🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 962
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
То точно с историята с масата стана най-жалък Виктор, ако не бяха дошли Дениз и Блага от кого щеше да иска пари? Пълен смешник, като вееш знамето какъв си милионер, па плати тия 2к, които така или иначе си поел ангажимент да платиш, независимо колко още хора ще дойдат.

# 3 001
  • София
Кристина е пожелала маса за 2000, никой не е питала, а после ходи като просакиняда иска пари от хората. Да беше седнала на обикновена маса, нямаше да има проблем. Нали и без това не понасят другите, защо държат да седят на една маса с тях. Виктор може да реши да пие нещо си за 5000 и после да тръгне да събира пари от останалите.

# 3 002
Аз исках да кажа, че никой не е присъствал, но някак се възприе версията на Кристина. Тази едно достоверно нещо не е казала по принцип, откакто се е пръкна на екран.

# 3 003
Дообре, милионеро и гадже решили да отидат на дискотека, защо под ягодите са наели 2 (две) маси!? като не са искали навлеци? Вземете една маса за една хилка и не се циркосвайте с баркодове, просия, и подскачания, кой какво е пил. Това първо. Второ, аз ако съм милионер и се стекат обстоятелствата да съм с бивше гадже на маса, за която трябва да се плати, ще ми е под достойнството да ходя и да се циганя с това въпросно бивше гадже и да му искам кеш за пребиваването на масата "ми". Ще платя, ще плюя и ще отмина, няма да разигравам срамни сцени. Алоо, до вчера сте делили едно легло, целували сте се, опознали ст се в библейския смисъл! Ти си с претенциите на джентълмен-милионер! Как въобще в тази празна хралупа се зароди мисълта да падаш на нивото на бръмчалката и да ѝ искаш някакви кирливи 150 лева? На мен, която не съм милионерка, подобни тънкос@рски сметки са ми извън достойнството. Смешник с клоунски нос е този. Пишман мъж, пишман милионер, пишман джентълмен.

# 3 004
Тази история с масите за мен е като в предаването - всички искали да са при тях, щото били много готини и забавни. Ама истината май е съвсем друга.
Казаха си че са отишли защото са искали да стоят на маса, не изопачавайте нещата.
Виктор си каза, като не искат да плащат за масата да стоят на бара, защо са се натресли така нагло?

# 3 005
Serini_ , точно наименованието, което използва Виктор е "процедури"
300 лева на шкафчето преди процедурата. Не само клюкар, но и е новатор в терминологиите. Дали осъзнава какво нелицеприятно човече е.

# 3 006
Тази история с масите за мен е като в предаването - всички искали да са при тях, щото били много готини и забавни. Ама истината май е съвсем друга.
Казаха си че са отишли защото са искали да стоят на маса, не изопачавайте нещата.
Виктор си каза, като не искат да плащат за масата да стоят на бара, защо са се натресли така нагло?

То на тази маса е имало 100 човека техни приятели и хора от екипа, да не са дошли специално за милионера...Стига глупости. Все едно не сте ходили на бар.

# 3 007
Извинете, ама се превръщате в тях! Това с тая тъпа маса се е обсъждало до сега 10 пъти и започвате пак отначало. Какво да си помисли човек...

# 3 008
Гледах подкаста с тази мъжка кобра. И научих нещо ново - на сексуването му казва "процедурата". Естествено свързано с платените "процедури" на Дениз. Леле, такава логорея като при него рядко се среща. Как си поема дъх, не знам.

+1
Teжко е положението! Weary Смятайте,когато се убеди в "чистотата" на "тайния" любовен живот на Кристина.Trollface
Тогава ще бъдат страшни излиянията му,но едва ли ще го помни някой.Wink

# 3 009
Въобще не им вярвам за масата. Губи ми се логиката половината каст случайно да са в една и съща дискотека, в един и същи ден, че и автоматични всички да отидат и да се настанят на въпросната маса. Краси също каза, че е бил в същата дискотека на друга маса, както и Шермин с друга компания. Защо Криси и Виктор не казаха, че това си е тяхната маса в началото?

# 3 010
  • София
Виктор сам призна, че Найден е писал на други участнички къде са и да идват и то конкретно на такива от стари сезони. Едва ли е уточнявал на името на кого е масата. Хостесата като ги види, сама ще ги настани. Те иначе откъде ще знаят да отидат там, естествено, че са били поканени. После той е платил и половината сметка, така че си е поел отговорността, не е като да е оставил Виктор да плати всичко.

# 3 011
Оф, щях да си изплюя кафето като видях Габа с руса коса… Е, сега още повече ми прилича на хваната от маАлата. Много не ѝ отива русо, не знам кой я излъга така жестоко.

# 3 012
Според мен наистина се комплексира от Маги Томова и чак започна да се прави на нея.
Яд я е, че Калоян я заряза за по-възрастна от нея дори жена… е, това ако не е антиреклама, здраве му кажи. Прави се, че е над нещата, ама всички знаем, че не е. 😀

# 3 013
Бланко беше станала почти симпатична без огромната джука.

# 3 014
Тъкмо беше добила човешки вид. Защо е тръгнала да се прави на тоя алигатор Маги...

Общи условия

Активация на акаунт