🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 45 485
  • 813
  •   104
Отговори
# 795
Изгледах ПО с Тихомир - ами много добре се представи момчето. Нищо излишно, отговаря по същество, доста обрано и възпитано. Даже за Виктория каза, че е добър човек, според него, но проблемът му да  задълбочи отношенията е, че още първоначално не е усетил никакво привличане. Съвсем нормално, дано и в Надкаст е така.
Другите двама от триъгълника са много шантави. С Орлин съм до половината, но трудна работа. Започна добре в началото, после и той някакви странни неща казва, даже на моменти лека ехидност и злобичка усещам, едно такова самочувствие, не е лошо момче, но и той в някакъв филм си жевее. И всъщност ме издразни клишето, което наложиха двамата с Натали. Той в каква среда бил израснал, тя в каква среда била израснала - поне 10 пъти го повториха и двамата като оправдание за действията им. Не съм съгласна.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 22:42 от Saint V

# 796
Краси и Киара заедно ли са?

# 797
Аз наистина не го разбирам това със средата на Орлин. Имала съм приятели синове на политици, ми, никой нито го е интересувало, нито те са го казвали, нито пък е било тема в компания.

Дениз е на прав път, според мен. Нито твърди, че не е била такава, нито мънка, че е била млада, че не знам си какво. В общи линии, не си измисля извинения, явно и като има нов мъж в живота си му казва всичко, че да е ясно от началото.

# 798
Oт надкаста с Орлин:

Водещ Неделчо: --Все пак Тихомир имаше големи симпатии към нея (Натали),  не случайно тя го събуди сутринта!
Скрит текст:
Орлин:-Не знам, според мен, 'симпатия' е много използвана дума в това предаване.
Водещ:-Добре -- 'сексуални намерения'.
Орлин:-Еми да, но то може да кажеш, че всеки ти харесва. Няма да се обида, ако една жена каже, че харесва друг мъж чисто физически.

Този Орлин, и той беше като отприщен, толкова бързо спореше с водещите, че на места предъвкваше думи, сещай се какво иска да каже. Но като се загледах, какво говори, ами то едно нищо. Ето в горния диалог се заяжда за понятия и философства. Много е подходящ за политик, както сам си каза, че и за адвокат е много подходящ (на Виктория) - пак сам си каза... И скромен.

И на мен ми направи впечатление този въпрос на Неделчо... Просто защото нямаше смисъл в това, което попита. ТИХОМИР имал симпатии към Натали и неслучайно ТЯ го събудила в 4 сутринта... Логиката в това изречение ми бяга нещо.

На мен Неделчо и Туджаров ми допадат като цяло. Не мога да си представя нито единия, нито другия самостоятелно или с друг ководещ. Винаги, когато е имало такова нещо, единият да липсва и някой друг да го покрива, не ми е харесвало.
Донякъде разбирам защо Туджаров се държи по начина, по който се държи. Все пак се опитва да угоди на всички страни, защото малко или много е свързан работно с всичките. Ако е твърде рязък с всичкия народ, който гостува и постоянно изтъква грешки и пропуски на продукциите, кой в тези среди ще иска да работи с него...
Неделчо на моменти много ми харесва, в други супер много ме дразни. Някои от разбиранията му, които са близки до на един брадат със светли очи, с който водеха по едно време нещо подобно на редпилски подкаст, не ми понасят генерално. Когато дребното вредно редпилче в него спи зимен сън и не взема думата, определено много ми допада как задълбава в повечето теми, а не се плъзга по повърхността, както в други подкасти правят.

# 799
Видях Криси и Виктор на протеста, тъй че още са заедно. И Любомира от миналия Ерген, доста е дребна на живо😄

# 800
Пари да ми дават, не мога да изтърпя тия касти

# 801
  • София
Краси и Киара заедно ли са?

Силно се съмнявам.

# 802
На Орлин му симпатизирах в шоуто . Сега по не ми хареса. А и като му видях някакви клипчета - чалга, той с някакви пръстени, с пистолет в едната ръка и пее "Аз съм най-големия..", ми толкова да не му отива на визията.. като карикатура е.

# 803
Цитати из бисерите на Натали Part 2:
....Дори на синхрони аз не казвам нещата, които мисля и размишлявам, защото първо по този начин много коментари, много хора имат различни версии за твоето поведение, съответно от процент от част от държанието ми  и размишленията ми наистина е било с цел каквато аз съм сметнала, че аз съм в предаване.
И искрено и откровено казвам, че наистина има много неща, които са били предпоставка, защото аз съм била в предаването и има много неща, които са се случвали там и по принцип в живота ми,  в реалния живот, аз като човек не бих ги допуснала.
.....Но в предаването, заради самото предаване, ти си влезнал за любов и там правилата са различни, атмосферата е поставена по такъв начин, че има изключително много фактори, които те не зависят от теб, ти не можеш да контролираш действията на хората, не можеш да контролираш техните така наречени роли....

# 804
# 805
И на мен Тихомир ми хареса. Точен, обран, откровен. И я няма оная психопатска усмивка , с която явно е прикривал раздразнението и стреса от пребиваването си в къщата. Беше категоричен, че повече не би участвал в никакви риалити.

# 806
Орлин ми се стори малко опиянен от представянето си, а то не беше чак толкова добро. Също говори за Натали все едно е прибрал сираче от улицата и ще го учи какво е да имаш добра среда. Тези неща не ми допаднаха.

# 807
Пари да ми дават, не мога да изтърпя тия касти
Ако имаш да сгъваш дрехи или да белиш зеленчуци за готвене стават за фон Joy Иначе, да се подредя да слушам специално, абсурд. Но за фон стават, току излезе някоя смешка, да се оправи настроението. Досега само Натка не успях да изтърпя повече от 10 минути, част от другите къде слушам, къде изключвам, бива.

# 808
  • София
Каква толкова му е средата на Петър, че Криси да няма място в нея?! Все пак не става дума за Габи... Явно това е наранило Криси, Виктор пък я намерил за по-подходяща партия от Дениз и я е откраднал.

# 809
Ами ако е вярно това за Петър, явно той се изживява като интелектуалец от арт средите, пък тя... да, хубавица, да, юристка, но не е някоя луда арт агентка, каквато явно смята, че би се вписала в амплоато му. А той е по-голямо дърво и от нея и всъщност много си отиваха.

Общи условия

Активация на акаунт