🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 139
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Варна
Тая пък Ана Мария се мисли, че е много навътре с нещата от живота, а се натресе На хирург с поразяващата ръка. Където не е пипнал, там не е отрязал и накрая нищо не останало.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:52 от missNoir

# 2 641
Ето още един ,дето не си плаща сметката - Радо Галенкин

Спомням си  как питаше колко е струвал обядът в онова капанче с външната тоалетна Sweat Smile

# 2 642
Анна Мария я видях миналата седмица, много зле изглежда в лице, ужасен нос и устни, фъфли като говори, не знам как ги носи тези гърди, защото слабичка ми се стори.

# 2 643
Крисчън Грей и Анастейша Joy
От Алиекспрес

# 2 644

Гледах ги в На среща.
Ами очевидно е защо на Виктор няма да му се получи с Дениз.
Той иска да взима решенията а на Кристина и е безинтересно.
Друго интересно на въпрос ще
Простите ли изневяра, Кристина каза Да, а Виктор Не.
За кристина е нормално и си е окей с това защото мъжете имали нагон, Виктор обаче не би простил.
И той е човека говорещ за двоен стандарт.
Видял е че с Дениз няма да станат нещата защото тя за разлика от Кристина има мнение.
Аз съм разочарована от Кристина, изглеждаше интелигентна

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 19:07 от Ssstef

# 2 645
Ами той Виктор това търси - спокойна, безгласна, всепрощаваща и заспала.

# 2 646
Гледам Рупецова и протежето й на снимките в темата (не й помня името, помня че беше елементарно момиче, родило се в скромно и работливо семейство и искащо да издрапа до милионер) и се чудя: Абе, която е тази отчаяна жена, която ще плати 1300 лева за opening на новия бизнес на "дамата" в женска енергия. И, за жалост си отговарям с неудоволствие на въпроса, поради примери пред мен, но няма да дам жокер на госпожа "валидация".

# 2 647
Айде пак сметката, която по презумпция трябва да се плати от мъжа... Поканила го на гости, посреща го в кръчма, довела родата да се запознаят и... що не плати сметката?! Ами Галенче, който кани, той плаща, какво те възмути, та се изтъпанчи да се оплакваш?

# 2 648
Тази Галена май се опитва да е известна просто.
Е той да плати сметката и на нея и на роднините ли? Grinning

# 2 649
  • София
Хаха, Йовица трябваше да е последният Надкаст. Сами си го казаха и пожелаха весели празници. Обаче лакомията за гледания им разбърка реда. Планирали са да го пуснат последен.
Обаче са оставили двама фигуранти за финал. Денис и Блажка дето беше все пияна.
Утре ще е Блага явно. С Левент надкаст няма да има, защото те казаха, че последният Надкас ще бъде пуснат един ден преди Бъдни вечер.

Иначе изгледах надкаста с Денис и ми хареса. Добър и полезен гост беше. Май той им е бил първият записан от дългата поредица, защото Неделчо не знаеше нищо и му каза да не казва нищо за другите двойки.

За Йовица и Игри на волята. Е, какво лошо има да се пробва да участва? Мечта му е, напълно го разбирам, фенче си е. Даже ми хареса всичко това което каза. И да, според мен Йовица се влюби и беше наранен. Поне аз така видях нещата.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 19:34 от Diavolo

# 2 650
Предлагам следващия, Ергенът -платете си сметката да се казва😂
Да раздават бюджета и да ги пускат из Люлин…

# 2 651
Тая Галена е много селско парче. И Радо не е цвете, обаче тя е трагедия.

# 2 652
Или просто да не канят за участници посредствени "милионерчета"

# 2 653
За събитието на Рупецова, ако прочетохте описанието, цената включва нощувки във вила и някаква консумация.

# 2 654
Другия сезон да пуснат ДМС Сметка направо ...

Общи условия

Активация на акаунт