🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 955
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 3 015
  • София
Габито  трябва да си намали устните и да си остане с тъмна коса - така дори може да мине за симпатична. С русото е точно като от махалата, а устните и са потресаващи.

# 3 016
Кога е успяла Бланко да се превърне отново в перхидролен мравояд? Скоро беше писала, че си е разградила устните. Е, вече има една уста преднина пред Магито.

brielaiconliving
18.12.2025 г.

Нямам ринопластика,имам единствено септопластика след един инцидент за изправяне на преградите.😂 Спрете да говорите че съм си клъцнала носа,след предаването особено.Единственото нещо което промених е това че си разградих устните.Преди единствената корекция по лицето ми бяха устните.Имам операции на гърдите и това са моите ‘подобрения’.От там на татък идват,грим,прически и харизматичност,хаха!😂
Плюс това,всяка може да си направи операции,моят хумор и характер обаче,не се предлагат по клиниките
!😂

Мдам, някои неща не се предлагат в клиниките...И слава Богу и без това светът е пренаселен с Бриели

# 3 017
Виктор сам призна, че Найден е писал на други участнички къде са и да идват и то конкретно на такива от стари сезони. Едва ли е уточнявал на името на кого е масата. Хостесата като ги види, сама ще ги настани. Те иначе откъде ще знаят да отидат там, естествено, че са били поканени. После той е платил и половината сметка, така че си е поел отговорността, не е като да е оставил Виктор да плати всичко.
Той Найден хубаво е платил половината сметка, ама Криси каза, че и тя, и Виктор, и всички мъже на масата, а и някои жени са платили. Какво излиза? Никой не е дал кеш 2000.

# 3 018
  • София
Да, Виктор и Найден са си поделили частта, която не е събрана (по думи на Виктор). Виктор каза, че е платил към 800 лв, от които 300 лв реално са за него и Криси, така че се е набутал с 500 лв. Найден също беше платил сходна част, не ми се връща пак, но никой не е платил 2000 лв.

# 3 019
  • SF
Не полудяваме ли и ние вече с тези маси! Те сигурно вече не помнят историята и са я преглътнали, ние я джвакаме страници наред по празниците.
Никога няма да разберем историята около масата, защото те самите не знаят кой е крив и кой е прав, кой я е поръчал и кой е присядал, колкото да каже здрасти. Това са от онези неясните изпълнения, които всички сме имали на общи сбирки с плащане на сметки. Не казвам, че са идентични с масата, но е имало да се дели ли по равно, или според консумацията или според кой колко скъпи неща си е поръчвал.
Виктор не се е изложил с тази история, защото Виктор ни беше супер неприятен още по време на предаването. Да не кажа, че от първите епизоди вече не го харесвахме.
Сега се е направил на широко скроен и си е постнал мемето, но ние пак не го харесваме.
Калоян, Петър, Орлин, Денислав, близнаците, си имат своите симпатизанти, Тишо-Мишо, Радо и т.н. започваме да ги позабравяме вече, но Колебаещия се и Виктор са масово нехаресвани и ги спукахме от хейт и подигравки.

# 3 020
Момичета, сложете тук снимка на Габа да я видя русокоска ☺️

По темата с Виктор и масата... никога, не бих платила повече отколкото ползвам. Защото! Когато съм го правила, после ме гледат страшно, ако само 1 път "дръзна" да не го направя  - да не разхождам с колата ми, да правя услуги, да черпя, да плащам, да правя подаръци и т.н.. На никого с нищо не съм длъжна. Ако преценя, ще го направя, ако не, парите са си мои. 🤷🏻‍♀️
Всеки да се разполага според чергата си. 🙂

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 21:45 от КремонаЛиза

# 3 021
Това със сметките в по-малък мащаб откъм суми го гледахме всяка студентска вечер в първи курс... Тия са на възраст да имат деца в първи клас.

# 3 022
Грозна беше..не ти трябва да я гледаш Габа. На чучело се е направила..ъгейн.

# 3 023
Някой да преразкаже Йовица при Чакала

# 3 024
Йовица при Чакала беше с една единствена мисия. Да покаже и докаже, че Филипа го е зарязала заради друг.Не, заради несходства в характера, както каза тя. Показва някакви чатове на Ясмин, в които имало доказателства за това. Филипа си кореспондирала с чужденец преди Ергенът и след това. Изглеждаше наранен, но и той доста сметкаджийската го раздава.

# 3 025
  • SF
Тази Ясмин всички я ползват за кошаревски свидетел. Прочете чатовете на цялата им сган.
И ти потвърди.
Голямо доказателство! Тя и на бял екран може да кима и да казва "да, така е!"

# 3 026
То най-вероятно е истина.
Ама и Йовица и Виктор са отвратителни.
С някакво задоволство обясняват едва ли не и ги принизяват, да си бяха замълчали.
Разсипаха Натали и Орлин а какво се оказа че те единствено са двойка

# 3 027
  • SF
Ама наистина ги разсипаха, без да погледнат себе си и "мачовете", които създадоха. Сега си развяват компроматите из под- и надкастовете, а ние им се присмиваме.

# 3 028
  • На морето!
От цялата тази история с дискотеката, ми стана ясно, че най-много пари в България изкарват масите в чалгатеките.

Габи Бланко е доста ниска топка, радвам се че си е намерила майстора.

# 3 029
  • SF
Прекаляваме с тази дискотека. Толкова ли ни е интересна тази случка или просто няма нова за обсъждане?!
Богаташът не е могъл да си позволи да ги почерпи, а другите богаташчета, не са искали да му помогнат. Да не излизат повече заедно или да ходят по други заведения, където бутилка водка не е 2 бона.

Общи условия

Активация на акаунт