🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 928
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 425
Добре,Дениз демонстрира самочувствие и в СМ,и в предаването,и по подкасти, но ако наистина го е търсила,след като той я е отхвърлил, тотално е смачкала себеуважението си.
Цялото израстване или изчистване на имиджа се сриват след такова "преследване" на мъж.Явно е била много увлечена по него.....нямам друго обяснение. Само не знам как ще обере и коригира арогантността и злобата си.....

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 22:39 от Berussa

# 1 426
  • България
Габа в НадкасТ не спря да се хвали. Добре че не я познаваме каква добра и смирена душичка е. Тези жени Габа, Шермин, Дениз са кауза пердута. Да са съпричастни с останалите, да показват някакви позитивни качества и добродетели, да забравим въпроса откъде и как си изкарват финансите.
Блага например е различен случай, към нея бих проявила разбиране.

# 1 427
  • Варна
Защо, с какво Блага е по - различна?

# 1 428
Виктор, нещо ми се струва, се презастрахова с тези компромати срещу Дениз? Особено това с обажданията. Не го вярвам. Тя ми се видя доста разсъдлива и премерена като характер.
Явно тя има доста грозни неща да разкаже за него. Ще видим. Идва ми като в поговорката - крадецът вика , дръжте крадеца .
Не вярвам на повечето неща, който казва Виктор. И ми е жал за Дениз.

# 1 429
Габа започна подкаста с "вие знаете ли, че аз никога нямам правилна представа за времето, ама никога!". Затова момичето от 3 години е все на 24... Тогава беше на 24, сега пак е на толкова 😄
Хайде, впускам се в слушане, дано не заспя! 😆

# 1 430
В коментарите под надкаста с Виктор, някой беше писал нещо от сорта, че не разбира защо хората го нападат и че никой не може да докаже, че е излъгал, нещо такова. Отдолу Дениз е коментирала, че тя можела да докаже, че лъже.

Габи каза, че има два бутика. Единият е бил с неин бранд, който в момента не е активен, а другият - с чужди брандове. Може би е наследила някакво имущество и го е вложила. В началото с Шермин като се джафкаха на тема дрехи и марки, Габи разказваше, че има два големи имота в Пловдив и в двата имала огромни гардеробни. Тя поне си кюта и не се бие в гърдите, че е успешна бизнесдама. Спомена също и че през седмицата е много заета и главата й изпушвала, а през уикендите обичала да си излиза с приятелки. С Туджаров и Неделчо отдавна са приятели. Туджаров я е взел от бтв за Надкаста, за да не избяга,  защото тя се колебаела и не е искала да участва.
Габи каза, че не слуша чалга, което беше единственото, с което ме изненада.

# 1 431
  • Варна
Много и вярвате на Габи.

# 1 432
На мен ми се струват реални коментарите под повечето видеа. И тук пишем реални хора, ама на Виктор трети народната любов не му изнася 🤣
Жално ми е за Кристина. И тя ще преживее такова нещо, само е въпрос на време...
За Дениз, тя е лесна жертва. Нашето общество не обича "леките" жени, дори тотално да са спрели с начина си на живот. Така че тя ще е много черна с тези клипчета. Имаше ли злобни коментари като участник- имаше. Но съм по-склонна да вярвам, че той я е наранил много повече, отколкото тя него. За Бога, той постоянно си избиваше комплексите върху нея и натякваше, че е известна и красива. Той я презираше, още докато я "обичаше". Това не може да е нормален човек и хубав човек.
Кристина, ако чете форума  - опичай си акъла и бягай, бягай, бягай!

# 1 433
  • Вестерос
Ще падна, ако Виктор трети съди Дениз за домашно насилие Grinning Grinning Grinning

# 1 434
Надкаст с Габи бе много различен от очакваното.
Чаках огън, жупел, обиди по Калоян, епитети.
Беше много по-кротка от очакваното.
И за мен наистина в била влюбена.
И даже мисля, че има още чувства, макар да не го признава.
Направи ми впечатление какво каза накрая - това, че си пожела семейството на мъжа ѝ около масата.
Нищо не извинява грубостта ѝ.
Но за мен Габи е едно момиче, което копнее за любов и подкрепа.
Не знам какво я е направило такава хаплива, не одобрявам много неща в поведението ѝ.
Но смятам, че всъщност, в сърцевината си е добър човек.

# 1 435
Аз се отвращавам по принцип от пошлост, простотия, чалгару, булита и все такива низки страсти, ама по някакъв необясним начин симпатизирам на Габриела. Никак не е глупава, остроумна е , има много добър английски и просто е харизматична по своему.

# 1 436
Причиних си Чакалкаст с Орлин - нищо общо с ПО и Надкаст.
Връщам си част от думите - Орлин тук беше нормален и аргументиран, даже ми хареса.
Направи интересно сравнение между него и Калоян като държание и характери, като много подобни, но с разликата, че Калоян се е съгласявал с всичко и всички, а той не и затова Виктор и другите са агресирали срещу него. Съгласих се.
Твърди, че са заедно с Натали, но аз съм с някакво недоверие.

# 1 437
В подкастта на Ния Косара се държат като гаджета. Даже се захапват от време на време както правят някои двойки - като нещо, което им се случва често.

# 1 438
Надкаст с Габи бе много различен от очакваното.
Чаках огън, жупел, обиди по Калоян, епитети.
Беше много по-кротка от очакваното.
И за мен наистина в била влюбена.
И даже мисля, че има още чувства, макар да не го признава.
Направи ми впечатление какво каза накрая - това, че си пожела семейството на мъжа ѝ около масата.
Нищо не извинява грубостта ѝ.
Но за мен Габи е едно момиче, което копнее за любов и подкрепа.
Не знам какво я е направило такава хаплива, не одобрявам много неща в поведението ѝ.
Но смятам, че всъщност, в сърцевината си е добър човек.
Възможно е да е така, но много трябва да поработи над себе си. Тя е добра с готините и лоша с всички останали. Дори и да е била влюбена в Калоян през цялото предаване и сега се държа унизително и с голямо подценяване за него и с голямо надценяване за нея. Без значение какъв е той. Една роза не прие нормално, един път не се държа по някакъв начин романтично, а само бройкаше камерите и правеше сеирите. Тя беше единствената, която получи личен подарък, но както винаги го омаловажи както на нея й изнася.
Виждам лъча доброта, но виждам и непрекъснатото й оправдание за злобата и неглижирането на тези ситуации.
Надявам се тя също да ни чете, защото всеки от нас ако се сблъска с нея и ако е от обратната й страна и понесе целия спектакъл "аз съм си такава" хич няма види нищо добро. Пожелавам й здраве и щастие, които да си заслужи!

# 1 439
Туджарката е праснал една боя на косата и брадата, това ми остана от подкаста с Габа. 😆 Всичко друго ни е известно, нищо невероятно не каза.
Иначе... с нея много си приличаме по характер, но не тая Габриела в риалитито, а тази в реалността, затова нищо повече няма да кажа. 😊

Общи условия

Активация на акаунт