❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 374
  • 736
  •   2
Отговори
# 510
Честито бебче! Бъдете здрави и благословени 🥰❤

Момичета, днес в 10:30ч. сутринта се появи на бял свят и моето момченце. 💙
3750 гр. 51 см. - Кристиян.

🎊
Аз съм горе долу, слагат ми торби с лед на корема и ме натискат на всеки 15 минути, което е доста неприятно и си боли, но всичко мина по вода. ❤ Още не съм го гушкала, чакам да ми го донесат по-късно.

# 511
Джейн, честито! Да е здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване!

Аз днес бях на преглед в 37+3. Бебето е 3400гр, шийката 33мм. На 17.01 ме викат в болницата сутринта с багажа за преглед и ако имам разкритие оставам за раждане с окситоцин, ако не ме връщат вкъщи и ще се надявам да не  раждам преди 25.01 (тогава ми е и термина), защото моята лекарка няма да я има от 19.01 до 25.01.
Сега ще правя всичко възможно за ускоряване на процеса, хахха.. моля се да тръгне сам преди 17.01 или поне на 17.01 да имам някакво разкритие, макар че ме е страх от предизвикване на раждането, та остава само да се моля да тръгне сам!

# 512
Честито, Джейн! Много хубава дата си е избрал Кристиян. 🥰
Това с торбите каква функция има? За матката предполагам?

# 513
Торбите се слагат за бързо прибиране на матката

# 514
Благодаря ви момичета!

Да за прибиране на матката и май ми казаха, за да текат лохиите повече? Ама много боли 🥺

# 515
  • Sofia
Ехааа, Джейн, честит ти Кристиян, скорошно гушкане и бързо възстановяване!
Да се добавиш в началото на темичката 😉
Това с торбите и прегледите са най-гадното от целия процес. Плюс клизмата, според мен, са върха на гадорията.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:21 от kroche

# 516
Ехааа, Джейн, честит ти Кристиян, скорошно гушкане и бързо възстановяване!
Да се добавиш в началото на тениската 😉
Това с торбите и прегледите са най-гадното от целия процес. Плюс клизмата, според мен, са върха на гадорията.
Много благодаря. ❤ Добавих се вече.
Да, клизмата е ужас. А натискането ме боли все повече, защото идват на всеки половин час, ама вече ме отпусна и упойката…

# 517
Честито, Джейн! Да е много здрав Кристиян! 🐣 Ти нормално или секцио роди? Чудя се за тази клизма винаги ли се прави, защото на мен не ми я правиха при секциото и бях много изненадана.

# 518
Май само при нормалното, заради напъните 😅

# 519
Честито, Джейн! Да е много здрав Кристиян! 🐣 Ти нормално или секцио роди? Чудя се за тази клизма винаги ли се прави, защото на мен не ми я правиха при секциото и бях много изненадана.

Благодаря! 💕
Секцио съм, мислех че няма да има клизма, ама казаха ми че правели и при всички случаи. 😬

# 520
  • София
Честито бебче, Джейн! Жив и здрав да е, а на теб бързо възстановяване!

# 521
MissBabyJane, аууу, какъв голям Кристиян! Жив и здрав да ти е, а на теб бързо възстановяване. Направо ти съчувствам... на термин ли го роди или по-рано?

Пп. Много хубаво име сте избрали! Едно от любимите ми.

# 522
  • София
Честит да е Кристиян! Много здрави и щастливи бъдете! Бързо възстановяване! 🫶
Значи да очаквам и аз торба с лед Sad При мен ще има включване на 12.01, днес ми определиха датата. В коя болница роди, MissBabyJane?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 20:19 от sofilina

# 523
Честито Джейн Simple Smile да е здрав и с много късмет! Бързо възстановяване. И ние засега се чудим за това има но в женски вариант

# 524
MissBabyJane, аууу, какъв голям Кристиян! Жив и здрав да ти е, а на теб бързо възстановяване. Направо ти съчувствам... на термин ли го роди или по-рано?

Пп. Много хубаво име сте избрали! Едно от любимите ми.

Много благодаря. ❤ Терминът ми беше на 19 януари, ама ми издърпаха секциото за по-рано (тоест днес). Да, големичък е, макар че като го гушнах ми изглежда като малко мишле.

Честит да е Кристиян! Много здрави и щастливи бъдете! Бързо възстановяване! 🫶
Значи да очаквам и аз торба с лед Sad При мен ще има включване на 12.01, днес ми определиха датата. В коя болница роди, MissBabyJane?

Токуда, успех и кураж! Чакането ми беше едно от най-тегавите неща. Стискам палци и при теб да мине всичко леко. 💕

Честито Джейн Simple Smile да е здрав и с много късмет! Бързо възстановяване. И ние засега се чудим за това има но в женски вариант

Много благодаря! ❤❤❤❤ И женското е много хубаво, но за кое се чудите Кристияна или Кристина? И двете са прекрасни де ❤

Общи условия

Активация на акаунт