🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 242
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 100
Венета и Александра Гърдева от сезон 1, както и Валерия от сезон 2 ще участват през януари в "Черешката на тортата"

Видео промо https://www.facebook.com/reel/1420087559725277

# 2 101
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не мога да разбера тези, дето защитавате Криса и Виктор - ако някой ви поръча алкохол, дето нито го пиете, нито сте го искали, само защото имало запазено сепаре, дали ще го платите? Ако изобщо не сте го докоснали? Преместили се на сепаре, дали им алкохол, ама никой не ги е питал искат ли го, съгласни ли са, а после - дай по едни 150-200 лв ей така. Ми и аз да съм, и аз няма да дам пари за нещо, дето никой не ме е питал и не съм го пила.

# 2 102
Тамън се зарадвах а то било гуци Валерията от сезон 3
Венета и Александра Гърдева от сезон 1, както и Валерия от сезон 2 ще участват през януари в "Черешката на тортата"

Видео промо https://www.facebook.com/reel/1420087559725277

# 2 103
Май на Виктор не му е писано да бъде с морално не компрометирана жена от "рая".
Трябвало е да бъде психически подготвен Trollface
Няма да избяга от резила ,както е тръгнало Sweat SmileSweat Smile

# 2 104
  • Варна
Аз пък не мога да разбера тези, дето защитавате Криса и Виктор - ако някой ви поръча алкохол, дето нито го пиете, нито сте го искали, само защото имало запазено сепаре, дали ще го платите? Ако изобщо не сте го докоснали? Преместили се на сепаре, дали им алкохол, ама никой не ги е питал искат ли го, съгласни ли са, а после - дай по едни 150-200 лв ей така. Ми и аз да съм, и аз няма да дам пари за нещо, дето никой не ме е питал и не съм го пила.
Доколкото разбирам условието да се преместят на сепаре е да се плати този алкохол. Пък ако искат да го пият.

# 2 105
Дали не са ги питали и дали не са разбрали,че 2 хил.е масата със заредената бутилка и там каквото има към нея?
По принцип се уточняват тези неща,кой иска,може ли да се смени алкохола/аз например не пия водка/пия уиски,кой ще пие и т.н.Ако не са искали да седнат на сепарето,Виктор и Кристина са щели да си седнат сами двамата като им е толкова зор,и да си платят всичко съответно.
И това с-не са знаели...прецъквам им чат-пат профилите,сал' те не разбрали,а през ден на джамбурета.

# 2 106
  • в сърцето на един мъж...
Ами щом има хора, които са си платили отделно сметката, може и да не са разбрали. Ако си дошъл по-късно, не вярвам първото, което ще питаш е - дали трябва да платиш сепарето. Или това сепаре с консумация ли е.

# 2 107
Това с тия сепарате надмина вече Мартин и Даниела.

# 2 108
  • Варна
Ами щом има хора, които са си платили отделно сметката, може и да не са разбрали. Ако си дошъл по-късно, не вярвам първото, което ще питаш е - дали трябва да платиш сепарето. Или това сепаре с консумация ли е.
Те тези дето са си искали отделни сметки, явно са се надявали да им се размине включването в общата сметка.
Би трябвало да са знаели според мен, не са от вчера по кръчмите. Пък и в дискотеката никой няма да ги търпи да заемат сепаре и да са на по една водичка.

# 2 109
Доколкото разбирам условието да се преместят на сепаре е да се плати този алкохол. Пък ако искат да го пият.

Така е. За сепаретата е регламент. Плаща се мястото в сепарето,какво се консумира е без значение.
Но когато искаш да се изтъкнеш и се пльоснеш в сепаре,после не е много уместно да се коментира финансова страна. Сепарето не е за "мъже"от ранга на участниците в ЕЛР.
 То се видя от сагата Rolling Eyes

# 2 110
  • Street of Dreams
Киара още във формата беше с екстеншъни съвсем очевидно, не знам защо постоянно повтаряте, че нямала.
Май всички имаха, защото по едно време се пусна стара снимка на Виктория, и тя беше с едно тънко кукуригу ит два косъма. Филипа също ме съмняваше с нейните шапки.

# 2 111
Цъкнах да погледна,да не я набеждамавам Виктория,но тя е втората след Денислав ,която е била в Надкаст,от нея чух за сепарето,150лв,присмиваше се,обаче  и тя е "забравила" накрая и водата  да си плати.Е,какво пък толкова,длъжни са ѝ явно.

# 2 112
Оффф, това с тази сметка и това сапаре се изтърка жестоко. Не знам за какво продължаваме да коментираме едно и също, абсолютно всички са измекяри, вкл. Виктор, Дениз и Кристина.
Това са едни авантаджии, които ако може да се наливат и някой друг да им плаща би било най-добре. Не забравяйте, че не случайно висяха 2 месеца на това място… най-големият ужас за всеки един от тия аванти беше да трябва да си тръгне от там.

# 2 113
Междувременно Ева и Александра от първия сезон са в Шоуто на Венелин на тема "Професия Инфлуенсър", Гърдева хейти яко по Рупецова
Скрит текст:

# 2 114
  • Вестерос
T.e. Kриса и при втория ерген е била с този, щом са от 7 години заедно?
Тя на колко години е? Кога е било с Петканов, Руди Гела и Слави, то егати отворената връзка..

Общи условия

Активация на акаунт