановявате всички бързо и да се гушкате вкъщи скоро! Страхотни мерки за тази седмица, добре си ги гледала Heart

При мен шийката я мериха последно в 28 седмица към 32 мм, повече казаха че няма смисъл, само ще се скъсява. Ако лекаря не е казал за проблем не бих се притеснявала.

# 70
Да, точно такова е усещането при мен. Като ритмично туптене/потупване. Понякога така застава, че точно в пъпа ми го усещам и така 20 минути 🥲

Аз се притеснявам може би, защото аз ако хълцам по 20 минути няма да ми е окей.

О на мен ми се случи снощи, около 10 -тина минути, но аз си мислех че ме удря Grinning Макар че трябваше да се сетя, защото беше доста ритмично

# 71
Здравейте какво мислите за този
сет на Mustela
Мисля че за първо време ще е добре и в сладка чантичка

Здравей,
Аз се спрях на Бебо за първа грижа. Сравнявах продуктите в приложението  INCI beauty. Там Бебо излезе с по- натурален състав от Мустела. Иначе чантичката изглежда практична. ☺

# 72
Честитооо!!
Много се радвам , всичко е минало добре,нали ?, вълнувам се  ,защото на мен ми предстои раждане за първи път.

# 73
Момичета, вие коментирали ли сте с вашия АГ дали магнезия трябва да бъде спрян на някакъв етап, или ще се пие до края? Аз пия 2х2 таблетки магнерот, в 36 седмица съм вече, а чак след седмица ми е следващия преглед.

# 74
Момичета, вие коментирали ли сте с вашия АГ дали магнезия трябва да бъде спрян на някакъв етап, или ще се пие до края? Аз пия 2х2 таблетки магнерот, в 36 седмица съм вече, а чак след седмица ми е следващия преглед.

Спира се, моят трябва да го спра в 36/37 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт