❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 627
  • 123
  •   2
Отговори
# 120
Кристина, добре дошла 🩷

Джейн, аз също наблюдавам такова смъкване и доста опъва и боли. Особено като забравя и се завъртя по-рязко…
И аз вървя с теб ( 34+2), но както и споделяш, че върви по-голямо като нищо да се е смъкнало надолу вече. Интересно ми е, на последната ФМ какъв персентил го определиха вашето бебче?

# 121
MissBabyJane, аз също се бях притеснила за това както и усещах адски ниско бебето буквално все едно ще изскочи отдолу.
На прегледа АГ ми каза, че просто се е позиционирало с главата надолу, което се случва след 32 гс обикновено и главата започва да се намира в малкия таз, оттам притиска и повече пикочния мехур.
Каза ми че се получава при нарастването на бебето както и промяната на таза.
Но не е нищо опасно, а си е естествен процес (щом не е съпроводен от силни болки или кървене)

@christinna1 Добре дошла! 🎊❤💕
Пожелавам ти остатъка от бременността ти да е лек и всичко да е наред с теб и бебка.

Момичета, от два дни забелязвам, че коремът ми изглежда по-различно, не знам как да го обясня освен, че се едно се е смъкнал надолу цялостно. Малко съм се притеснила, защото още е рано (34+6) съм, а навсякъде прочетох че било подготовка за раждането. Нормално ли е да се случва по това време и на някоя вас дали се случва?

# 122
Благодаря ви, момичета. Успокоихте ме, че се бях шашнала снощи.

@skupocenna, не виждам по изследванията от третата ФМ да пише персентил, единственото което пише на последната страница свързано с растежа е: нормален темп на фетален растеж.

# 123
Честито на всички, които вече се гушкат! Много бързат тези бебоци, но важното е, че всичко е наред!

И аз съм за 30.01, но и при мен ще е секцио, та очаквам около 20-ти. Дано издържи дотогава де, като цяло се моля да избутаме празничните дни, че за тях ми е най-притеснено (секциото е по мед причини, притеснявам се кой ще е на смяна, дали ще обърнат внимание на прдружаващите ми заболявания и такива неща, някак с моето АГ съм по-спокойна).

Общи условия

Активация на акаунт