🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 743
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Дениз тотално преобърна нещата, но е факт, че и двамата са счупени хора. И двамата казаха доза истина, доза чистене на имидж, доза оплюване по другия.

Дениз не е стока. Но това не прави Виктор свестен. Той сам се показа, като стиснат, комплексиран, и всякакви червени флагове за мъж, за човек, изобщо...
Именно. С тези очички и устни, грам нищо мъжествено не виждам в него, как ги е навъртял и тези бройки, не знам. И Криси какво прави с него, също идея си нямам. Няма излъчване и енергия на човек, който да искаш в живота си, нито пък ми е чак толкова умен и амбициозен, за колкото също се изкарва.

# 1 711
Що бе той още в Ергена сам си каза за гробниците в Египет като ги питаха за странно място където са правили се.с.
"Правили секс в гробниците..." Joy(за Виктор и бившата му коментар)
Не е много на център и Дениз

# 1 712
За инфо на Неделчо, Туджарката и малко вероятности за Виктор, нарцисистите може да са 5% от населението, но в някои групи нещата са други, примерно в мениджмента са 40-50%. Както белите мечки може да са 5% от всички мечки, но на дадени географски ширини 100% от мечките са бели.
Та е напълно възможно 100% от бившите и настоящите на дама, тип трофейна дама да са нарцистични.
Толкоз по тази тема.

За човек, който не парадира с парите си и се облича от H&M и не му пука, как го възприемат, Виктор толкоз пъти ни каза, че е милионер (както и стринка Пена с трите апартамента в Лозенец, факт) - та не си скромен и неперадиращ, а си стиснат, има разлика.
За жена дето не са и важни парите, Дениз доста поговори за кое колко струвало. Толкоз.

Но ми става мъчно, че Виктор търси закрила от жената до себе си. "Не ме защити" каза. Качествената жена ще покаже уважение, да дава закрила е работа на майката.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 10:45 от Одри ♡

# 1 713
Явно не съм гледала този епизод с гробниците, затова ми прозвуча смешно.

Като цяло тук се забавляваме, но днес си помислих, че ако съм в ранните 20 в момента и дори за забавление да гледам, бих била много отчаяна от възможностите за стойностни отношения. Млади хора, вече изхабени от съжителства, недоразумения, оплюване на бивши, търсене на лесни пари, които колко са лесни е друг въпрос. Да, ясно че участниците в това шоу не са представителна извадка, но говорейки за бивши пак се стига до широк кръг от този типаж.

Виктор е неприятен, спор няма. Но Дениз ми е неприятна с това, че се прави на "света вода ненапита", как пък все милионери и се падат, как все я водят на почивки.И какво и имало на костюмчето, ами очевидно е какво,все едно е тръгнала "на работа". Има нещо много пошло в тази жена, аз първия ерген не съм гледала, но оттам още ако са тръгнали приказките, малко да беше се поукротила. Мисли си, че сега като оплюва Виктор, макар не без основание, ще светне и блесне, ами не, още по-неприятна става с това, че много добре знае в каква връзка стои и стои в общи линии пак за материална изгода и после оплювки.

# 1 714
Нищо не сме получили директно. Дениз предположи сума. Аз също незнам колко ни излизат почивките като ходим с моят приятел. Мога само да предположа на база дестинация и къде сме ръчкал и какво консумирали.
Не всеки мъж е Ок да се делят разходи. Моят и до ден днешен не ми дава и едно кафе/вода да платя като сме навън заедно, а какво остава да си делнем почивката. Много е селско да се коментира и пита що не си била платила, от хора, които не са присъствали в отношенията им извън формата. Никой от нас не им е светил, тя да прави такива селяндурски коментари.
Кой твърди,че са мега лукс?
Казах,че няма нужда да смяташ суми,когато тази информация вече я получихме директно.
И дали ще са 5 000 евро за Тенерифе или 2 000 евро по твоите измислени сметки за мен са си разлика.

И като са обикновени дестинации, и след голямото изтъкване на Дениз как тя сама си изкарвала парите и се издържала, що не взе да си плати нейната половина?
Много искаше,ама нямаше желание.

# 1 715
Хайде цирка продължава. Викторо е като зло куче, не пуска. Joy
https://www.youtube.com/watch?v=RyjgphUY3X8

# 1 716
Кърлежа и Фифи бая грозно се хапят в “Преди обед”.
Не съм гледала видеото , пробирала съм се с директен полет и за това го написах , лично на мен не ми се прекачвале , за да не съм с rayanair😀 тъпото в този сезон беше , че показаха много малко от Родос , а имат страхотни заведения и заливи
Да, във видеото на Виктория се вижда, разхождат се из Линдос. А в ютюб профила Slavi Tudzharov има други видеа от Родос, най-вече плажовете около мястото на Ергенките, чакълести плажове, заведения…

# 1 717
Йовица и Филипа в Преди обед.
Склонна съм да вярвам, че наистина Филипа е имала някакъв мъж извън предаването, защото някак не се отдаде напълно към Йовица. Иначе и Йовица си е обсебващ като цяло. Не знам как бих търпяла такъв мъж за по-дълъг период.

# 1 718
  • Be realistic - plan for a miracle.

Като цяло тук се забавляваме, но днес си помислих, че ако съм в ранните 20 в момента и дори за забавление да гледам, бих била много отчаяна от възможностите за стойностни отношения. Млади хора, вече изхабени от съжителства, недоразумения, оплюване на бивши, търсене на лесни пари, които колко са лесни е друг въпрос. Да, ясно че участниците в това шоу не са представителна извадка, но говорейки за бивши пак се стига до широк кръг от този типаж.

Повярвай ми, и над 30-40 са такива... масово. Онези, които са сингъл говоря, готините повечето са заети.
Говоря от позицията на човек, който се разведе на 33 и се наложи по неволя да date-ва различни хора. Ужасно беше, УЖАСНО.
Нагли, безпардонни, егоцентрични, психопатични, материалистични, пресметливи, манипулативни, лицемерни, инфантилни, объркани, без ценности, безотговорни (дори за дреболии), крайно пристрастени към бързия допамин и бързото задоволяване на каквото в момента искат (дори да става дума да изпреварят на светофара, това, че не може да се случи в момент ги кара да полудеят от не-получаването на желаното, горе долу като тригодишни, но по-опасни.)
Та да, крайно страшно е последно време откъм наличност на стойностни хора за сериозни отношения. Аз се измъкнах, но твърде ми е мъчно за нормалните, които в момента все още търсят своя нормален.

Извинявам се за лиричното отклонение Grinning

# 1 719
Ох, Дениз, Дениз.... Не познавам един човек, който да хареса този Виктор в предаването. Как така Дениз със все всичките си претенции, че е психолог, умен, интелигентен, образован човек с отношение към света, хората и поведението им, "хлътна" по този тип??? Толкова подсказки получи и от самия Виктор, и от редакторите и въпреки сълзите, които и вътре ля, пак се хвана с него и му даде шанс втори, трети, пети... От първия ден се впи в него и не го пусна.
Скрит текст:
Не видя ли татуса, не видя ли непрестанното пиене, избухливия характер, неовладените постъпки, поведението на були, склонността да се клюкари, да се обсъжда всеки за всичко - кой колко има, как ги е спечелил, кой е майка му, баща му, съответно - хейт, злоба... Склонността да брои парите на другия, завистта му, гледането в чуждото канче, очичките, които проследяваха подобно на джи пи ес къде се движи Натали... Не чу ли за тефтера със записваните бройки, не чу ли за тавана от огледала... Тези неща не я ли отблъснаха?
Или я привлякоха.
Как не понатрупа малко полезен опит от толкова много връзки, продължителни и мимолетни. Какво му хареса на този красавец?
Те вътре имаха ли часовници? Да кажем, че са имали и той си е намерил някакъв чужд ролекс за предаването, щото собствен надали има.
Да си с мъж заради ролекса на ръката, все едно да ядеш диня заради кората.
Сега реве за поредния си провал, за поредната си публична връзка, която я кара да се чувства изложена, не само себе си, а и семейството й се чувства зле и некомфортно.
Следващата й връзка ще е нещо подобно с някой подобен. Нулево чувство за самосъхранение, нулево желание за някакво развитие, за преустановяване на лоши навици, нулева грамотност по отношение на изборите, които прави.
Виждат нещо лъскаво на китките, хвърлят се там, печелят 3 дни пътуване до Малта, малко шаренийки в инстаграм, после сълзи.
Точно тези ръце с ролексите какви яки шамари гърмят. И онова нещо тежи...
Аз това видях
Дениз не е глупачка, не мисля, че е вложила истински чувства. Не ѝ е било нужно чак навън да го види Виктор какъв е, за да разбере, че е куку. Тя някакви планове е имала, защото е очаквала да има нещо вярно в това за парите, и се е надявала да измъкне повече, ама като се е оказало, че не е това, за което тя си мечтае, за какво ѝ е този психар?!

Фифи и Йово не могат да се гледат, показаха се в ПО. Той е толкова нелицеприятен, че не знам как се прежали тая жена да го играе влюбена един месец и да му позволява всичкото мачкане и целувки. Тия жени са готови да плащат с всичко за миг известност... Нищо не казаха иначе.

# 1 720
Фифа и Макето го играха много пасив-агресив Grinning

# 1 721
ВикторО се пеняви в Тредс под всеки втори пост. Пледира, че има двойни стандарти за психо насилие произтичащо от мъже и от жени.
Чета и си задавам въпроси. Защо е оттеглил жалбата срещу Дениз, която е тероризирала майка му? Ако някой пресира моето семейсво, ще го преследвам до дупка с всички позволени  от закона начини.  А той какво прави? Оттегля жалбата. Защо, защо за Бога? Нека я предупредят, нека я озаптят, нека я санкционират, тя  е тормозител! Ако пък са се разбрали да заровят томахавката, защо излиза и я въргаля в катран и перушина? Другото противоречие в него, което ме изуми. Знаел е, че Дениз ще участва. Защо се насочи към нея? Посмъртно няма да повярвам, че не е проверил миналото ѝ. Защо се насочи към жена, чийто морал е в брутален разрез с неговата ценностна система и идеал за партньор? Защо не се насочи към една Филипа, или Натали, които не са известни в медийното пространство? Или му трябваше ракетоносител, да го изстреля в светлините на прожекторите? Питам си просто, не че ми е важно. И ми е странно, че положителните отзиви за него се броят на пръсти.
А някои хора тук пишат така, както дяволът чете евангелието. Очаквам скоро в жълтините статия със заглавие- Докато е сгодена за Виктор, Дениз се е забавлявала с италиански богаташ в Монако.

# 1 722
Виктор е заснет в чакалкаст един-два дни след финалното парти (казва го още в началните кадри), така че това не е отговор на интервюто на Дениз, както подсказва заглавието на видеото, а вероятно още от същото, което е говорил в надкаст. Нямам търпение да го слушам още 2 часа, ще следя тук преразказите.

# 1 723
Пак същите неща говори, пак разбрахме, че е 185 висок, пак ролекси, пак почивки, просто не мога да го слушам отново.

# 1 724
Монакото е от 2020 😂😂😂
ВикитУ нещо се покри в тредс след надкаста с Дениз. Като го публикуваха направи два коментара, и като го изгледа се измете. Само Криси-писи се вихри да се обяснява за 2000 лв за масата в дискотеката. 
Нямам намерение да си губя 2.5 часа с новият му подкаст. AI обзора на видеото не дава нищо ново да е казал, в спойлер са скрийшоти какво се коментира на който чу е интересно

Скрит текст:

ВикторО се пеняви в Тредс под всеки втори пост. Пледира, че има двойни стандарти за психо насиле произтичащо от мъже и от жени.
Чета и си задавам въпроси. Защо е оттеглил жалбата срещу Дениз, която е тероризирала майка му? Ако някой пресира моето семейсво, ще го преследвам до дупка с всички позволени  от закона начини.  А той какво прави? Оттегля жалбата. Защо, защо за Бога? Нека я предупредят, нека я озаптят, нека я санкционират, тя  е тормозител! Ако пък са се разбрали да заровят томахавката, защо излиза и я въргаля в катран и перушина? Другото противоречие в него, което ме изуми. Знаел е, че Дениз ще участва. Защо се насочи към нея? Посмъртно няма да повярвам, че не е проверил миналото ѝ. Защо се насочи към жена, чийто морал е в брутален разрез с неговата ценностна система и идеал за партньор? Защо не се насочи към една Филипа, или Натали, които не са известни в медийното пространство? Или му трябваше ракетоносител, да го изстреля в светлините на прожекторите? Питам си просто, не че ми е важно. И ми е странно, че положителните отзиви за него се броят на пръсти.
А някои хора тук пишат така, както дяволът чете евангелието. Очаквам скоро в жълтините статия със заглавие- Докато е сгодена за Виктор, Дениз се е забавлявала с италиански богаташ в Монако.

Общи условия

Активация на акаунт