Елвира има нужда от помощ

• 48 743
  • 501
  •   1
Отговори
# 375
най-напред искам да кажа че искренно се надявам Елвира да се оправи и отново да бъде онова момиче което е била.Аз също съм от Варна и раждах чрез секцио но вс мина добре(само дето не искаха да ме приемат в болницата защото съм със секцио а не беше планово но н.з) и искам да попитам екипът оперирал Елвира продължава ли да практикува защото има много момичета който все още вярват в докторите в "Майчин дом".Чувала съм за мн случаи на раждане в тази болница които не са завършили добре и искам да кажа че е крайно време на такива лекари направо да им се отнемат дипломите(не говоря само за майчин дом,щото и в ОК ги има такива идиоти)

# 376
  • Все на втория етаж
Сега изчетох цялата тема, не знам защо не съм я видяла по- рано.

На 13. 01. ще се включа в общия молебен, както и всяка вечер ще я споменавам в молитвите си. дано Господ е милостив с нея и семейството й.
С мъжа ми ще помогнем и с пари, ще преведем.
Моля се да й се даде шанс да гушне детето в прегръдките си, всяка майка го заслужава. Praynig

Извинявайте за невежеството ми, но обяснете ми какво е точно будна кома. Вчера гледах " Имаш поща " и там коментираха два такива случай, но не ми е ясно.

# 377
Искам да добавя и още нещо.Въпросната Бейлерян май вече не е в Мйчин дом и слава богу
Доктор Бейлерян със сигурност е там. Във вестник четох, че другата лекарка е Юдова, тя също си е там. За анестезиоложката нямам представа. И всъщност във този случай вината в лекарите ли е или в анестезиолога?

# 378
Знаете ли как изглежда човек след повече от година в кома? Мускулите му изтъняват, ставите му се втвърдяват и крайниците му застават в една застинала и неестествена поза. По тялото му се появяват декубитални рани, които не могат да заздравеят. А за пораженията върху мозъка да не говорим. Бъдете реалисти !
Елвира плаче, разпознава гласове, обръща глава към вратата, когато някой влиза, усеща болка. Не е труп, както смяташ. За  нея всекидневно се грижи рехабилитатор, за да не  стане тялото и в това състояние. Няма рани по  тялото благодарение на грижите, които освен престоя в болницата, също струват при на семейството.

# 379
И аз ще се включа в молебена. Моля се за нейното чудо  Praynig Praynig Praynig

# 380
  • някъде там
каквото и да кажа ще бъде малко, единствено се моля дано има Бог и той да помогне едно детенце да се гушне в Мама  Praynig Praynig Praynig

# 381
Боже!!! Това е недопустимо, как е възможно да се допусне такава грешка,просто съм потресена.  Shocked Като си помисля,че и аз родих със секцио  ме обзема неистов страх.
А това детенце е толкова прекрасно, истинско ангелче.Моля се на Господ да спаси тази изстрадала душица и да може това мило и красиво същество да почувства майчината ласка и никога повече да не се разделят.Моля се с цялото си сърце и душа Елвира да се събуди и прегърне милата си рожба.
Нямам думи с които да изкажа тъгата си...........

# 382
Много ми е тъжно, Cryнямам думи,не знам какво да кажа какво да си мисля-мога само да се моля това невероятно красиво детенце по скоро да усети ласките на майка си Praynig

# 383
  • Плевен
 PraynigМоля се за Елвира.дано скоро гушне детенцето си Praynig

# 384
tova li sa poslednite danni za neq 4e pla4e razpoznava glasove i use6ta bolka molq vi kajete

# 385
ako nqkoi ot priqtelkite na elvi znae ne6to za neinoto sastoqnie neka kaje az razbrax 4e rq ve4e pla4e obra6ta se kam vratata kogato nqkoi vleze razpoznava glasove neka bog da bdi nad tova momi4e az q poznavam ot kakto se pomnq i tq be6e naistina edno kipq6to za jivot momi4e vinagi be6e vesela i usmixnata

# 386
Вярвам, че милото майче скоро ще гушне малкото си съкровище.Моля се на Господ това да стане възможно на бързо. Praynig Praynig Praynig Praynig.

# 387
tova li sa poslednite danni za neq 4e pla4e razpoznava glasove i use6ta bolka molq vi kajete
Това беше преди няколко  месеца, но  аз все пак не съм оторизирана да давам информация, така че - нека Алек ако влиза в темата, да каже как е сестра му в момента.

# 388
Аз да отговоря на всички вместо автора-момчето сигурно е много заето в момента.
Преди 2 дни, това беше новина № 2 във Варна-даваха и репортаж по телевизията, мисля, че БТВ, че състоянето на Елвира се влошава и сем-вото и съди Майчин дом за много голямо обезщетение-мисля, че няколко милиона лв.
Даваха репортаж от пресконференцията и интервю с майката и адвоката на сем-то.
Дано по-скоро да се съберат парите и момичето да бъде изпратено в Израел.
Може пък да стане чудо като с Манол Велев!

# 389
Аз гледах репортажа,но честно казано никъде не чух да казват,че състоянието и се влошава.

Общи условия

Активация на акаунт