🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 737
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 430
Виктор с Кристина в Кашмир:

# 2 431
Краси е в пъти по-добре от Киара. Харесва ми как мисли за доста неща и съм изненадана от него. Не дели приятелите си според финансовите възможности и за него няма значение кой какви възможности има. За Шермин май намекна, че нейн познат му е намекнал за етноса. Не нападна Киара толкова колкото очаквах. Харесва ми как мисли за биснеса си и всичко инвестира. В чантичката си носел ключове на колите, които очаква да продаде и иска да е подготвен. Не е злобен и не плюе никой. Определено жените се възползват от добродата му според мен. Може да е простоват на изказвания, но не е лош. Яд ме е, че Киара се подигра с него. Мисля си, че ако попадне на добра жена ще я носи на ръце. За съжаление обаче мъжете като него залитат по кифли, а не поглеждат обикновена жена с нормална професия. За пералнята, че Шермин не може да пусне аз го подкрепям, преди всичко това е въпрос на лична хигиена да си изпереш дрехите, не означава, че си домакиня. Може би тя в нейната глава и фантазии си представя да има прислуга,  но засега явно не и се получава.

# 2 432
Още не съм гледала каста с Красун, но ви прочетох, гледах вчера и вербалните изблици на агента на  Ленор и Киара и съм в потрес. Не само от тях а от всички участници и бивши възлюбени. То не са плювни, то не е мизерия, то не е вадене на мръсно бельо. И всички са - аз съм джентълмен/ дама и не искам да си развявам долните гащи, но тя/ той ме предизвика, а аз искам да съм обективен и да изясня, че той е стиснат използвач, който не подарява дори цвете, а тя е меркантилна труженичка, която иска да я спонсорирам... Не, че е важно, но е хубаво да сте съпричастни с нашите драми и да видите какво ми се наложи да изтърпя...
Абе, гълъбчета, с вашето поведение и начин на мислене, вие хлебарки не може да завъдите камо ли партньор в живота. Всичко е толкова низко, мерзко и гнусно, че чак е негледаемо. То вярно, че публиката е "леко" клюкарска, но и тя се пренасити на гнилоч и зловоние, а и голяма част от зрителите са гнусливи.
Видяхме им капацитета, да, но малко самоуважение никак не е излишно. Ситуацията вече не е за присмех, тя стана изключително жалка и отблъскваща.

# 2 433
Вече гледам на тези прости хора като любопитни екземпляри от екзотични земи, които няма къде да срещна в живота и затова е забавно ги наблюдавам - като в зоопарк. Но този маратон от подкастове и на мен ми минава лимита за простотии. Добре, че имаше някои като Петър, Орлин, Лъчо, че да се види малко по-нормално поведение (не казвам джентълменско, че тази дума хора като Виктор и Красун я изтъркаха от злоупотреба). Карикатури на балкански мачизъм от миналия век.

# 2 434
Ох голяма обида , че пералня не можела да пуска - ще види инструкциите и ще пусне 😀 на 5 езика може да ги прочете 😀 Това ли те прави майка ?

# 2 435
Пълен дисонанс са тия мъже, искам плеймейтка с цици, ама да ми пере и чисти, топ домакиня да е, аз ще я издържам, ама не да ѝ давам пари за маникюри и вежди…:D

# 2 436
Ех тоз титан на мисълта Красун. Ама как да не може да пере Шермин, даже и на френски му пра. Жената е интернешънъл Simple Smile
Ох голяма обида , че пералня не можела да пуска - ще види инструкциите и ще пусне 😀 на 5 езика може да ги прочете 😀 Това ли те прави майка ?

# 2 437
Пълен дисонанс са тия мъже, искам плеймейтка с цици, ама да ми пере и чисти, топ домакиня да е, аз ще я издържам, ама не да ѝ давам пари за маникюри и вежди…:D

Наистина. И аз оставам с това впечатление за днешните мъже в България. Хем да е топ мацка,хем да има силикон,да се цакат с нея пред аверчетата,да разбиват дискотеките заедно,да е секс богиня, да е майка,да му пере гащите,да го посреща с мусака всяка вечер,но да се харчат минимално ако може даже нищо.  1000 претенции,пък насреща нищо.

Красимир не изглежда толкова слаб и изнемощял в Надкаст,както беше в ПО.
Много добре му върви епизода, очаквах да отговаря с по 2-3 думи.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 19:08 от Adoralova

# 2 438
По цели нощи в чалгатеките, как да изглежда Бат Красо лихваря.

# 2 439
На санбернар ми мяза КрасунЪ ...с уморена муцуна

И кат споменах таз порода, се сетих за един виц за буренцето и санбернара: ..двама заседнали в лавина, по едно време единия, сочейки  един спасител санбернар,  вика на другия:
- Виж бе, идва най-добрия приятел на човека.
А другият простакел:
-"Мда, и едно куче го носи"...Joy

# 2 440
Почти изслушах Надкаста на Красимир. Две трети от него плю и се оправдава за ситуацията с Шермин. Не дочаках края, за да разбера да нареди Киара.
Убеждавам се, че Киара е права в преценката си за него - Нарцис и мрънкало.

# 2 441
Виктор с Кристина в Кашмир:
Скрит текст:

Олеле колко е противен тоя човек! Как може някоя жена изобщо да го харесва??
Ето го сегашния и предишния нос на Кристина. И веждите е повдигала, очите ѝ са пò отворени сега.

# 2 442
Вярно ли Петър и Галена са заедно? Имали и 2мата отделни снимки от коледен базар.

# 2 443
Изгледах Блица с Дениз и Виктор.
Дениз през цялото време трудно си потискаше реакциите-правеше опити да поеме дълбоко въздух и преглъщаше многократно.Личи й ,че цялата игра да изглежда силна, й коства много усилия.Ясно е,че е вложила  дълбоки емоции във връзката.
Не й симпатизирам,но усетих ,че е силно разклатена и наранена.Дано този пореден неуспешен опит да й помогне да израсне личностно и емоционално.

# 2 444
Определено жените се възползват от добродата му според мен. Може да е простоват на изказвания, но не е лош. Яд ме е, че Киара се подигра с него. Мисля си, че ако попадне на добра жена ще я носи на ръце.
Ще припадна. Това след мнението на Лимончето как само се чете. Ако беше толкова добър, щеше да запази реномето на екранните му партньорки, вместо да се чуди как да трупа позитиви на техен гръб, измивайки си ръцете с меркантилността им, поведението, етноса и т.н. А кой си ги избра такива?! И той е пълен смешник, как само злословеше с Шермин срещу другите. Няма да забравя как й подхвърляше изпотените мишници на Дениз като потенциален снаряд. Не само че е същата семпла, низка душица, ами, е и страхливец.

Общи условия

Активация на акаунт