🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 914
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 3 060
Габриела уж си беше пооправила устата в преди обед и надкаста, обаче пак я е надула ужасно много. А и русото не е нейният цвят

# 3 061
  • София
Саркаста с обзор на посткредит сцените от Ергенът: Любов в рая. Grinning
Много добър анализ и най-накрая някой да каже истината.

Приключих с всички подкастове, изгледах всичките. Без Голата истина на Хайрула. Това и да ми плащат няма да го гледам.
То май съм коментирал всичките. Само Йово не отразих при Чакала, но да си кажа, че не ми хареса. Нищо ново, много дребнач излезе Йово. При Туджаров и Неделчо беше по-интересен. Значи при Чакала по-добре бяха Виктория и Орлин + Виктор и Криси. При Надкаста по-добре бяха Петър, Йовица и Виктор. Сравнявам само тези, които минаха и пред двата подкаста.

# 3 062
  • София
Габриела уж си беше пооправила устата в преди обед и надкаста, обаче пак я е надула ужасно много. А и русото не е нейният цвят
И аз това идвах да кажа, хич не ѝ отива русо, пък и предвид, че сега нейният избраник е с руса .. някак супер странно ми звучи и нелепо. Има препратки и съм убедена, че и други ги мислят.

Натали и Орлин са ми сладки заедно, дано да се задържат.

# 3 063
Бланко не е руса за пръв път. Чак пък заради някой си, дет са били заедно в риалити формат и не е виждала от 6 месеца да си смешния цвета на косата… това че масово из СМ народа се филмира, съвсем не означава, че участниците са също във филма.

И аз това идвах да кажа, хич не ѝ отива русо, пък и предвид, че сега нейният избраник е с руса .. някак супер странно ми звучи и нелепо. Има препратки и съм убедена, че и други ги мислят.

Натали и Орлин са ми сладки заедно, дано да се задържат.

# 3 064
Новият Ерген кога да го очакваме "по кината"? Пак ли ще снимат в Шри Ланка?
Сякаш друго инфо не намерих освен това,че ще са пак 3-ма.

Габи въобще не й отива русо. Страхотно сладка беше в Надкаст с този цвят на косата и устните с руска техника.

# 3 065
Някъде, не си спомням къде, Бланко разказваше, че иска да се изруси отново. Спирал я само фактът, че новата на бившия ѝ също е русокоса. Но явно не е устояла и вече е блондинка.
Не ми харесва с този цвят и надутите джуки. Тъкмо беше добила човешки облик и отново се е превърнала в карикатура.

# 3 066
  • София
В НадкасТ каза, че доста години е била руса. Според мен не ѝ е зле, но устата е зле.

Новият сезон ще е в Шри Ланка, съдейки по разни сторита заминават след 8-9 дни.

# 3 067
Новият Ерген кога да го очакваме "по кината"? Пак ли ще снимат в Шри Ланка?
Сякаш друго инфо не намерих освен това,че ще са пак 3-ма.
Почват да снимат още около 5-6 януари, отново в Шри Ланка. Няма обявена дата за старт, може би изчакват конкуренцията, но по традиция са винаги февруари.

# 3 068
# 3 069
  • България
Скрит текст:
Дори Шермин е по-естетична. Този цвят на червилото не си отива с тена й и с русото. Клошарският и стриптийз гардероб е ясен.
Злобният й и кух характер от сезон две е изписан на муцунката.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 00:52 от ferencliszt

# 3 070
Габа джукеса се опитва да стане клонинг на Маги Томова. Нали Калата я смени с нея. Доближава се, като Маги от Тему е.

# 3 071
  • SF
Тя наистина бяга от нещо. Докарва си изключително изкуствен и несполучлив външен вид. Държи се отблъскващо, хапливо, заядливо с абсолютно всеки, дори с момчето, в което се оказа, че си е влюбена. Ние не вярвахме, заради нейното поведение и неспособността да й проличи, да грейне, да изглежда щастлива.
Вечно замесена в клюки и скандали, в основата на всички неразбирателства, не успя да задържи дори кротичкия и наглед неориентиран Калоян, който я следваше като кученце.
Не че той вътре не предпочиташе други момита, но тази се оказа свободна, тази му се падна и той някак си я прие.
Подари й гривна, онази му я хвърли в басейна.
Абе толкова неприятна като поведение. Имитира ги, когато не знае как да ги "затапи" по друг начин, да ги обори, да си представи и защити позицията. Радо задава въпрос, лично аз се израдвах на този въпрос, онова устатото се обажда от дивана "Абе, Радо, тебе какво те интересува!" И отговорът, който щеше да ми е интересен, не беше даден.
А пък нея какво я интересува какво го интересува Радо!
Та външният й вид някак следва кофти поведението, като щит й е. Тази уста не се целува лесно и приятно. Има да обикаля заведенията и да присядва по чужди маси, но стане ли скендъл - най-гръмогласно и най-неадекватно се включва, разпалва и оглавява.
Има много такива момичета и .... жалко!
Да започва от поведението и възпитанието.
Но не мисля, че това може да се промени. С какво друго би могла да го запълни?

# 3 072
Мдааа, още февруари 2025 е знаела, че ще се матчне с Калата и като излязат от формата той ще мине няколко други и ще се спре на русата М. Томова. World class медиум 😂😂😂 много се филмирате нещо

Габа джукеса се опитва да стане клонинг на Маги Томова. Нали Калата я смени с нея. Доближава се, като Маги от Тему е.

# 3 073
  • България
Бланко може да диша праха на Маги. Joy
Трябва да порасне с 20см, да си плати да стане Мис Пловдив и да се направи пластични операции за да се разкраси.

# 3 074
Бланко може да диша праха на Маги. Joy
Трябва да порасне с 20см, да си плати да стане Мис Пловдив и да се направи пластични операции за да се разкраси.

Ха, да бе, тя Маги е топ красавица😃😃😃, да не говорим, че е 10 години по-стара от Калоян...Маги има хубаво тяло, но в лицето има какво да се желае, Калоян е доста красив млад мъж и повече щеше да му отива момиче като Нати.

Общи условия

Активация на акаунт