Щом някой е с умерено самочувствие, то той е без самочувствие!?

• 2 896
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Какво има да разбираш- темерут и  гьонсурат не искат нито да се показват, нито да виждат чужди нескромности.
Не от липсата на самочувствие,  а заради тежък характер Satisfied
Тежки индивидуалисти са. Тежко слагат на място, при нужда. Grin

# 61
Какво има да разбираш- темерут и  гьонсурат не искат нито да се показват, нито да виждат чужди нескромности.
Не от липсата на самочувствие,  а заради тежък характер Satisfied
Тежки индивидуалисти са. Тежко слагат на място, при нужда. Grin

И така може да се каже 😆😅🤣😁🤧😆🤣

# 62
И двете не ви разбрах. Извинявайте.
Може да съм разсеяна нещо .

# 63
Никога не съм виждала успял в живота човек да се самоизтъква - успял финансово, лично и професионално. Никога.
Даже напротив, тези хора са по-скромни и не търсят много публичност. Обличат се нормално и ако не ги познаваш, са си просто обикновени хора.
Странно твърдение. На първо време веднага се сещам за Стоичков. Не е успял, не е добре финансово, лично или професионално? Или никога не се е самоизтъквал? Скромен е... не баш. Тъй че избягвай обобщението с "никога" само защото в момента не ти идва пример на ума. Бойко и той е неуспял, беден и скромен. Елон Мъск също е от най-скромните.

А по темата - самата дума самочувствие е доста разтеглива и почти всеки си има собствено тълкувание какво точно значи.

# 64
По-скоро не е скромност.
А сдържаност, умереност, възпитание.
Нещо като стари  пари.

# 65
Аз не разбирам какво се има предвид под "умерено самочувствие". 
Не харесвам хората със самочувствие без покритие.

А колкото до мъдростта, че скромността краси човека, за мен най-интелигентните хора  са скромни. Или поне аз не съм срещала някой, който да е високо интелигентен и в същото време да парадира с разни неща.

# 66
има и такива. зависи какви мании ги тресат.

Общи условия

Активация на акаунт