Елвира има нужда от помощ

• 48 741
  • 501
  •   1
Отговори
# 390
И аz гледах пресконференцията с майка й и Алек и не съм 4увала да споменават 4е състоянието се влоШило  newsm78

# 391
Моля се за Елвира! Praynig Колко е пораснало момченцето и колко е сладко!
Елвира, дръж се, заради него!! Praynig Praynig

# 392
alek ako vleze6 molq te kaji kak e sastoqnieto na elvi vsi4ki tuk sledime podrobno za neinoto sastoqnie i sme sapri4astni

# 393
Аз гледах репортажа,но честно казано никъде не чух да казват,че състоянието и се влошава.
Това го четох в местен вестник.

# 394
Дано брат и се включи , много искам да чуя нещо обнадеждаващо за милата майчица.

# 395
Аз да отговоря на всички вместо автора-момчето сигурно е много заето в момента.
Преди 2 дни, това беше новина № 2 във Варна-даваха и репортаж по телевизията, мисля, че БТВ, че състоянето на Елвира се влошава и сем-вото и съди Майчин дом за много голямо обезщетение-мисля, че няколко милиона лв.
nНе можеш да отговориш вместо автора дори и да искаш. Отговаряй от свое име , но  с факти. Нито едно от нещата, които казваш не е истина. Нито състоянието и се е влошило, нито искът е за няколко милиона лева.

# 396
  • ВАРНА
моля ви, не превръщайте темата в клюкарски парцал Peace в името на любовта, вярата и надеждата!
моля се всеки ден Елвира да гушне мъничкия Михаел Hug

# 397
Kazvam se Alexander Keremian i sam brat na Elvira

Preklon pred vashata vseotdainost i podkrepa. Blagodaria za toplite dymi i silnata viara bez koiato nemojem. Momentnoto sastoianie na Elvi e bez osobena promiana. Tia prodaljava da e v budna koma ili kakto drygi go nari4at Hroni4no Vegitativno sastoianie. Osnovnite griji koito polagame za neai sa da i osigyrim optimalna sterilna sreda za da ia predpazim ot niakoi virus osven   tova   2 ti dnevno provejdame rehabilitazia i kogato vremeto pozvoliawa e vadim navan kato e postavime v invaliden stol. Vsekia sedmiza vodim sinat i Mihael pri neia i se nadiavame negovite topli dymi i laski da sabydiat Elvi. Tia e bydna reagira na 6ym, dopir i svetlina. Spored nas blizkite tia vsi4ko 4yva i razbira no ne moje po nikakav na4in da ni otgovori.
Az viarvam i znam 4e Elvira ste se opravi i 4e e rodena da bade Maika i ste pregarne sinat si Mihael. Tezi koito e poznavat znaiat Elvira kakav borben i silen 4ovek e. Tia se bori za jivota si vseki den.

Blagodaria Vi 4e vi ima. 

Toplite vi dymi i izkly4itelnata vi podkrepa mi davat sili v migove na slabost.

Alek

# 398
Дано и този път това силно момиче се пребори, а ние ще помагаме с каквото можем. Praynig

# 399
# 400
# 401
Аз вярвам, че много скоро тя ще се събуди и ще прегърне сина си-чудно красиво дете, досега не съм виждала такова ангелче.
Аз също имам син на 4 г., но Михаел е много красиво дете.
Дано той да помогне на майка си да се изправи!
Какво стана  със SMS-кампанията, аз много искам да се включа по този начин.
Може и да е даден по-напред в темата, но нямам време да чета всичко.

# 402
az sa6to bqx sigorna i znam 4e tq 4uva i razbira vsi4ko i mnogo i se iska da vi daade znak 4e vi razbira mili4kata az nam 6to za 4ovek e elvi i 4e nqma da se predade tolkova lesno tq e sillno mom4e sas mnogo silen dux vqrvam 4e 6te se sabudi i 6te vidi ve4e porasnaliq mixael 6te pregarne nego i vsi4kite si blizki bog da e s vas az se molq za neq za6toto e moq rodnna i bezkraiino mnogo gi obi4am cqloto im semeistvo.elvi mnogo mi e pomagala dori kato mala sam iznosvala neini drex mnogo q obi4aim i vinagi 6te bada sas neq

# 403
 Всички ще се молим да оздравее и прегърне малката си рожба Praynig

# 404
Моля се от все сърце Елвира да се събуди и да гушне своето дете! Praynig
Малкия Михаел е много красиво дете. Готова съм с каквото мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт