🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 139
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
E, на Анна-Мария ѝ е много по-зле носа.
Тотално се обезобрази тази жена, дали наистина се харесва? Имаше чар, сега не е много за гледане, тъжно.

# 2 656
Слушах го междудругото подкаста на Йовица, но някои неща наградиха неприятното впечатление, което имам за него. Голямо желание да е известен, тоя човек наистина навсякъде се е пробвал и големия му пробив - "Колко ми даваш?". Искал да бъде водещ, може в Македония евентуално, българския за сега не му е сила. През цялото време се самоизтъкваше, най-словоохотлив беше, когато говори за бизнеса си. Историйката как оставил момичето да се прибира с метро, щото видш ли била материалистка, ми напомня ФБ статус от 2015г. На мен също ми идва нечистоплътен, като допълним, че е и адски комплексиран, направо е ходещ red flag.
Мнението ми се покрива с това.
Голямо натягане за известност. Имало още неща които меже да изтекат, придава си някаква важност. Неделчо му каза, "ние излизаме във ваканция" и се готви новия ерген. Любов в Рая свърши. Йово иска още съспенс около него...
ужасен нарцисист жаден за слава, несигурен и комплексиран мъж.

# 2 657
Не знам защо все решават да пипат това, което им е най-малкия проблем и същевременно е най-болезнено и необратимо. Наскоро гледах една мацка, която е била от първия Биг Брадър, или втория, нещо такова. Много хубава жена, май Лили се казва, и разправя как пострадала от това да си прави задник. И три години се опитва да се справи с проблема. Поне би могла. Анна-Мария няма как да си порасти нос. Не знам как при сегашните технологии не изискват изображения с новия нос, за да преценят какъв искат или наистина си го е избрала по каталог баш тоя?
Тотално се обезобрази тази жена, дали наистина се харесва? Имаше чар, сега не е много за гледане, тъжно.

# 2 658
  • Street of Dreams
Пуснах през Гугъл да видя въпросния нов нос и на мен ми се вижда разкрасена. Късата коса определено е нейното, с удължената беше ужасна.

# 2 659

Скрийншот от стори.

# 2 660
На мен Йовица ми е симпатичен. Бори се човекът да успее. Дано има късмет по- нататък.

# 2 661
  • София
Пуснах през Гугъл да видя въпросния нов нос и на мен ми се вижда разкрасена. Късата коса определено е нейното, с удължената беше ужасна.

С филтрите изглежда топ, но в интервютата, в сторитата - не. Имаше чар, симпатизирах ѝ, но това си е неин избор.
Късата коса ѝ стои супер да. Дългата - зависи как са ѝ сложени удълженията.

В този ред на мисли с Косара какво се случва? Нещо не ми излиза, не че ровя мн де.

Йовица и Филипа - слушах забързано и не вникнах много, но и двамата има нещо, което крият. Ако това за Филипа и нейните отношения е вярно, не знам защо изобщо се е навила да влезе. И аз се интересувам от астрология, ама чак толкова вманиачена, че да ми определят неща от живота - не съм.

# 2 662
Тая Галена е много селско парче. И Радо не е цвете, обаче тя е трагедия.
Ужасна е. Сакън. Сторита, видеа, коментари по групите. Голям зор да е известна. Това, което прави с Радо, е тормоз. Не е окей.

Йовица не ми е изобщо симпатичен. Да, няма лошо, че развива бизнес. Но тази струяща неистовост да е на всяка цена известен е много, много отблъскваща. В предаването правеше интриги и тъпи коментари  - например на боя с възглавниците. Хитрец е и "изгодаджия". Не ми пречи, че е "беден". А че е обстоятелствен, и в някаква женска, клюкарска енергия. Като пажът на интригата (Царят е Виктор) 😅. Драпащият за ефирно време... въобще не е Окей.
Това, че е наранен от Филипа не отменя всички други недостойни негови постъпки или изказвания.
Разбира се, че и тя не е китка  - една лисана.

Подкастът с Денис се слуша леко, но не каза кой знае колко интересни неща, освен, че е знаел някои участници от предаването и преди предаването. Насмота откъде и как.

# 2 663
Денис е от малкото, които накрая препоръчаха художествена литература. Като цяло ми хареса, на външен вид също ми е симпатичен.

# 2 664
Отврат е този гнусен Йовица

# 2 665
Аз не вярвам и на Филипа. Сега се чуди с какво да се оправдава за избора си в предаването. Истината е някъде по средата.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 02:23 от Anvelope

# 2 666
Не знам защо все решават да пипат това, което им е най-малкия проблем и същевременно е най-болезнено и необратимо. Наскоро гледах една мацка, която е била от първия Биг Брадър, или втория, нещо такова. Много хубава жена, май Лили се казва, и разправя как пострадала от това да си прави задник. И три години се опитва да се справи с проблема. Поне би могла. Анна-Мария няма как да си порасти нос. Не знам как при сегашните технологии не изискват изображения с новия нос, за да преценят какъв искат или наистина си го е избрала по каталог баш тоя?
За обезобразяването съм съгласна. За чар, единственият й чар беше, че е директна и че разсъждава логично, от което други хора си извадиха грешни изводи, че е интелигетна и умна и я поканиха в Трейтърс. Външно, не мисля, че имаше чар, но и за разлика от Даниела, тя беше  много в мъжката си енергия. Съжалявам тези момичета, които си губят идентичността Sad

# 2 667
Аз не вярвам и на Филипа. Сега се чуди какво да се оправдава за избора си в предаването. Истината е някъде по средата.

Ами това което е направил с жената е отвратително!
И вярвам защото в Надкаст каза че вече не е там и смота и не отговори, сега се навръзва.
И Филипа не ми допада ама тоя Йовица дъното, страшен клошар спрямо възрастен човек.

# 2 668
  • София
Все си мисля, че този въпрос за това кой е влюбен, да се изправи, си го беше измислил Йовица, за да има за какво да го дават, но не съм сигурна в това, пропуснала съм доста епизоди.

# 2 669
От продукцията е този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт