🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 166
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 685
  • Street of Dreams
Едното съвсем не е еквивалент на другото. Буквално нищо общо няма. Да, каза "къщичка", и? И палат да е обзавела Филипа, пак си остава същият човек. А това, което някой казва за бившия, си остава само слух.

# 2 686
Прави я смешна и жалка. Всеки отговаря за собственото си поведение.

# 2 687
Филипа ми циганее и лъже и маже като от етноса. Кому са нужни тези кирливи ризи? Тя спа с него и му се натиска във формата, не видя ли, че е нечистоплътен?

# 2 688
Сигурна съм, че и Петър има много какво да каже за Кристина, ама си трайка момчето, квот било било, гледа си живота..

Същото си мислех и аз.Евала на Петър и Кристина.😀Кому е нужно да си показват наканите гащи с извинение пред всички.Било каквото било, като разкажеш ВСИЧКО пред цяла България как ти става по-добре.

# 2 689
Е,Филипа се излага.
Все така се случва, голям зор да изложат бившия,излагат основно себе си.
Едва го понасяла, миризливец бил, живеел в кочина, не знам си какво... Филипа, това беше твоят избор.Някак си сега е много грозно отстрани да го плюеш,при все,че ти си го избра и седмици прекара с него (въпреки,че си изпитвала отвращение),че и пръстена му взе.

И какво спечели Филипа с това? 5 клиентки повече. Е,струваше ли си? Rolling Eyes

Много са ми интересни такива. Хем 1-2 месеца са заедно,хем си знаят най-кирливите ризи. Чак пък толкова близки да са били,че Филипа да му знае номерата с години назад?! Не вярвам.

# 2 690
Че и пръстена запази. Все печалбичка.

Много са ми отблъскващи всичките с тази меркантилност. Кой за клиенти, кой за кликвания. Повечето просто кешират слава.

# 2 691
  • Пловдив
Твърде много ми дойде това излияние на Филипа, не заемам страна в този спор, но е грозно и прекалено! Тя избра този миризлив и стиснат мъж, според мен вътре се усети и трябваше да прекрати. А не сега да реве и да изнася информация. Той в никакъв случай не е прав или невинен, но чак толкова злоба, прикрита в красиви думи ми е много! Както написах преди време Габи и Калоян ми се виждат направо невинни спрямо това, Габи съумя да се държи доколкото може по-добре. Тъжна и жалка работа как размятат кирливи ризи, каквато и симпатия да изпитвах се изпари.
Наистина Петър и Кристина поне ни спестиха това и сякаш е по-добре.

# 2 692
Едното съвсем не е еквивалент на другото. Буквално нищо общо няма. Да, каза "къщичка", и? И палат да е обзавела Филипа, пак си остава същият човек. А това, което някой казва за бившия, си остава само слух.

Ами разликата е там, че той го каза за да я омаловажи и унижи. Беше съвсем подигравателно.
Този смешник “къщичка” ще построи или купи, ама в някой друг живот.

# 2 693

Този смешник “къщичка” ще построи или купи, ама в някой друг живот.
Тъжното е, че той си мисли колко голямо постижение е факта, че е живял на далавера. Плащал 400лв наем за дълги години. И го казва като голям успех в живота.

# 2 694
Да, има хора които прекарват целият си живот мислейки, че са на “далавера”. Той е точно един такъв, селски тарикат.
Щом си е мислил, че по давност може да придобие чужд имот, какво повече има да говорим за него…

# 2 695
Относно носа на Ана Мария - крайният резултат от такива операции се вижда след около година, в момента е във възстановителния период и това не е окончателната й визия.

Така е.
Ама много го е смалила. По- дълъг няма да стане. 😞

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 10:47 от sd.ad

# 2 696
Тя беше казала някъде, че като малка е имала чип нос, но е чупен. Не знам истина ли е.

# 2 697
Добре де, все техните носове с криви прегради и чупени. Аз не познавам жена с чупен нос, знам за хора с оперирани прегради ама носовете им са си същите.

# 2 698
Прочетох някакво стори и аз на Филипа, тотално е принизила Йовица, много ми изпадна тя в очите. Мляска се и се гушка с него, иначе бил много нехигиеничен и стиснат. Първо, че проличава колко е меркантилна (видя се и в предаването като говореше за ролексите), второ, че показа, че не е възпитана, умна, но и е злобна. Можеше тактично да си замълчи за нещата, които изтипоса за него. Много е грозно, когато някой говори за бившите си, още повече в такъв детайл, че и публично.

# 2 699
Явно това е имал предвид Йовица, когато в началото ,след като нарисува и подари пеперудата.."то апартамент всеки може да подари"..т.к.то туй лесна работа..Joy

Общи условия

Активация на акаунт