🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 606
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 460
Киара беше много по-добре, поне беше на моменти смешно. Тоя е под дъното на дъното.

# 2 461
Така е, докато му слушах малоумните разсъждения, усещах как ми заминават мозъчни клетки.

# 2 462
Красимир е мишка и основна мотивация в живота му е да не се мине, още в предаването беше кристално ясно. Мисли и живее на дребно, Виктор поне има размах в грандоманията си.
Изключително точно!!!
Освен това, създание, което обижда жена, с която е бил, не е Мъж. Така между другото обижда и себе си, поне заради собственият си избор.
Вещица нарича Шермин и т.н. 🤦🏻‍♀️ Шмешко. И с Китарата злорадстваха заедно!? 🫣 Толкова ниско, така неетично и простовато поведение, че е трудно да се обясни И заради силните (неприятни) емоции, които буди отношение от такъв "калибър".

Не съм гледала преди обеди, подкастове, надкастове, задкастове и т.н., но чета вас тук и от това разбирам, че правилно съм се ориентирала, да пропусна този "лукс".

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 22:04 от КремонаЛиза

# 2 463
Важното е, че като „истински мъж“, той очаква жените да се борят за него. Нали е трофей, най-желаният мъж.

# 2 464
Петър с Галена ли е във връзка?

# 2 465
Тоя Красун е като обществена пералня. На коя жена пералнята и в къщи се повреди, търчи при майстор Красун. Познавал тая, оная, май всичките ги познавал. Не говоря за физически данни, ама кво му харесват, че аз си мисля как в компанията на тоз чичак без грам харизма трябва с въжета да ме държат.

# 2 466
  • София
Много ме учуди, че Красун бил студент някога Simple Smile, като ходел да работи в Щатите при баща си. То вярно, че сега, който не е поискал, не е влязъл да учи в университет. Дали е завършил и какво...
Аргументира си се човекът по неговия простоват и патриархален начин. За него е най-важно как изглежда отстрани, да не е смешен, да не го излага някоя жена. Всички жени искали нещо от него, а нищо не давали. Доста си му даваха даже, що пране изпраха. А той какво им дава? За толкоз пране, барем си заслужиха едни екстеншъни Simple Smile

Не само Галена си е харесала Петър, а и той нея, разправяше в Надкаст, че тя би му била вторият избор, приготвяла някакви салати, много старателна била.

# 2 467
Гледам Блиц интервютата.
Виктор съвсем по различен начин отговаря за някои неща спрямо Надкаст
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/blic-intervju-s-vikto … 8mAMw9Uq5sJh-ytvQ

Тепърва ще гледам Петър и Криси

# 2 468
  • България
Знам, че не е буквално за прането. Нo мисленето му е като от миналия век! За него жените явно са прислужници.
Няма мъжка и женска работа. Това, че една жена след 35 е вече "неизползваема", е пълна тъпотия.
Според мен той разсъждава от гледната точка на сутеньор и бройкаджия: след 35 си губят стойността на магистралата. Пълен льольо е Красимир, само най-лудите и глупавите му вързаха.

На мен приятно впечатление ми остави Денислав в НадкасТ, не съм го гледала в Ергенът.

# 2 469
Да, същият, ама доста по-рехав вариант

# 2 470
  • До морето
Еее, много семпла тая тениска. И няма никакво лого, май. ДА НЕ БИ да не е маркова?????

# 2 471
Еее, много семпла тая тениска. И няма никакво лого, май. ДА НЕ БИ да не е маркова?????

И няма капси, камъни, пайети, щампи… мале Красимира, губиш тренинг

# 2 472
Аз и на акъла на тия двете се чудя, каква харизма, какъв външен вид, какво има тоя льольо, че да се надпреварват коя да го такова.

# 2 473
На тези жени не им ли е неудобно пред цяла България пране и чудо. Една след друга се мятат в леглото на странно изглеждащи психари/ Виктор/ и батки с маркови тениски като от битака.
И същите тези красавци с идеята уж да защитят поведението си отново пред всички разказват за перални и меркантилни желания на уж любимите си. Големи джентълмени и още по големи бизнесмени.
Как след всичко това се надяват и едните и другите да продължат с нормални партньори. Или още по зле така си им харесва.

# 2 474
Няма как да им е неудобно като ценностната им система се гради на пари и външен вид. За такива като тия с пералните, възпитаните хора с образование и професия са простаците, а те са ВИП-а.
Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд вали...

Общи условия

Активация на акаунт