🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 917
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 3 030
# 3 031
По повод плащанията, дължането на пари и тн има един много интересен феномен. Даваш нещо на някого, после той не ти го връща дълго време и се чувстваш неудобно да си го искаш и ти излизаш смотания, с реплики.."Абе, ти да не си умрял за еди какво си, или за еди колко си лева".  А тези пари са си твои, другият, който ги е взел, обаче го играе ларж и е над нещата...Ти дето, си направил услуга, си стиснат, ограничен и дребнав...
Плащането на масата в дискотеката в случая. пак тия, дето са на аванта, го играят по-широко скроени. Абе, хайде моля ти се, толкоз мъже не могат да си разделят сметката ( Виктория). Дениз умряла от смях, тя си била забравила пина, довела и Люси, та за двете някой да плати, някой от смешниците...

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 11:27 от friends

# 3 032
  • София
Леле Габа сама ли си е пуснала снимките? Особено на втората е живо доказателство за теорията на Дарвин. Сериозно ли има мъже, които харесват такова чудо.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 08:39 от Yellow_girl

# 3 033
  • SF
Че Устата й е е върху брадата, върху брадата й е монтирана. Далече е от красавица, отдалечава се и от категориите "средна хубост, съсипана", "горе-долу става" и т.н. Но поне косата й, истинска или с добавени кичури, изглеждаше добре, лъскава и получаваше комплименти от нас за косата си. Добра снадка й бяха направили - не дразнеха екстеншъните. При Шермин например е тотален дизастър.
За какво й трябваше точно пък косата да променя!!! Много държи да се направи на нищо подобно!

# 3 034
Благодаря за снимките, Лъки!

Така ли е фенси да се гледа... Сякаш, ще кихнеш всеки момент? 😎 Никога не е била красавица, ама сега на какво се е направила... 🤦🏻‍♀️

# 3 035
Промените показват липса на самочувствие въпреки демонстрирането на огромно или нормално такова. Странно, но факт.
Подобно нещо се наблюдава при доста наши и не само наши "звезди" и не само звезди - актриси и певици, спортистки, но и дори обикновени жени. Един поглед в мола или в което и да е учреждение показва това. Служителки на гише, учутелки, продавачки...
Но времената са явно такива.
Нормално изглеждаща за възрастта си - Цветана Манева, донякъде Йорданка Христова и  Маргарита Хранова. А насреща - Нели Рангелова, Стефка Костадинова, Илиана Раева, Мими Иванова, Лили Иванова... И от световните има доста примери. Много жалко, че приемат възрастта не за даденост, а за порок.
Възрастта на корекциите пада, вече 20 годишни се подлагат на какво ли не.
Надявам се тази мода да отмине, защото е плашещо. А на мен дори ми е неприятно за гледане. И много тъжно.

# 3 036
  • SF
Е, стига де! Поддръжката, промените, следването на трендовете не са симптом на ниско самочувствие или неприемане на остаряването.

# 3 037
Поддържана жена не означава ли чиста, спретната, тренираща, вместо набоцкана и останалите бонуси към това. Никой не могат да излъжат. Възрастта се вижда, ако ще и пластична операция да се направи. 🤷🏻‍♀️

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 07:21 от КремонаЛиза

# 3 038
И аз за косата на Габа се изумих. Едно хубаво нещо да й беше останало като визия и тя го съсипа. Устата върху брадата няма да я коментирам. Ама и другата, Виктория, която ревеше по изгубената си уста, бързо-бързо я напълни пак. И при двете резулататът е трагичен. Някой беше писал, че Габа рязко заприлича на скумрията Маги. Ами, вярно е. Както и Киара на Шермин. Бляк! Това тяхното не е поддръжка, а патология.

# 3 039
  • SF
Преди няколко дни видях Виктория на улицата. И тя ме загледа, така че имахме задържане на погледите си. В действителност е по-приятна от това по телевизията. Наистина изглежда по-добре в лице.
Аутфитът надолу беше потресаващ - дълго, черно овърсайзд палто, клин, хавлиени чорапи до средата на прасеца и огромни маратонки.  Някак "подомашному" изглеждат с тези големи хавлиени чорапи. Знам, че е тренд, но Виктория приличаше на торбалан в този екип.
Иначе наистина изглеждаше добре. Далече от хубавица, но не и като това, което гледахме 2 месеца на екран.
Може да е отивала на процедура за устните, за да се загрози отново.

# 3 040
Пуснах си Чакалкаст с Виктор и Криси. Криси май има излючително ниско самочуствие да стои и да слуша логореята на Викторо за бившата му Дениз. Криси бягай!

# 3 041
Факт, че Викито е толкова обсебен от Дениз, че Кристина е като фикус около него. Изключително глупаво момиче.

# 3 042
Преди няколко дни видях Виктория на улицата. И тя ме загледа, така че имахме задържане на погледите си. В действителност е по-приятна от това по телевизията. Наистина изглежда по-добре в лице.
Аутфитът надолу беше потресаващ - дълго, черно овърсайзд палто, клин, хавлиени чорапи до средата на прасеца и огромни маратонки.  Някак "подомашному" изглеждат с тези големи хавлиени чорапи. Знам, че е тренд, но Виктория приличаше на торбалан в този екип.
Иначе наистина изглеждаше добре. Далече от хубавица, но не и като това, което гледахме 2 месеца на екран.
Може да е отивала на процедура за устните, за да се загрози отново.

Мой познат работи в заведение, което Виктория посещавала и той ми каза, че определено на живо не е толкова *противна* колкото по телевизията. Явно не е фотогенична изобщо.

# 3 043
Чакалов ми направи много добро впечатление в подкастите. В последния с Виктор и Кристина целия беше червен от неудобство, според мен, докато Ясмин се радваше на клюките и скандалите. Явно за това участниците й дават на нея компроматите Smile

А за Виктория - 90% от негативните обсъждания, свързани с нея са за гадното й, обсебващо и вечно негативно поведение. Една добра дума не е казала за никой в предаването и извън него. Това как изглежда е въпрос на вкус, но злобицата й дразни всички. Да хване Виктория да си поправи мирогледа, отношението и поведението, а не да се занимава с глупости - човек си има дадености и непрестанните корекции го превръщат в гротескна карикатура. Същото се отнася и за Киара, която в пъти има повече природни дадености от Виктория, но и тя с това кисело поведение, тази липса на всякаква култура, беден речник и меркатилност - цици си слага....Мозъъък, отношение - тези неща да коригират.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 10:47 от Saint V

# 3 044
  • SF
Или просто съм я видяла с по-нормален размер устни. Беше с много ярко розово червило в нейн стил, същото розово го имаше и на хавлиените чорапи, в които беше набутан клинът, но думата стил с тези кордели, които си кичи, шапките с форма на най-популярния контрацептив, цветовете на червилата, пърхавият неконтролируем полубретон.... Но това си е тя. Не може всички да са стил и блясък като Шермин!

Общи условия

Активация на акаунт