🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 197 669
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 3 105
Защо решихте, че има деца ?

# 3 106
  • България
Много ясно, че Маги ще има по-едри кости спрямо миньончето Бланко. 20-25см ръстова разлика имат. За жена с ръст 1,80 Маги е фина.

# 3 107
# 3 108
Защо решихте, че има деца ?
На телефона му, който се вижда в кадър, екранната снимка е с бебе.

# 3 109
Е, недей така де. Може да е внуче.

# 3 110
Мартин и Йоана на празничен обяд в "Преди обед" с новогодишни късмети
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/kakva-godina-izprasht … ata-mu-joana.html

# 3 111
  • София
За мен, червените и ярки червила отиват оснонво на жени със светла кожа - каквато Виктория не е. Аз самата съм много бяла и ми отиват контрастни цветове, но не толкова топли, неутрални или кафяви чевила, защото много се сливат с цвета на кожата ми, но пък стоят разкошно на дами, които са по-мургави от мен. Та, Виктория смятам, че би изглеждала много добре като разкара ярките цветове - самата тя е дребничка, нежна и елегантна, според мен и трябва малко шлифоване откъм начин на обличане и грим и ще е доста по-добре от сега. И разбира се, характера и поведението малко трябва да оправи.
Маги Томова за мен има леко конска физиономия, но в никакъв случай не е грозна, да не говорим, че има убийствена фигура. Габи е съвсем различна като физика и излъчване и ако не се правеше на маймуна с тези устни, щеше да е дори симпатична визуално. Но и тя има много травми, над които да работи.

# 3 112
Е, недей така де. Може да е внуче.

Със сигурност е внуче. 😄🙌🏻

# 3 113
Джована верно ли се е върнала при тоя? УжасТ
Акъл няма

# 3 114
Интервюто на Филипа при Дениз е много интересно ,Фифи разкрива доста пикантни неща.

# 3 115
Нищо ново от разказаното в Надкаст не казва Филипа. Повтарят се всички, навсякъде едно и също. Очаквах пикантерии след огнените ѝ сторита срещу Йовчо, но воайорската ми душа остана разочарована Stuck Out Tongue
Филипа се е включила с коментар и е уточнила, че подкастът се е снимал много преди заснемането на Надкаст и ПО и това обяснява премерения ѝ тон. Тя изригна  с отговори в сторита след плювните на Йовчо. Жалко, могат поне малко да се синхронизират, очаквах Дениз да ги записва след като са си казали заучените политкоректни реплики в задължителните участия.

# 3 116
Къде се е проявила дубайската кифла?

# 3 117
# 3 118
Тази Маги наистина ли е с правен нос?

# 3 119
  • София
Всъщност двамата са ми сладки

Общи условия

Активация на акаунт