🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 108
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
От продукцията е този въпрос.
Много благодаря!

# 2 671
За мен е било от продукцията, иначе нямаше да е все последно зададения въпрос. За мен си беше по подразбиране от продукцията, докато в Надкаст някой не изцепи, че не било. Но е невъзможно.

# 2 672
  • Street of Dreams
Отвратително вадене на кирливи ризи от страна на Филипа.

# 2 673
Не знам дали Дениз е вманиачена и е трябвало Виктор да се страхува за живота си с полиция, но Йовица и Фифица определено са по-големите перковци.

# 2 674
Филипа мълча ама той не спря да я реди, заслужава си го.
Това което е направил защото жената е възрастна и сама е покъртително гнусно и клошарско, направо ми падна в очите.

# 2 675
Отврат е този гнусен Йовица

Абе и Филия не е много стока. Ползвал и бил мутрата за реклама.  Горката взела се е за Анджелина Grinning

# 2 676
Момичета, не смятам,че Филипа лъже,дори мисля,че не преувеличава .Това е сторито й от преди малко....

# 2 677
Много е смешна Joy
Яко монетизира славата ,белким паднат още последователи .

# 2 678
Относно носа на Ана Мария - крайният резултат от такива операции се вижда след около година, в момента е във възстановителния период и това не е окончателната й визия.

# 2 679
  • Street of Dreams
Уау! Каква цигания!
Аз не чух той да казва нещо лошо за нея, стоеше си зад избора през цялото време и много пъти каза, че е имал/има силни чувства. Фифа не е провокирана, тя си е такава.

В момента изпитвам истинско съжаление към това момче. Хем да имаш проблем с доверието, хем да мечтаеш да станеш известен и като ти се случи най-после, попадаш на Фифа и става това.
Сори, мацка, миризливият мизерник си беше лично твой избор. Толкова ли беше жадна за слава, че изтърпя това, та на негов гръб и на неговите чувства, се помисли сега за звезда? Щото не си, ти си мизерница, която плюе там, където е целувала.

# 2 680
Тв май не пуска реклами в инста. Поне на мен не ми е попадала. Та незнам какво монетаризира с последователи…
Много е смешна Joy

# 2 681
Не разбирам, като е бил гнусен, защо ТЯ разиграваше сценки и каза ДА на пръстена. Само става смешна

# 2 682
Тв май не пуска реклами в инста. Поне на мен не ми е попадала. Та незнам какво монетаризира с последователи…
Много е смешна Joy
Его сигурно Joy
Или е видяла, че е на хляба мекото и ще става инфлОенсър

# 2 683
Уау! Каква цигания!
Аз не чух той да казва нещо лошо за нея, стоеше си зад избора през цялото време и много пъти каза, че е имал/има силни чувства. Фифа не е провокирана, тя си е такава.

В момента изпитвам истинско съжаление към това момче. Хем да имаш проблем с доверието, хем да мечтаеш да станеш известен и като ти се случи най-после, попадаш на Фифа и става това.
Сори, мацка, миризливият мизерник си беше лично твой избор. Толкова ли беше жадна за слава, че изтърпя това, та на негов гръб и на неговите чувства, се помисли сега за звезда? Щото не си, ти си мизерница, която плюе там, където е целувала.

Как си е стоял зад избора като я нарече меркантилна че живеела в някакво село дето в час пик по-бързо се стигало до Македония, била фалшива и меркантилна.
Със снизхождение каза къщичка вместо къща ама тя наследствена била.
Ами за разлика от него поне жената си е ремонтирала жилището а не се цигани за наем 400 лв и да заплашва възрастна жена..

# 2 684
  • here and now
А жената не може ли да живее извън СМ и да приключи с тоз ..?
Сигурна съм, че и Петър има много какво да каже за Кристина, ама си трайка момчето, квот било било, гледа си живота..
Предполагам, всичко, което казва е истина, но това не я прави бяла и добра. Напротив.

Общи условия

Активация на акаунт