🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 677
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 445
На санбернар ми мяза КрасунЪ ...с уморена муцуна

Въх, цял сезон се терзах за кого ми прилича Красун и вие сте го открили! Тамън едно към едно са. 😆

# 2 446
Красимир, изобщо защо е влязла и защо е останал в Ергена, вие разбрахте ли? Ясно не каза, че е за любов, не каза за приключение, не каза да си е паднал по някоя и заради нея? Останах с впечатлението, че и той не знае защо, ама е останал, защото за какво е влязал, ако не остане?
Пак казвам - вярвам на Киара на 80 процента относно нейната преценка за него.

# 2 447
Този е пълен мухльо. Потресаващ е.

"Правил си готино."

Как не го е срам да се показва, изобщо не знам.Не само, че е грозен, тъп, а и стиснат. Ако някоя му се върже след представянето му, трябва да е напълно малоумна.

# 2 448
Изслушах Тъпото в Надкаст. Ще си върна някои думи назад, тъй като той макар и с ограничен речник, разсъждава доста трезво за някои неща. Харесва ми също така, че не очерни и трите си перални както можеше да ги очерни...Нали всички си даваме сметка, че ако беше с манталитет на Викторчо, щеше да сложи един черен чорап в бялото пране и да стане мазало ? Хахаха, в този ред на мисли, евала, можеше да ги направи на съсипано пране. Но, с хумор и усмивка под мустак се изниза като прани гащи LaughingLaughingLaughingLaughing.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 20:54 от BlackCat12

# 2 449
Изумена съм, че го намирате за разсъждаващ, за някакъв плюс, за не знам си какво още в положителна посока! Пълен галфон! Нямам какво повече да кажа, не си струва да си хабя думите за този, както той не си хабил харда да го пълни с инфо за Ана.

# 2 450
Аз пране вкъщи не разделям, да не сме 50 години на миналия век..Flushed

Знам, че не е буквално за прането. Нo мисленето му е като от миналия век! За него жените явно са прислужници.
Няма мъжка и женска работа. Това, че една жена след 35 е вече "неизползваема", е пълна тъпотия.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 21:51 от Zara73

# 2 451
  • here and now
Само дето не му беше бяло прането Mr. Green

# 2 452
Не е окей Красимир. Доста плюе Шермин, а тя все пак беше неговият избор. За всяко нещо се оправдава, нула отговорност ... Прави женомразки изказвания.
Малодушен ми е, а и откровено тъп човек.
И аз съм изненадана, че има положителни коментари. Страшен мухльо е този.

# 2 453
Доизслушах Красимир. Най-големият любовник в популярно любовно реалити, завъртял главата и влязъл под полите на три жени, получил не-знам-каква-си награда на церемония за най-харесван мъж, е абсолютен дървеняк и сам изтъква сексуалните си подвизи за сметка на жените, с които е бил. От подкаста му - бил истински и искрен, затова е готов да застане на детектор на лъжата, за да докаже, че е е*бал Киара (без извинения за цинизма, защото поведението му е точно в тази стилистика). Ако имахме по нашите ширини някой друг модел - я Дон Жуан, я Казанова - Красун щеше да каже  "нищо подобно не се е случвало"  или поне като Джеймс Бонд "gentlemen don't kiss and tell". Абсолютно не разбирам жените какво намериха в него - то вид, то нрав, то сексапил на паве.

# 2 454

Тази ли е новата любов на Радо? 🤔

Ами той не беше ли гей?😁

# 2 455
  • here and now
Lemon Verbena, надявали се се на някой лев. Сал една Емили си пра за кеф.

# 2 456
Вярно ли Петър и Галена са заедно? Имали и 2мата отделни снимки от коледен базар.

Това не ми се струва достоверно и би било доста странно ако е истина.

# 2 457
Галена много пъти повтаряше в Инстаграм, че единствено харесва Петър. Чак беше досадна от толкова повторения. Все едно си просеше  неговото внимание. Пускаше му стрелички и нищо чудно той да е откликнал.

# 2 458
Красимир е мишка и основна мотивация в живота му е да не се мине, още в предаването беше кристално ясно. Мисли и живее на дребно, Виктор поне има размах в грандоманията си.

# 2 459
Красимир е пълен мухльо, псевдо бизнесмен и на всичкото отгоре, мега озлобен към жените, коментира външният вид и годините се е едно е някаква махленска клюкарка…
Застаряващ чичак със самочувствието до небето.
Не знам и за какво ми изтриха мнението от по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт