❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 575
  • 122
  •   3
Отговори
# 75
Момичета, вие коментирали ли сте с вашия АГ дали магнезия трябва да бъде спрян на някакъв етап, или ще се пие до края? Аз пия 2х2 таблетки магнерот, в 36 седмица съм вече, а чак след седмица ми е следващия преглед.
На мен моят АГ ми каза да го спра в 37г.с

# 76
  • Sofia
Ейй, Слънчогледче, мислех те тези дни, браво момиче, страхотни мерки си докарала на малките принцеси! Много радост ви желая и скоро да се гушкате. Денят е прекрасен, Св. Сава ще ги пази! Ти как си, как се възстановяваш? Още веднъж, браво първо мамче на групата!

# 77
Моята АГ каза да го спра в 36гс като планираното секцио е в 38 гс.
Само за желязото все още не съм я попитала и еутирокс какво се прави с тях около секциото.

Момичета, вие коментирали ли сте с вашия АГ дали магнезия трябва да бъде спрян на някакъв етап, или ще се пие до края? Аз пия 2х2 таблетки магнерот, в 36 седмица съм вече, а чак след седмица ми е следващия преглед.

# 78
  • Русе
За еутирокса - не се спира (няма отношение към операцията), но следва да се коригира дозата. Другата седмица имам консултация с ендокринолог по този повод, за да ми изготви схема за хормона след раждането и докато кърмя, защото беше споменала,  че се наблюдава драстичен спад на Tsh след раждане. 

Само за желязото все още не съм я попитала и еутирокс какво се прави с тях около секциото.

# 79
Момичета и аз се отчитам с бебе! 🥰

Реши, че не му се седи повече и се появи в 35 + 5. Изтекоха ми водите през нощта, а секциото го направиха по обяд. Той е под наблюдение, но се адаптира бързо, а при мен всичко за сега е наред. 😊

# 80

Реши, че не му се седи повече и се появи в 35 + 5. Изтекоха ми водите през нощта, а секциото го направиха по обяд. Той е под наблюдение, но се адаптира бързо, а при мен всичко за сега е наред. 😊

Честито !Да е здраво и щастливо!Бързо възстановяване на теб !Бебевалежа се започна и аз дано устискам поне до 36г с ,че всеки ден си мисля ,че ще родя 😄

# 81

Честито, да е здрав и скоро да се гушкате!
Бързо възстановяване на теб!

# 82
За еутирокса на мен ендокринолога ми каза, че след раждането рязко ще намалим дозата. Колко точно рязко се има предвид не знам конкретно.

# 83
Ауу, Lina9152, честито бебче! Бързо възстановяване ти пожелавам и скорошно гушкане. Сигурно е било голямо приключение през нощта, хехе.
Радвам се, че всичко е наред Simple Smile

# 84
  • Русе
Честито!!!  Бързо адаптиране на бебчо и скоростно възстановяване на мама 🍀 За Коледа ще се гушкате вкъщи 🥰

# 85
@Lina9152 Честито! Така се радвам! Бъдете много здрави и щастливи и да нагушкаш много малкото фъстъче! Simple Smile

Момичета, тъй се започна с бебепоявяването, аз имам идея, ако искате - мога да редактирам поста на първата страница и да започна да добавям всяка една нас когато роди, с датата на раждането и пола на бебето, как мислите? Първи са Слънчогледче_ и Лина9152

# 86
  • Бургас
Да се разпиша и аз. След задържането в болница от 27.11, вчера на 08.12 се роди нашия син - Кирил🩵

Боли ме доста след секцио, но вече ме и раздвижиха. За съжаление е в кувиоз, заради дробчетата. Роден е в 35+5г.с с термин 07.01.(по цикъл, иначе вървеше 5 дни напреде)

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 13:00 от Simpliicity_

# 87
@Simpliicity_ Честита радост! Бъдете много здрави и бързо възстановяване ти желая!

Какви добри новини, момичета, направо ме разчувствахте! Gift HeartGift HeartGift Heart

# 88
Благодаря, момичета! 🥰 Беше приключение определено, но се радвам, че всичко завърши благополучно 😊

Симплисити, честитооо!! Бъдете здравички 🍀

# 89
  • Русе
Честито бебче 🍀 Още една коледна радост! Бързо възстановяване и укрепване на малкия юнак и скоро да сте си вкъщи 🤗

Да се разпиша и аз. След задържането в болница от 27.11, вчера на 08.12 се роди нашия син - Кирил🩵

Боли ме доста след секцио, но вече ме и раздвижиха. За съжаление е в кувиоз, заради дробчетата. Роден е в 35+5г.с с термин 07.01.(по цикъл, иначе вървеше 5 дни напреде)

Общи условия

Активация на акаунт