🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 581
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 935
Май съм склонна да вярвам на Киара. Струва ми се, че още в предаването Краси или някой друг беше, разсъждаваше на тема колко стрували пръстените.

# 1 936
  • София
Не вярвам изобщо на Киара, че Краси е поискал да продадат пръстена. Но вярвам, че Киара е имала очаквания от него да й плаща клиповете.

Аз честно казано не мога да ги разбера тези жени - Дениз, Киара, Шермин и т.н. Как може да изискваш от човек, който си срещнала преди месец, а сте двойка от още по-малко, да ти купува скъпи неща, да те води на скъпи почивки и да ти спонсорира клипове? Ако ще търсят парите у един мъж, поне да го изиграят както трябва - да оставят малко време да мине, да направят така, че мъжа сам да иска да вади и да дава и т.н. Сериозните златотърсачки ги знаят тези номера, че даже успяват да омотаят мъжете до такава степен, че и до сватба да стигнат. Тези нашите са евтина имитация - бързат да намажат каквото могат и беж при другия. Е да де, ама до кога така? После ще реват, като Блага, че са станали на 35 и никой не ги ще.

# 1 937
Виктор в предаването каза, че на всичко се учел от Youtube Grinning
Няма проблем да не знае или да не може, няма проблем и да не е богат. Но е огромен проблем това, че е куку, че е извратен, че е нарцисист, самонарича се Виктор Трети (профилите кръстени Viktor.3rd), татуирани драскотини на гърба, огледала на стената, чекмеджета със s*x играчки и най-бруталното... тефтерче, в което си пише бройките и с подробности коя как го правела! Това са тежки девиации. И огромна червена лампа за всяка, която би се захванала с него занапред.
Да, така е, няма проблем и че се учи на нови неща от YT по принцип. Не мога да цитирам точно какво каза.. но ми остави едно такова впечатление след изказването му, че си мисли, че Youtube е някаква форма на обучение, която може и да замени истинското такова.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:24 от BobbyDyl

# 1 938
Не вярвам изобщо на Киара, че Краси е поискал да продадат пръстена. Но вярвам, че Киара е имала очаквания от него да й плаща клиповете.

Аз честно казано не мога да ги разбера тези жени - Дениз, Киара, Шермин и т.н. Как може да изискваш от човек, който си срещнала преди месец, а сте двойка от още по-малко, да ти купува скъпи неща, да те води на скъпи почивки и да ти спонсорира клипове? Ако ще търсят парите у един мъж, поне да го изиграят както трябва - да оставят малко време да мине, да направят така, че мъжа сам да иска да вади и да дава и т.н. Сериозните златотърсачки ги знаят тези номера, че даже успяват да омотаят мъжете до такава степен, че и до сватба да стигнат. Тези нашите са евтина имитация - бързат да намажат каквото могат и беж при другия. Е да де, ама до кога така? После ще реват, като Блага, че са станали на 35 и никой не ги ще.
Защото допреди това друг човек е спонсорирал тези неща и сега или ще трябва да изневеряват на гаджето, или да понижат стандарта драстично. Затова ги изискват от самото начало.
Ама тия мъже да си взимат жени като Филипа, не знам какво са очаквали.

# 1 939
https://www.facebook.com/reel/1375520744298604?locale=bg_BG

Кристина с английско произношение........ще ви призлее........

Кристина има акцент ( говори на диалект ) дори на български език. Понякога се изпуска и натюрела се показва в пълно действие, хаха.
Пък какво остава за английски език, като тя не може да говори на майчиния си език правилно.

# 1 940
Май съм склонна да вярвам на Киара. Струва ми се, че още в предаването Краси или някой друг беше, разсъждаваше на тема колко стрували пръстените.
В потрес съм, нали е богат, бизнесмен😅

# 1 941
Какво схванах аз до сега от цялата сага.
На рождения ден на Габи, след ресторанта, на който тя ги черпила, отишли на дискотека. Там Дениз седяла с някакъв общ приятел, като се били разбрали той да плати за двамата, а тя да му върне после парите. Като той решил да тръгва, двамата с Дениз изчислили, че консумацията им е общо към 100-150 лв. Момчето отишло при Виктор, който събирал пари за сметката и оня казал, че е по 150 лв. на човек без значение кой какво е пил. Дениз на другия ден си оправила сметките с момчето и вече имала едно на ум.
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв. Дениз се е забавила, после е звъннала на Найден да пита за маса. Той казал, че имат и да отива. Сяда с други стари ергенки и си открива отделна сметка, заради спомема от дискотеката след РД на Габи.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.

# 1 942
Ох тези  двамата Кристина и Петър не бяха интересни и искрени нито в предаването, нито в Надкасти.

# 1 943
Аз пък вярвам на Киара за пръстена и заложната къща.
Вие забравихте ли как Красимира коментираше и разсъждаваше коя от двете (Шермин или Киара) би му излезнала "по-евтина" за гадже и проддръжка. Едната работела, поне имала участия, другата не работела не знам си какво... Това само един абсолютен скъсаняк и смешник може да си го мисли, а на всичкото да го коментира в национален ефир.

# 1 944
От скрийншотовете на Криси, разбрах, че са били на 2 сепарета. 2 сметки по 2000лв. Едната платил някой си Найден, едната Виктор. Другите дори да не са знаели и консумирали, е нормално да допринесат с поне 100,150лева. Да дадат всички по толкова - не е повод за пищене по подкасти, а нормално човешко разбиране и поведение сори.
Никой не е длъжен да им плаща ( само гадже или там, както го наричат).

# 1 945
Аз пък вярвам на Киара за пръстена и заложната къща.
Вие забравихте ли как Красимира коментираше и разсъждаваше коя от двете (Шермин или Киара) би му излезнала "по-евтина" за гадже и проддръжка. Едната работела, поне имала участия, другата не работела не знам си какво... Това само един абсолютен скъсаняк и смешник може да си го мисли, а на всичкото да го коментира в национален ефир.
Дааа, но този пръстен не струва кой знае колко пари, за един бизнесмен това направо е срам.

# 1 946
Красимир се опитва да се изкарва голям бизнесмен, но реално е просто един смешник с една заложна къща.
Сигурно един път в живота си е докарал кола от Европа и се обяснява как се замимава с внос на коли.
Пълно менте, като всичко по него.

# 1 947
Оле, Криси... Абе хора с подобен акценс, с който се гаврят по всевъзможни филми, не се ли чуват? Нормално да имаш някакъв акцент, ама изобщо да не се опитваш поне малко да не звучиш като руска булка от някой дейтинг сайт...

Иначе е хубава, ама тя е от сезон 2... Там бяха най-хубавите моми като цяло. Подбрали ги бяха много за Евгени, а той с Ивка бейбе.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:02 от RoseofVersailles

# 1 948
Офф, подкаста с Кристина е неслушаем. Толкова е скучна и безлична горката. И точно когато Неделчо тръгва да зададе някой уж по-интересен въпрос, гъзол*зеца Туджаров го засича... даже му каза че задавал селски въпроси. Просто не знам за какво си губя времето да ги слушам, тотал щета са

# 1 949
Да, и мен ме издразни Туджаров - Защо ги питаш тия селски въпроси, чак малко му пасивно изагресира в един момент като пита за нещата на бившите. Обаче на Дениз се зададоха всичките "селски" въпроси, нали?

Общи условия

Активация на акаунт