🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 045
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 805
Дениз разправяше как нямала кеш,забравила си пин кода и после се изплатила на въпросният Найден.За винцето сигурно,което са пийвали с Людмила,но не и за това,че е кесила на масата,от която не е желаела и да се маха,доколкото разбрах.

Друго се зачудих,какъв е този опит за цензура от  Дениз ,да влиза в комуникация с Неделчо и Туджаров,че да свалят подкаста с Виктор,че и до БТВ стигнала.
Ако са измислици на Виктор за останалото,не вярвам да си измисля за това и да намесва Надкаст.С нея също беше сниман надкаст,дадено ѝ е ефирно време да изложи нейната гледна точка,да си е казала.

Филипа също не беше доволна,че е спестила нелицеприятни твърдения за Йовица,била е обрана при Неделчо и Туджаров,но не се е опитвала да сваля надкаста с него.

# 2 806
Това с пин кода е от рождения ден на Габриела и Найден не фигурира там. Дениз моли приятел да плати и за нея, той се съгласява, като смятат че около 150лв. ще стигнат за тях двамата. Тръгвайки си минава да каже, че Виктор му е поискал 300лв. за сметката и е дал. На следващия ден Дениз се разплаща с момчето. Преплитате случаите и от там постоянно се споменава този пин код.

# 2 807
Струва ми се, че някои се припознават във Виктор и оттам идват нелепите коментари.

# 2 808
Два различни ивента,и на двата Дениз не си е платила:)
На едната си 'забравила' ПИН-а и карала приятел да й плаща. На втората била на отделна сметка,но много ме съмнява,че си е платила чашата вино. Smiley

Изненадах се тук от името на Караолис? Помня го като сериозно момче с бизнес с частно училище по математика. Какво прави с тези бръмчалки,които са му толкова под нивото?

Блажка не съм я гледала,нямам никакво време. И без да гледам ще се похвали колко младолика изглежда и как й отиват 25годишни.

# 2 809
Бутилка вино е била и си я е платила. Как знам ли? Викторчо е искал доказателство от персонала, че сметката е платена.
Два ивента - и на двата Дениз си е платила. На първия приятел е платил 300лв. за него и нея. На втория Дениз и Людмила си плащат отделно - доказват с фискален бон.
Каква закономерност наблюдаваме обаче - Викторчо навсякъде събира по 150лв. на човек, ей така - да има. Машала, бе Викторчо! Ти си паралия! Милионерче 🎷🎺🎷🥁🎺🎷 сетих се за една песничка, извинете 😃

# 2 810
Вярно ли е, че Йовица се е опитвал да присвои апартамента в който е живеел, нещо като имотна измама?
Уж гледам, но явно пропускам основни неща.

Иначе плака милия, за картината му в торбичка под стола...

# 2 811
Много гнусно се нападат повечето участници…
Убиха ми желанието да следя и коментирам за напред.

# 2 812

Два ивента - и на двата Дениз си е платила. На първия приятел е платил 300лв. за него и нея. На втория Дениз и Людмила си плащат отделно - доказват с фискален бон.
Каква закономерност наблюдаваме обаче - Викторчо навсякъде събира по 150лв. на човек, ей така - да има. Машала, бе Викторчо! Ти си паралия! Милионерче 🎷🎺🎷🥁🎺🎷 сетих се за една песничка, извинете 😃

Тоест не си е платила Smiley
За втория евент - Може въпросната Людмила да е платила. Защо ли си мисля,че Дениз много често си забравя ПИН-а. Nerd
Аз пък не намирам нищо странно Виктор да събира парите за сепарето/консумацията. Нали някой трябва да го направи??!
Аз на мястото на Виктор и Кристина нямаше въобще да се занимавам,а всеки да се оправя,защото гледай сега какво става..

# 2 813
Аз пък само мога да си представя какво е да имаш предишен опит с гадже психар, който те преследва, разпространява клипове, тормози те, имаш ограничителна заповед срещу него и след време попадаш пак на нов психар. Достатъчно да ти отключи всички травми, да ти оголи всички рани и т.н. Не знам какво общо има кой й плаща сметките, да й ги плаща, който има желание.

# 2 814

Киара с новите устни .

# 2 815
Не понасям чалга, но от време на време в нета ми изскача снимка на някоя фолк певица .Киара тук ми прилича на Малина. Няма го онова младежко закачливо излъчване .Вместо това ми изглежда на по- стара и от мен. Каква е тая мания, не знам. Не е ли по- добре да си уникален и разпознаваем? Всичките  дават пари да изглеждат по един и същи начин. На мумии ми приличат.Весели празници на всички незадоволени мами с невъзпитани деца! Бъдете здрави! Желая ви го от сърце, макар че не мога да го напиша на 5 езика.

# 2 816

Киара с новите устни .
Благодаря! Ама тя наистина имитира Шермин! Ох, колко и жалка Китарата 🤭

# 2 817
Това в филтър на снимките на Киара, затова устните са такива по-големи.

# 2 818
Б@си..кви еднакви мутри.
Мното гадно така...трябва на челото да са с табелка с името си. Инак...как да разбереш коя шматка е отсреща Joy

Мжзък липсва, мозък и акъл..

Дано скоро отмине тази мода, но едва ли....

# 2 819
На касовата бележка, която Кристина размята из тредс, вино няма. Та изглежда, Дениз не е излъгала, че е на отделна сметка!
Два различни ивента,и на двата Дениз не си е платила:)
На едната си 'забравила' ПИН-а и карала приятел да й плаща. На втората била на отделна сметка,но много ме съмнява,че си е платила чашата вино. Smiley

Изненадах се тук от името на Караолис? Помня го като сериозно момче с бизнес с частно училище по математика. Какво прави с тези бръмчалки,които са му толкова под нивото?

Блажка не съм я гледала,нямам никакво време. И без да гледам ще се похвали колко младолика изглежда и как й отиват 25годишни.

Общи условия

Активация на акаунт