🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 960
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 3 045
  • София
Поведението на Виктория е отблъскващо, не външният й вид.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:20 от Yellow_girl

# 3 046
  • София
И аз не намирам Виктория за горзна - не е красавица, но чак грозна. Поведението и отношението и са грозни, тя самата- не. Ако си смени стила, намали устните и се откаже от цикламените червила, ще си е супер. Но първо да си смени отношението, защото наистина е отблъскваща.
Гледах малко Киара при Дениз - ами, горката е доста плоска мисловно. Непрекъснато мляскаше, ъ-каше, не говореше особено смислено. Сложила си е бюст и явно малко е увеличила устните - за мен тя е много красива, защо обаче с тези устни. Интересно ми е как семейството и (нали майка и била оперна певица) гледа на нейните изяви - нямах нерви да изгледам целите подкасти с нея, та ако някой е чул нещо, да сподели.

# 3 047
И аз не намирам Виктория за горзна - не е красавица, но чак грозна. Поведението и отношението и са грозни, тя самата- не. Ако си смени стила, намали устните и се откаже от цикламените червила, ще си е супер. Но първо да си смени отношението, защото наистина е отблъскваща.

И панделки. Grinning

# 3 048
А помните ли Китара, че не знаеше какво е емпатичен човек. В първото й участие в егренино. Беше странно. Тогава се замислих, че има бая глуповати хора, които мълчейки, успешно максират значителна част от дефицитите си. Наистина е доста глуповата, жалко, че е кракивичка. Зъбите й са нещо трагично, там трябва да наблегне, не на уста-имането. Тогава вече, грешка няма да има. Външно.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 13:38 от КремонаЛиза

# 3 049
Поведението на Виктория е отблъскващо, не външния й вид.
Абсолютно, на моменти дори изглеждаше много добре. Но то като в душата ти има само жлъч, няма как да не се изписва и на лицето.
А помните ли Китара, че не знаеше какво е емпатичен човек. В първото й участие в егренино. Беше странно. Тогава се замислих, че има бая глуповати хора, които мълчейки, успешно максират значителна част от дефицитите си. Наистина е доста глуповата, жалко, че е кракивичка. Зъбите й са нещо трагично, там трябва да наблегне, не на уста-имането. Тогава вече, грешка няма да има. Външно.
Искаш да кажеш, че ти е анти-пати? Trollface
Киара тогава успя да се измъкне добре, онази Барбара тотално се закопа. На моменти съм в недоумение как такива хора оцеляват.

# 3 050
  • София
Всъщност има хора, които бъркат емпатия с апатия, като думата "емпатия" дори не са я чували. И, като я споменеш те поправят. На мен специално няколко пъти ми се е случвало Grinning

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 14:11 от Lady Cassiopeia Duval

# 3 051
Е, не е длъжен Виктор, колкото и да е кофти и неприятен като човек, да плаща на Дениз седянето на съседната маса.

На мен Габиту ми харесва руса повече. Но септопластиката много съмнително да ти издялка нослето външно чак така... То и предишното й не беше зле по принцип. По-скоро устните (дори и разградени) и може би зъбите й някак изглеждат по-особено. Сигурно ако поноси брекети, алайнери, нещо... ще е доста добре след това.

Виктория в ТикТок ми беше попаднала с разграден хиалурон и беше толкова по-добре. И вчера пак ми излиза с нов поставен, в по-малко количество... Но не знам как не се осъзнава, че без никакъв, изглеждаше много по-нежна. И другото, което ми е странно е защо при някои хора се получава така спаднала надолу в двата края горната устна. Следя една американска астроложка и по същия начин й изглеждат устните. Не казвам, че изглежда зле, но е много неестествено някак. Какви са тези хора, които им го поставят по такъв странен начин...

# 3 052
Габи беше много хубава с тъмна коса и по-малки устни. Защо се е развалила така? :/

Честно казано и на мен ми дотегна темата с масите...

Впрочем всички участници в Ергена ни четат. Йовица го потвърди на подкаста с Ясмин, около 1час-час и 30та минута.

Това е много яко всъщност 😅Габи, ако ни четеш, върни старата визия- беше много по-сполучлива! Хубава жена си, русо не е за теб, нито толкова много филър.

# 3 053
  • София
Те се правят на караконджули, едва ли им дреме какво пишем тук. Какво ли си казват - теь закостенели бабички не разбират какво е модерно и как трябва да изглеждашш, за да си вървежна.
 Май само Натали остана без драстични "подобрения" и дано да има достатъчно мозък, за да не се подаде на модата.

# 3 054
Четох из жълтините заглавие - Натали набомби пазвата за Коледа.
Явно е заразно.
Скрит текст:

# 3 055
Наталито дано не се подлъже по “модата”, защото е много хубаво момиче. За акъл не коментирам..

# 3 056
А може ли Наталито и мозъкът да си напомпи малко?!

# 3 057
Май не 😂😂😂

# 3 058
Ох то ако акъл се наливаше с фуния

# 3 059
  • София /Абсурдистан
Габа не я разпознах аз. Ако не бяхте писали, нямаше да я позная. Направила се е на нищо.

Общи условия

Активация на акаунт