🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 918
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 440
Време е и Тунджаров да забие някоя ергенка Simple Smile

# 1 441
Е, то... Неделчо заби... 😄 Да, трябва и той!

# 1 442
Туджарката има афинитет към направените, но те го френдзоунват,защото няма да е разточителен ..

# 1 443
На Габи да не ѝ кажеш нещо накриво - ще използва каквото има срещу теб, дори да сте приятели. Целият подкаст беше “аз, аз, аз, аз”. Каква работа ѝ е да споделя колко жени имал след нея Калоян?
Вметваше и други неща, дори и за уж близките ѝ.
И да има добри черти, тя се храни от клюки и интриги и лесно може да ѝ прищрака и срещу приятелите ѝ. Но за това, разбира се, ще са все другите виновни. Като цяло не ми хареса, а Неделчо и Туджаров бяха твърде меки (за разлика от отношението им, особено на Туджаров, към Калоян).

# 1 444
Туджарката има афинитет към направените, но те го френдзоунват,защото няма да е разточителен ..
Tуджарката не е ли на другия бряг?

# 1 445
Маги има стори, на което държи ръката на мъж, а обувките същите на Калоян от Надкаст😃😃😃, той обаче упорито не я разкрива макар Габи да потвърди. Аз пък не разбирам каква е тази мания да се крие, то това е неуважение към жената до него. Да не би и на него майка му да му дърпа ушите като на мамин Алек?

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 11:01 от Lotus32

# 1 446
Липсва им внимание и правят жалки опити да грабнат публичния интерес.Но има по-интересни скандални сюжети в момента,та леля Магда пак ще отиде в 6-та глуха,колкото и да се бута.Много се излага тази жена,не й стигна резила с Алековата майка.

# 1 447
Виктор, нещо ми се струва, се презастрахова с тези компромати срещу Дениз? Особено това с обажданията. Не го вярвам. Тя ми се видя доста разсъдлива и премерена като характер.
Явно тя има доста грозни неща да разкаже за него. Ще видим. Идва ми като в поговорката - крадецът вика , дръжте крадеца .
Не вярвам на повечето неща, който казва Виктор. И ми е жал за Дениз.
Нали Дениз е жена с опит. Нещо не мога да си представя жена като нея да се занимава да преследва мъж, тя просто ще мине на следващия.

# 1 448
Какво значи жена с опит? Момиче което още няма 30, въпреки бройката не може да е жена с опит. Кристина, Дениз, Габриела, Маги, Виктория уж все красиви жени, а по десет опита в реалита. Без Маги де, тя си хвана Калоянчи без зор. Ако бяха толкоз вървежни нямаше да се лутат години наред сами или с поредния. Но те се целят в милионери. А вече и милионерите не са толкоз глупави. ЕГН-то им трака и излиза по младото поколение сотаджийки.

# 1 449
Те тези бръмчалки започват от 13-14 годишни, та да до 30 определено са насъбрали доста "опит".

# 1 450
Добре де, Кристина окей ли се чувства като втора цигулка? Виктор е обсебен от Дениз, говори само за Денис, занимава ни само с Денис все едно момичето с което е в момента, не съществува. Разбрахме само че Криси готви, мие чинии и го слуша, всичко останало е Дениз.

# 1 451
Ще падна, ако Виктор трети съди Дениз за домашно насилие Grinning Grinning Grinning
Ама тя е искала да му направи нови "белези' с камшик по нежното гръбче, пък той е решил, че това е тормоз и насилие. Този да се гръмне сам, че да не се мъчи и да не мъчи околните с жалкият си животец.

# 1 452
# 1 453
  • Be realistic - plan for a miracle.
Въй. Сигурно се е объркала и пак е казала "приятно ми е",  а не "приятно ни е".

# 1 454
Пак, че бързо се разритаха, аз очаквах да се дундуркат още доста време с Дамаджани. Тя както беше толкова заслепена… Обаче явно не е бременна, поне от последните снимки не се вижда корем. В ПО изглеждаше по-пухкава, но явно не е било от това.
А от къде знаем със сигурност, че Дениз звъняла 5 пъти на Виктор и че имало тормоз? Той човека може всичко да си твърди за пи ар. Все пак сам каза в предаването, че тя е известна и красива и сега като че ли ползва нейната известност, че да видят хората и него. Не, че я защитавам, ама този е пълен навлек и се стреми да стане минимум инфлуенсър, иначе за какво беше по работа в шоуто, ако не монетизира участието си след това…

Общи условия

Активация на акаунт