🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 991
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 985
Както старата българска поговорка гласи:  "It takes one to know one"
Причиних си Виктория при  Чакала и този коментар, който някой е написал отдолу ме разсмя с глас:

"Колко е сладичка Виктория - най-големият хейтър е написала книга против хейта 😂 ако й се беше получило да стигне до финал с някой сега щеше да напише книга "Гний в ада, тъп, малоумен изрод", в която описва как приема една любовна раздяла без лоши чувства 😂"

# 2 986
😅😅😅 Този не спря да се излага!
Скрит текст:

# 2 987
Това не е ли меме...

# 2 988
Гледах подкаста с тази мъжка кобра. И научих нещо ново - на сексуването му казва "процедурата". Естествено свързано с платените "процедури" на Дениз. Леле, такава логорея като при него рядко се среща. Как си поема дъх, не знам.

# 2 989
  • Вестерос
Специално за Ана-Мария много ме е яд, защото я харесвах. Беше с индивидуална красота, доста секси, различна и интересна. Сега й гледам снимката в дясно и се чудя с кой акъл си го причини това. Точно тук ми изглежда, като стреснат Майкъл Джексън, който преди малко е целунал ютията

Доста ме е жал за нея, защото със сигурност не е искала такива резултати. Дано носът се понамести и да намали устните.
И да си пуска косата - хич не ѝ отива с толкова къса.
Ужасна е в дясно...

Киара и тя!

# 2 990
  • SF
Ана Мария с висящата си долна устна, която обръща захапката (не знам в действителност дали е с обратна захапка), развлачения си говор, не ми беше никак хубава. Но сега се направи на едно тъжно момиче с висящи устни и очи, нос, който е изключително несъразмерен с прекалено уголемените размери на всичко останало около него. Ама нека се правят на маймуни! Такива като Колебаещия се ги харесват и им наливат още и още силикон по телата.
Ана Мария нещо и с гърдите не е проявила вкус. Да, силиконови са като на много други, но всеки път, когато я виждах с бански, жалех гръбначния й стил заради тези дисаги, които си е монтирала. С банските я оприличавах на торби цимент. Нещо ненормално и неприятно огромно е от гледна точка на природата като създател на човешкия вид.

# 2 991
Той си го е качил на стори, за фон някаква чалга се чува.

# 2 992
Гледах подкаста с тази мъжка кобра. И научих нещо ново - на сексуването му казва "процедурата". Естествено свързано с платените "процедури" на Дениз. Леле, такава логорея като при него рядко се среща. Как си поема дъх, не знам.
Не му ли казваха сеанс Joy

# 2 993
  • София
Гледах ЕЛР, но пропуснах последните 2-3 седмици, та чак сега смогнах да наваксам и с подкастите. Дениз си я знаехме каква е, не разбирам защо "милионера" Виктор така се излага да ходи да я плюе. Имал пари - дал ги, какво ходи да се обяснява като ученичка, ако не му харесваше да плаща, да я беше оставил след финала, ама то не може хем с топ бръмчалка, хем за без пари. Много се смях как за 3 дни думнали 4000 лева на Каваци за ядене и пиене - е, извинете, аз сигурно съм стара и незапозната, ама как ще изхарчиш толкова пари за ядене и пиене за двама души? Като цяло, хилядите левове за нищо ги няма ВикторО. 10к почивка до Испания - аз сега планирам екскурзия до там, с хотели, коли под наем, билети - е, дори и много да се напъна, няма да ги направя толкова за настаняване и билети. Всички се излагат, Виктор най-много.

# 2 994
Всички са тотално дъно, но за сметката в дискотеката съм на страната на Виктор. 2000лв е един вид "наема" на масата и ако искаш да си мега топ бръмчалка и да седиш на маса, ще си платиш, независимо какво консумираш. Иначе си взимаш чашка винце и седиш до простосмъртните на бара. И да, не мисля, че като е (пишман) милионер, е длъжен да плаща сметките на непоканената си бивша и нейни приятели, които не познава.
Много по-яко щеше да е той да си остави 150лв и да си тръгне, а те да се оправят после кой има кеш и кой си помни пин кода. Така никой нямаше да му се смее сега за qr кодове.

На Шермин, Дениз и Блага всички знаят професията (а който не я знаеше, вече разбра), но наистина не разбирам защо трябва да се промотират подобни хора. Според мен трябва да се канселират и да се сочат като лош пример, а не да им се вдигат тарифите и рекламите.

Като цяло неприятен сеир, в който всички замесени се излагат, но и имат косвени ползи от това да се шуми покрай тях. И според мен, най-голямото наказание на публиката би било просто да ги "накаже" с мълчание, аз това смятам да направя Simple Smile

# 2 995
Само да отбележим, че това не е била масата на Виктор и е нямало непоканени бивши. Това са масите на предаването и там са били настанени всички участници при влизането.

# 2 996
Само да отбележим, че това не е била масата на Виктор и е нямало непоканени бивши. Това са масите на предаването и там са били настанени всички участници при влизането.

Напротив, точно Виктор Кристина и още няколко човека са решили просто да отида на дискотека и Кристина е говорила с управителя да им дадат маси.
Другите са се натресли

# 2 997
Еее, колко проникновено от страна на Викито, хората не го харесвали, защото той разсъждавал и философствал, което масовият зрител на Ергена не можел да разбере. Grinning

# 2 998
Тази история с масите за мен е като в предаването - всички искали да са при тях, щото били много готини и забавни. Ама истината май е съвсем друга.

# 2 999

Напротив, точно Виктор Кристина и още няколко човека са решили просто да отида на дискотека и Кристина е говорила с управителя да им дадат маси.
Другите са се натресли

Второто е вярно, Кристина, Виктор, Габи, Найден, Филипа..са решили да отидат на дискотека след бара, където Кристина поисква маса, но се появяват още хора и тя тича да иска още една (защото не ги е събирало на тази една) и след това иска от всичките пари за тези две маси. Изглежда ми като че ли е взела да организира нещо което никой не е поискал от нея, но пък са се възползвали от същото. А, също така няколко пъти изтъкна че тя не плаща, предполагам Виктор плаща и за нея. Виктор е платил 800лв. От които да речем 300 за него и Кристина, значи е платил 500лв отгоре. Но пък, според мен, като са си искали маси, да си ги плащат.
Толкова са жалки по тези обяснителни подкасти, че няма накъде. Особено Виктор. Кристина и без това е без характер и чар, даже прозрачна.
И Йовица е отвратителен. Но Виктор си ми остава най отвратителният. На два пъти каза че всички които не го харесват и критикуват са тъпи и ниско интелигентни. И с това затвърди позицията си.
🏆 Виктор 🥇

Общи условия

Активация на акаунт